icon

Južná Dalmácia autom cez Bosnu a Hercegovinu

slacik
4. máj 2015

Kto mate skusenosti s cestou na juh Dalmacie cez Bosnu, sem s nimi. Zaujima ma kvalita ciest, dlzka cesty, zaujimave pekne miesta na zastavenie, policajti, ine zvlastnosti a tak.

Strana
z3
dusko69
11. feb 2016

Ja plánujem ako v lete na Orebič a popravde cez Rakúsko a Slovinsko vrátane Chorvátskej diaľnice nás to vyjde cca 220 eur za poplatky diaľnic a to je moc. Preto je tá Bosna zaujímavá, aj krajinou. Prípadne by sme obišli len Rakúsku a Slovinsku diaľnicu a vyjde to na polovicu aj s trajektom na Peljesac.

hishaam
13. jún 2016

V bosne odporúčam prespať v skanzene Vizet je to pred sarajevom

domi82
7. jan 2017

@dusko69 mozem vas poprosit nejake info o dovolenke - orebic? V lete by sme tam chceli ist, dakujem

branoazden
9. júl 2017

@elizita ahoj ake cu cesty co sa tyka kvality bosna a cierna hora..chceme ist autom do budvy alebo sutomore

elizita
9. júl 2017

@branoazden v pohode, cez bosnu je to len kusok, 15 min asi.. ak si dobre pamatam.. a sli sme az do sutomore.. mali sme tam zajednane ubytko, ale po hodine sme si to rozmysleli ako sme to tam poobzerali a sli sme do podgorice na noc a odtial do kotoru.. tam sa urcite oplati.. cesty po ciernej hore su akurat uz niektore uzke alebo na utesoch. Ale to je balkanska klasika

dusko69
10. júl 2017

@elizita tato debata pojednava cestu cez Bosnu ako alternativu miesto Chorvatska, takze na ten kusocek ktory spominate sa nepyta nikto 😁

lucinocka
10. júl 2017

Na tom kusku cez bosnu momentalne stale strajkuju, ta ked mate chut cakat hodiny na 38st. Nech sa paci:D

elizita
10. júl 2017

@dusko69 ja som v tejto teme reagovala na to, ze pasy sme nepotrebovali a dotycna ma pri jej otazke tagla.. sa ma spytala na nieco aj ine okrem uvodneho prispevku tak som odpovedala.. nepamatam si co sa tu pisalo pred 2 rokmi a nechapem co sa do toho zbytocne zapajas.. ked ta to drazdi, tak necitaj..

slacik
autor
28. júl 2017

@branoazden Bosna aj Čierna hora majú veľmi kvalitné cesty, akurát nemajú dialnice a cesty sú občas úzke. Asfalt je ale dobrý.

Strana
z3