Je Taliansko bezpečné na rodinnú dovolenku autom?
15. apr 2025
Ahojte ja viem že sa to nedá na stopercent povedať všade sa môže niečo stať ale je podľa vás dovolenka v Taliansku bezpečná aspoň z hľadiska nejakých zemetrasení povodní a podobne?
Poradili by ste nejaké miesta pre deti 4a 6 rokov nie nejako moc ďaleko lebo chcem ísť autom. Pozvoľný vstup do mora čo najmenšia voda nevieme plávať 😁 hlavne sa bojím ako sa dohovorime moc nehovorím anglický ja som bola nemcinar aj manžel a teda už ani z nemčiny moc nevieme.
Prípadne poradíte nejaké pekné ubytovanie aj v Chorvátsku? Len mne to tam príde dosť drahé
@sorciera24
booking je ok,a le ma nahodene vyssie ceny ako ked opbjednas cez tal. agenturu
@sorciera24 presne booking má nahodené

My chodíme Bellaria igea marina s deťmi od dvoch rokov.Pozvolný prístup do mora.Rukávniky sme používali chvíľu.Teraz najmladší chodí 6r. bez už 2-3 roky,bez problémov.Staršie deti vedia zbehnúť do obchodu aj bez nás.Iba raz sa nám stalo za tie roky klop,že kamarátke na večeri vykradli auto,ale jej chýba.Nechala kabelku,výraznú žltú vpredu na sedačke. Po nahlásení sa kabelka našla práve v čase,keď sme boli na odchode.My s deťmi Taliansko milujeme.Muž vie po taliansky,ale ja s deťmi sa dohovárame po anglicky.V San Maríne sa dohovorite aj po slovensky😉,za výlet to stojí.Vzdy skončíme aj do Raveny do Mirabilandie😉 a pekný zážitok máme z delfinnária. Na každej pláži,čo sme boli sa deti nebáli ak keď nevedeli plávať.Riminy večer taktiež boli nádherné.A,čo raz viac slovákov stretávame 😉.