icon

Je skoro kupovať letenky do exotiky na december?

13. júl 2025

Ahoj na december sú super letenky, myslíte že není skoro kupovať letenky 5 mesiacov dopredu ?

tenerifka
13. júl 2025

@anonym_autor urcite nie je skoro, cim bude menej miest volnych, tym budu rast ceny. Ja som kupila uz pred viac ako mesiacom na januar do Thajska, dala som 600 eur z Madridu, teraz uz je rovnaky termin takmer 1000.....

autor
13. júl 2025
@tenerifka

@anonym_autor urcite nie je skoro, cim bude menej miest volnych, tym budu rast ceny. Ja som kupila uz pred viac ako mesiacom na januar do Thajska, dala som 600 eur z Madridu, teraz uz je rovnaky termin takmer 1000.....

@tenerifka toto je Zanzibar sú super ponuky z Viedne. Preto dúfam ci pockat

autor
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dumam

autor
13. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka 579€ let z Vieden-Zanzibar (samozrejme spiatočne) krátka hodinová prestávka v Istanbule dokopy 12hodin aj s prestavkou.Myslíš ze fajn cena ?

tenerifka
13. júl 2025
@anonym_autor

@tenerifka 579€ let z Vieden-Zanzibar (samozrejme spiatočne) krátka hodinová prestávka v Istanbule dokopy 12hodin aj s prestavkou.Myslíš ze fajn cena ?

@anonym_autor myslim, ze ano. Lieta sa aj z Ba, a mozno by si to zohnala odtial lacnejsie, ale vraj to je male lietadlo bez tv, musi to byt strasny let....

autor
13. júl 2025
@tenerifka

@anonym_autor myslim, ze ano. Lieta sa aj z Ba, a mozno by si to zohnala odtial lacnejsie, ale vraj to je male lietadlo bez tv, musi to byt strasny let....

@tenerifka akoze myslíš ze Bratislavy ? Alebo celkovo s Turkish airlines?

autor
13. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka no akurát kukám a veru z Bratislavy nevidím ponuky len Viedeň cez viac spolocnosti

tenerifka
13. júl 2025
@anonym_autor

@tenerifka akoze myslíš ze Bratislavy ? Alebo celkovo s Turkish airlines?

@anonym_autor z Ba, tusim Smartwings🙈.
Turkish ma dobre lietadla a perfektny palubny servis. Uplne naj je ale podla mña Emirates

mk1111111111
13. júl 2025

Lieta aj BA, este mozno nemaju lety na dalsiu sezonu. V lete tam vela ludi nelieta z SK, a jesenne a zimne lety este asi nenahodili

autor
13. júl 2025
@tenerifka

@anonym_autor z Ba, tusim Smartwings🙈.
Turkish ma dobre lietadla a perfektny palubny servis. Uplne naj je ale podla mña Emirates

@tenerifka tak zostávame pekne pri Turkish z Viedne, tam je 12 hldin krátky prestup v Instabule a za 597 euro .. píšu zevraj akcia, preto sa pýtam ci je to fajn cena

muchotrafka298
13. júl 2025

Z BA lietaju iba chartrove lety CK. Ak je volne, predaju Ti aj samostatnu letenku. Ak nie je, tak mas smolu. Na toto by som sa vobec neviazala, nakolko este sa ani nevie, ze co bude lietat a kedy.

mamina7070
13. júl 2025

to je dobra cena turkish je super

zmrzlinka2021
13. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka prosím ťa ty žiješ na kanárskych? Ak áno, ktorý ostrov je podľa trváte the best? Na zážitky, prírodu, aktivity, históriu, nie sedenie pri mori.

martinmmartin
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v Istanbule to za hodinu neotocis a tvoj kufor uz vovec nie , a do tanzanie lieta Turkish malym lietadlom tiez .

tenerifka
14. júl 2025
@zmrzlinka2021

@tenerifka prosím ťa ty žiješ na kanárskych? Ak áno, ktorý ostrov je podľa trváte the best? Na zážitky, prírodu, aktivity, históriu, nie sedenie pri mori.

