icon

Kam ísť na cenovo dostupný výlet?

4. mar 2024

Ahojte, blížia sa moje narodeniny a s partnerom sme sa rozhodli, že miesto darčeka niekam pôjdeme. Viete mi poradiť kam ísť do zahraničia na pár dní, aby to zase nenarušilo veľmi rozpočet? V prahe sme boli veľakrát. Ďakujem 😊

lucik194
4. mar 2024

Krakov

marcellka32
4. mar 2024

Čo znamená u teba nenarušilo rozpočet? Každý má latku financií inde .
Mníchov, Berlín, Rakúsko, Maďarsko

luciaruz
4. mar 2024

Skuste ist po napad na primatravel. Robia 1, 2 aj 3 dňové vylety, aj dlhšie. A velmi zaujimave destinácie

lakebabe
4. mar 2024

Krakov, Gdansk , Zakopane kuni na bookingu lacné úbytka krakow sa myslím dá aj vlakom

luccija
4. mar 2024

Benátky?Bologna?Rím?
Napíš čo chces turistiku, wellnes, pozrieť mesto...

zorkahorka
4. mar 2024

Prilis malo info. Aky mas rozpočet, chces aktivnu dovolenku alebo wellness s vylihovanim? Chces more, hory, pamiatky, mesta? Mas predstavu o krajine? Lebo romantiku vies zazit aj v českom krumlove

autor
4. mar 2024

V Gdaňsk sme boli v decembri. Je tam nádherne.
@lakebabe

@zorkahorka rozpočet tak do 800€ max 1000€. Skôr aktívna dovolenka, nejaké pamiatky. Určite nie more. A predstavu o krajine nemám žiadnu.

lakebabe
4. mar 2024

Tak to mate pekný rozpočet kľudne Rím tam je krásne Miláno, Benátky alebo Barcelona

qwer2019
4. mar 2024

My sa chystáme s mužom do Macedónska (Skopja), 4 noci+letenky do 150e😀😀😀 a tam ak niečo málo minieme. A podla toho co mi aj par dievčat písalo je to krásne. Je to aj historické a v okolí sú krásne miesta.

autor
4. mar 2024

Ďakujem, pozriem😊

wieruska1
5. mar 2024

S Ryanair do tureckeho Dalaman. Pozicat auto a smer more. Tam su vybrat dedinu ktora nie je plna rezortov, stravovat sa v domacich restauraciach. A ste v poho. My sme 3 a s ketenkami, autom, ubytkom aj stravou na 8 dni do 1.000€ naozaj nesetrime. Len si teda nedame kebab na plazi za 6€ ale v ulicke za 2€ napriklad

missviolet
5. mar 2024

Ja by sla do Florencie, Milana, Rima... da sa budgetovo ist

oliverceky
7. mar 2024

@wieruska1 v ktorom mesiaci ste tak boli?