Kam do Chorvátska s 2,5 ročným dieťaťom?
Ahojte.Mam dilemu.Tento rok uz chceme ísť pozrieť inde ako na Hvar.Je tam NÁDHERNE,ale boli sme tam uz 2x.Urcite sa tam vratime,ale teraz by som prijala kratšiu cestu.Niekde v okolí Zadaru.Vhodné pre 2,5ročné dieta,ktoré je v celku aktívne,skor kludnejsie,ale zas neumriet od nudy😂 ubytko stačí primerané,ajtak budeme celí deň vonku.cesta vlastným autom.A je lepšie uz s takým dietatom do hotela alebo apartmánu?Este bez malého sme boli na Krku v hori,parada,ale potom uz iba v apartmánoch a tiez super.Ako zatiaľ som pozerala ostrov dugy otok a Murter...Nejaké typy?Ďakujem oooo a este v akom období ísť?Lebo na hvar sme chodili koncom augusta a paraaaada.ani raz nepadla ani kvapka,more super a ľudí uz málo.A cenovo dostupné,lebo ako pozerám,tak za tie ceny môžme ísť aj letecky niekam. 😊Ale tak to zalzi na nasej náročnosti,pre mna je dôležité aby sme mali kam so synom,kde sa najesť a popozerat pamiatky.A plaze mozu byt aj také aj také
Vdaka za typy
Petrčane - asi 10 km od Zadaru. Naša najkrajšia dovolenka! Boli sme tam s kamarátmi, oni sa tam odvtedy už 2x vrátili aj s deťmi (najmenší mal menej ako rok) a boli veľmi spokojní. Mali apartmán pri mori a super.. Je tam nádherne, vygoogli si, vraj jedno z načistejších morí v Chorvátsku.
@ellieellie no to píšu všade CO čítam fora a príspevky,ale tak podľa mne Chorvátsko je celé krásne,všetko ma svoje čaro,záleží od požiadaviek 😊 Ďakujem,idem to pozrieť.A v akom letnom období je najlepšie cestovať?lebo ked sme boli na krku v polke leta tak sme nemali vôbec dobré počasie,ale ja som si to vychutnala narozdiel od mojho negativistickeho chlapa 😂
Peljesac
Za nas ostrov Pag...
no po mojich poslednych skusenostiach Makarsku by som vynechala.... Tucepi boli pre nas super, dochadzali sme tam nakoniec s dcerou z Makarskej. A potom sme isli Dubrovnik a Saplunara pred cestou domov. Cesta bola super, my sme startovali o 4 z BB, o 8mej sme ranajkvali v Chorvatsku, mala tie 4 hodiny uplne prespala, o 17tej sme boli v Makarskej aj s obchadzkou a zastavkou na Plitvickych jazerach, obede atd. Sever nepoznam, ale susedia chodia, dokonca minuly rok boli dve rodiny v kampe a bolo super (boli tam nieco ako chatky?), ubytovanie bolo zaital vzdy v norme.. u nas zhorsnee vyberanie, ideme vzdy zo dna na den :DD
Novi Vinodoski , Biograd
@lenca1401 Áno, môže byť, že to píšu všade 😂 Ja som v Chorvátsku bola iba na Hvare a v Petrčane, ale určite celé Chorvátsko je krásne.. Verím, že dobre vyberiete, prajem krásnu dovolenku ☀️
Za mňa ostrov Pag..ideme tam tento rok opäť, už po siedmy krát..👙
Zaton, Pag, Pakostane - pláž Pine Beach, VIR , Krk-Baška - TOP miesta v Chorvátsku 🙂
Nasi kamarati boli minuli rok v Nine a tam ze pre deti uplne uzasne, je tam piesok. My ideme tento rok do Rogoznice. Svagor nechce ist do zasaru, lebo vraj tam je hlava na hlave pri mori. Ale tak ja pocitam ze to bude vsade tak v chorvatsku
Pag je super ale hlavne pre mladých ľudí, no je to pekný ostrov
Skús pozrieť Omiš malé mestečko a je tam krasne aspoň pre mňa
@pininka v HR je to hlava na hlave všade my zvažujeme uzavretý hotelový komplex, kam nemôžu ľudia "z vonku", ale výlučne ubytovaní. Síce si priplatíme, vyjde to skoro ako Bulharsko letecky, ale za to, že si budem mať kam vystrieť deku, mi to stojí. Do HR chodíme radi, o cenu až tak nejde.