@zmrzlinka2021 asi Tenerife, najviac zazitkov na jednom ostrove. Ja zijem na Fuerteventure, top co sa plazi tyka (okrem letnych mesiacov, kedy zvykne nechutne fukat)

tenerifka
14. júl 2025
@martinmmartin

@anonym_autor v Istanbule to za hodinu neotocis a tvoj kufor uz vovec nie , a do tanzanie lieta Turkish malym lietadlom tiez .

@martinmmartin ale tie lietadla maju perfektny servis vratane tv s kopec filmami v roznych jazykoch, hry, vyborne jedlo.....

arieska
14. júl 2025
@tenerifka

@zmrzlinka2021 asi Tenerife, najviac zazitkov na jednom ostrove. Ja zijem na Fuerteventure, top co sa plazi tyka (okrem letnych mesiacov, kedy zvykne nechutne fukat)

@tenerifka o 2 týždne ideme na dovolenku na Fuerteventuru 🙂

tenerifka
14. júl 2025
@arieska

@tenerifka o 2 týždne ideme na dovolenku na Fuerteventuru 🙂

@arieska a ktore stredisko konkretne? V niektorych oblastiach dost fuka, vcera mi jedni znami hovorili, ze isli na sever do Corralejo a piesok im doslova bicoval nohy🙈

arieska
14. júl 2025
@tenerifka

@arieska a ktore stredisko konkretne? V niektorych oblastiach dost fuka, vcera mi jedni znami hovorili, ze isli na sever do Corralejo a piesok im doslova bicoval nohy🙈

@tenerifka Costa de Antiqua. Sme uzrozumení s tým, že je tam veterno aj keď neviem či si úplne uvedomujeme do čoho ideme :D
Berieme auto z požičovne a chceme prejsť veľkú časť ostrova - musím ešte urobiť itinerár aby sme za týždeň stihli čo najviac.
Ozaj, nevieš či je nejaká lokálna autopožičovňa? Čo sme pozerali také čo sú na letisku tak všetci chcú depozit 1000 eur...

tenerifka
14. júl 2025
@arieska

@tenerifka Costa de Antiqua. Sme uzrozumení s tým, že je tam veterno aj keď neviem či si úplne uvedomujeme do čoho ideme :D
Berieme auto z požičovne a chceme prejsť veľkú časť ostrova - musím ešte urobiť itinerár aby sme za týždeň stihli čo najviac.
Ozaj, nevieš či je nejaká lokálna autopožičovňa? Čo sme pozerali také čo sú na letisku tak všetci chcú depozit 1000 eur...

@arieska najviac lokalna je asi Cicar.
Costa Antigua/Caleta de fuste je pri letisku, je tam umela pieskova plaz.
Urobte si vylet na juh, az do Morro jable do zony, kde su restauracie priamo pri mori (pod hotelom Riu a XQ palacete-pozri na mape) . Bude tam sice viac ludi, ale na tej plazi v Morro jable sa aj v juli uchranite od vetra, a da sa tam aj slusne naobedovat

arieska
14. júl 2025
@tenerifka

@arieska najviac lokalna je asi Cicar.
Costa Antigua/Caleta de fuste je pri letisku, je tam umela pieskova plaz.
Urobte si vylet na juh, az do Morro jable do zony, kde su restauracie priamo pri mori (pod hotelom Riu a XQ palacete-pozri na mape) . Bude tam sice viac ludi, ale na tej plazi v Morro jable sa aj v juli uchranite od vetra, a da sa tam aj slusne naobedovat

@tenerifka Ďakujem 🙂 Morro Jable je určite jeden z tipov kam chceme ísť

marcaurel
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor určite nečakat. Už predávame február , marec aj Veľkú noc.

marcaurel
17. júl 2025
@mk1111111111

Lieta aj BA, este mozno nemaju lety na dalsiu sezonu. V lete tam vela ludi nelieta z SK, a jesenne a zimne lety este asi nenahodili

@mk1111111111 už sú nahodené. Bude sa lietať týždeň- dva s krátkym dorankovaním v Hurghade. Spolu cca 9,5 hodiny