icon

Je v Energylandii aj 5D kino a strelnice?

30. júl 2024

Tie, co ste boli v tomto parku. Je tam aj 5D kino? A nejake strelnice, kde sa da daco vyhrat? Alebo len cisto kolotoce?

gubcikova
30. júl 2024

5D kino neviem to sme nehľadali. V cene je aquapark a sú tam sáli kde sú vystúpenia. Strelnice tam nie sú, ale skôr také že hadzeš loptou do vedra a môžeš vyhrať. Je to na každom kroku

janai1
30. júl 2024

5D kino asi nie. Ale sú tam herne aj tie stánky kde môžeš niečo vyhrať - basketbalové koše, hádzanie kruhom, hádzanie do nádob atď. je tam toho viac.
Ja na kolotoče nechodím a celý deň som tam veru čo mala robiť kým ostatní boli na horských dráhach a podobne.

Psa som vyhrala v basketbalových košoch 😂 ma cca 120cm a bola teda zábava ho pol dňa vláčiť zo sebou

uhrikovci
30. júl 2024

Áno je tam 5D kino medzi atrakciami, náhodou sme ho objavili, tak treba pozerať. Premietanie trvá cca 20min

uhrikovci
30. júl 2024

A odporúčam kúpiť dvojdňový lístok, nestihnete to za jeden deň. Je tam obrovský aquapark. Joooj v dobrom Vám závidím. Je tam úžasne

lila246
31. júl 2024

@autor v energylandii je 7D kino, boli sme tam minuly tyzden. Jedno predstavenie trva cca 15 minut, pocas dna sa v roznych hodinach premietaju rozne filmy. Vyckas iba v rade, ked predstavenie pred vami skonci tak pri vstupe si vezmete 3D okuliare, posadite sa do sedacky a uzivate predstavenie. Objavili sme to bohuzial az uplne vecer ked sme odchadzali, inak by sme ho urcite vyuzili viackrat pocas dna, je to od 6 rokov. Su tam aj strelnice kde mozes nieco vyhrat, za tie sa uz ale plati. Ked si spravne pamatam tak cena za hru bola cca 20zl. Je tam klasicke zhadzovanie plechoviek, alebo hadzanie lopty do basketbaloveho kosa, ci hadzanie lopticiek do vedra. Vyhry su plysaky ako na fotke vyssie, takze dost velke. Vela ludi sme videli ich nosit po parku, co asi musi byt celkom otravne chodit s tym od rana, takze cas na vyhravanie takychto plysakov odporucam nechat az pred odchodom. Ked mas este otazky,kludne sa pytaj

autor
1. aug 2024

Ďakujem krasne za odpovede 😊
Mne byva zle z kolotocov a este by ma zaujimalo,ci niekto skusal aj nejaky kolotoc :D mne je kedno, aj nejaky trapnejsi 🙂 na tie extremy isto nepojdem. Par rokov dozadu som bola u nas na jednom extrémnejsom a bolo mi potom zle este ma druhy den :D mozno nejake šmýkačky alebo tak :D alebo aj nejaka husienkova, taka nejaka mensia ;D ale popravde uz sa kazdeho kolotocu bojim 😂

janai1
1. aug 2024

Presvedčili ma na tieto 😂 a to sa v pohode dalo zvládnuť. Ten kruh na vode bol aj sranda 😀
+ ešte ruské kolo, nejaký strašidelný dom a také blbôstky 😀

Inak bývajú tam také show. Bolo ich viac ale my sme boli na tej s autami a veľmi dobre to mali nacvičené. Pozri energylandy extreme show

uhrikovci
1. aug 2024

Neboj sa, prídeš si aj ty na svoje. Sú tam pre malých, pre veľkých, rýchle aj pomalé. Ja som povedala, že na nič nepôjdem a bola som aj na Hyperion ten najväčší. Ja nechodím na také ako je ruské kolo, to ja mám strach keď to ide pomaly a výška. Ja mam rada rýchlu smrť 😅 Toto na foto bolo super. Choďte tam, hneď od rána na otvárací ceremonial, je tam kopec maskotov, decká sa môžu odfotiť a spievajú ich pesničku. A nezabudnite si plavky na ten aquapark. Plus ako baba vyššie spomína, je tam každú určitú hodinu predstavenie autoshow to bola tiež paráda.