Ostrov Pag, my chodíme do Povljany. Plytke more, teplé, pre malé deti ideálne 🙂
@hettinka ved preto sme vzdy radsej chodili inam, ale teraz ked mame malu muz nechce o lietadle ani pocut a do talianska je to daleko, sever je tiez prepchaty. Aj kvoli tomu som vyberala miesto kde budeme mat aj bazen v podstste len pre seba a viacero roznych plazi dookola. Uvidime,mozno uz do chorvatska viac nevkrocime a mozno to bude naopak.
Za mna tiez Pag, niekde pieskove dno,niekde drobne kamienky,nasli sa plaze kde nebolo husto,pristup do mora super,ideal pre deti
Petrcane je dobry vychodiskovy bod do Zatonu,Ninu, samo o sebe ma ta dedina neocarila,ani plazou,velke kamene,mestka plaz zase plna.
Skuste Vodice....nasa bude mat v lete 3,5 roka a uz dvakrat ...dve leta sme tam boli s nou a super...mozno tam pojdeme aj tento rok...do chorvatska sme chodili s manzelom roky rokuce a preto neodporucam.napr. Omis
@janka54321 ahoj..aj my uvazujeme nad dovcou...smiem vediet preco prave Omis neodporucas? Chcem si len spravit prehlad...dakujem
A bol niekto na ostrove Murter????Lebo tam ma to nejak láka ved ked dáme trip môžme ísť do Vodic pozriet alebo na opačnú stranu.Hľadám také niečo aby bol kľud,ale syn sa zabavil.Nakoľko chodíme spávať so sliepkami tak nočný život u nás nie je nutný 😂 som rada ked večer lahnem a dieťa spí aspon 4hodiny v kuse 😂
s tým počasím, my sme s priateľom vybehli minulý rok na pár dní do Umagu, čo je asi najsevernejšie mesto na pobreží, a bolo horúco, slniečko, to bol koniec júna. síce my s priateľom sme vtedy nevyhľadávali baby friendly zariadenia, ale išli sme to tam obzrieť samozrejme, a je tam komplex s chatkami, hotelom, upravené pláže, zátoky pre decká, modrú vlajku to tam má, no mne sa tam veľmi páčilo, ak človek nechce ísť ďaleko, cca 5 hodín od BA to je a vychytá stabilné počko. My sme tam išli najmä kvôli dobrému vínu 🙂 ale teraz čakáme bejbino a určite pôjdeme i s maličkou tam v budúcnosti. Myslím, že tie apartmány sú Sol Stella, ale neručím za to 🙂 tak prajem hlavne peknú dovču ;)
@clarissa96 ďakujem.No veď toto,ale tak ked berieme na dovcu mojho oca mame vždy krásne počasie 😂 či to bolo Taliansko este ked som svojho snubenca ani nepoznala alebo Chorvátsko.akurat ked sme boli sami na Krku v 2014tom bolo skarede počasie.Kupat sa dalo,ale slniecko chýbalo,resp.bolo málo.Ale vdaka za typ.
@lenca1401 tak i oca vezmite, na letnú grilovačku v chorvátsku s našou malou a mojimi rodičmi sa tiež už teším 🙂 a ešte btw môj brácho už dva roky za sebou bol s malými deckami v zatone, tam je taký komplex vyslovene pre decká. ale to tu už niekto spomínal vyššie.

@lenca1401 urcite Baska Voda vrelo odporucam my sme tam boli uz 4x a zasa by som tam sla 👌