Južná Dalmácia autom cez Bosnu a Hercegovinu
Kto mate skusenosti s cestou na juh Dalmacie cez Bosnu, sem s nimi. Zaujima ma kvalita ciest, dlzka cesty, zaujimave pekne miesta na zastavenie, policajti, ine zvlastnosti a tak.
V bosne odporúčam prespať v skanzene Vizet je to pred sarajevom
@elizita ahoj ake cu cesty co sa tyka kvality bosna a cierna hora..chceme ist autom do budvy alebo sutomore
@branoazden v pohode, cez bosnu je to len kusok, 15 min asi.. ak si dobre pamatam.. a sli sme az do sutomore.. mali sme tam zajednane ubytko, ale po hodine sme si to rozmysleli ako sme to tam poobzerali a sli sme do podgorice na noc a odtial do kotoru.. tam sa urcite oplati.. cesty po ciernej hore su akurat uz niektore uzke alebo na utesoch. Ale to je balkanska klasika
Na tom kusku cez bosnu momentalne stale strajkuju, ta ked mate chut cakat hodiny na 38st. Nech sa paci:D
@dusko69 ja som v tejto teme reagovala na to, ze pasy sme nepotrebovali a dotycna ma pri jej otazke tagla.. sa ma spytala na nieco aj ine okrem uvodneho prispevku tak som odpovedala.. nepamatam si co sa tu pisalo pred 2 rokmi a nechapem co sa do toho zbytocne zapajas.. ked ta to drazdi, tak necitaj..
@branoazden Bosna aj Čierna hora majú veľmi kvalitné cesty, akurát nemajú dialnice a cesty sú občas úzke. Asfalt je ale dobrý.

Ja plánujem ako v lete na Orebič a popravde cez Rakúsko a Slovinsko vrátane Chorvátskej diaľnice nás to vyjde cca 220 eur za poplatky diaľnic a to je moc. Preto je tá Bosna zaujímavá, aj krajinou. Prípadne by sme obišli len Rakúsku a Slovinsku diaľnicu a vyjde to na polovicu aj s trajektom na Peljesac.