icon

Kam do Chorvátska na 6 dní?

martinkotamarka
26. mar 2018

Dobry den mamicky viete mi poradit kam z detmi do chorvatska? Mam len 6 dni dovolenky tak nieco blizsie a cenovo dostupne pre matku na materskej..dakujem Zuzana

Strana
z2
shades3
26. mar 2018

Rovinj, alebo Nin 🙂 blizucko a lacno najdes apartmany, vyskusaj cez airbnb, tam mas najlacnejsie varianty priamo u majitelov 🙂

kikulienkadd
26. mar 2018

Ostrov Vir,spojený s pevninou mostom,žiaden trajekt,aj pieskové pláže...

hosaro
26. mar 2018

Ostrov Pag krásne pláže lacné apartmány

shades3
26. mar 2018

@kikulienkadd @kikulienkadd my sme tam boli a otrasny bordel na plazi, same smeti, po meste ziadna pesia zona lebo tam chodili auta... tam ma uz nikdy nikto nedostane. Keby to bola pesia zona a udrziavali poriadok, tak by to bolo nadherne.

hosaro
26. mar 2018

@shades3 A čo Pag

livlika
26. mar 2018

Vyskúšajte Zadar. Je to veľmi pekné mesto a ubytovanie v jeho okrajových častiach zoženiete lacno. A nie je to ani veľmi ďaleko.

hettinka
26. mar 2018

@martinkotamarka volila by som maximálne po Zadar. Na krátke pobyty chodíme na Krk, alebo Istriu.

shades3
26. mar 2018

@hosaro tam som osobne nebola, ale mam na zozname, podla fotiek a rozpravani super.

hettinka
26. mar 2018

Pag nie je pre malé deti, je to skôr "mesačná krajina", málo zelene, čo sa rýchlo prehrieva a okrem toho, mladí tam chodia na párty (najmä na pláž Zrce), takže v niektorých častiach dosť hlučno. Mne sa tiež páči, teraz s pubertiakmi by som tam už hádam aj šla, ale s malým dieťaťom nie.

Ďalšia nevýhoda je dostupnosť trajektom, čo môže byť problém v prípade choroby u malého dieťaťa. Z ostrovov sú cez most dostupné Vir a Krk. Vir nemá hotely, aj preto je tam špina, lebo všetky pláže sú mestské a nikto to tam neupratuje. V prípade hotelových pláží je to iné, každý deň zbierajú odpad, prípadne aj lovia ježkov.

martinkotamarka
autor
27. mar 2018

Dakujem

bubinko1506
27. mar 2018

Na pevnine pozri Petrcane, Primosten, Biograd alebo Pakostane. Nie je to velmi daleko (medzi Zadarom a Sibenikom). Pre male deti super, je tam dostatok prirodneho tiena na plazi a da sa tam aj prechadzat s kocikom

iren88
27. mar 2018

vir, zadar, istria, to sú miesta celkom blízko a navyše majú veľmi pekné pláže a pamiatky, takže si myslím, že sa tam nudiť nebudete

maria.vinea
2. apr 2018

Umag,mam velmi dobre referencie a je to blizko

zuzana030
2. apr 2018

podgora, moja srdcovka, ideme už 3x

zuzka0788
2. apr 2018

Moscenicka draga je tam krasne

hettinka
2. apr 2018

My sme akurát prišli z Umagu, hotel Sol Garden Istra, pekne ubytko, skvela strava, kopa vyžitia pre športovo ladených ľudí, len plaze sú dosť skalnaté. Kuk foto.

Z hľadiska plazi sa mi zdal lepší Novigrad, tam sú pri hoteloch štrkové upravené plaze.

kikulienkadd
4. apr 2018

@shades3 minuly rok sme boli v Lozice (Vir) a lepšiu dovolenku pre rodinu s deťmi nepoznám. Samozrejme,je to mimo centra ostrova,ale to sme aj hľadali...

shades3
5. apr 2018

@kikulienkadd iha, no tak super potom... my sme boli rovno pri meste a fakt spina. Inak to bolo krasne, len mna tie odpadky hrozne otravovali 🤮

hettinka
5. apr 2018

Novigrad okolie a plaz pri hoteli Aminess maestral a Laguna. Umelo nasypane minikamienky a všetko super upravené. Hotelové plaze su vždy čistejšie ako mestské

samko1
12. apr 2018

@hettinka pag je spojený s pevninou mostom 🙂

hettinka
12. apr 2018

@samko1 áno, ale treba to dosť obchádzať z juhu, či sa mýlim?

pojezdalova
19. apr 2018

Ahojte,my chceme ísť toto leto prvý krát na dovolenku,ale manžel si zmyslel že s karavanom.viete mi poradiť nejaké kempy kde by sme sa mohli odstaviť? ďakujem pekne

samko1
19. apr 2018

My chodíme do Povljany - ostrov Pag síce do apartmanov ale sú tam hneď 2 kempy. Skúste pozrieť 🙂

shades3
20. apr 2018

@pojezdalova kempov je skoro vsade plno, aj na Hvare je pekny napriklad.. ale to je uz dlhsia cesta potom.. ale stoji za to podla mna.

veronika426
20. apr 2018

Umag, pieskova plaz, super vyžitie

pojezdalova
21. apr 2018

@samko1
@shades3 ďakujem,pozriem.a ceny kempov sa ako pohybujú?chceme ísť tak na 3dni a aj do Talianska kuknúť nachvíľu.ďakujem

bori7293
21. apr 2018

BIOGRAD NA MORU ! Ceny uplne super !Boli sme tam 2x len a len odporúčam !! Zamilovala som sa ! 🙂

hettinka
21. apr 2018

@veronika426 to je v ktorej časti Umagu? Pri ktorom hoteli?

veronika426
21. apr 2018

@hettinka my sme boli ubytovani v depandance jadran, mali sme dokonca v cene aj ranajky a večere s napojmi. Skús pozrieť, ideme aj tento rok, bolo úžasne 😉

Strana
z2