icon

Kam ísť na dovolenku v malom hoteli pri mori?

24. mar 2025

Ahojte žienky, poraďte prosím malý čistý hotel, penzión alebo bungalov kdekoľvek pri mori s piesočnatou plážou, čistým morom a stravou. Ja už fakt neviem kde hľadať, prešla som kopec cestoviek. Buď je ubytko jednoduché ako hľadáme, ale bez stravy alebo je to super 5 hviezdičkovy mega komplex s animáciami, all inclusive stravou a 4 bazénmi 🙈 Kam zmizli obyčajne male hoteliky? 🙈 Ďakujem 😊

done
24. mar 2025

Hotelíky nezmizli, ale pre cestovky nie sú lukratívne. Cestovka podpíše kontrakt s hotelom alebo prenajímateľom apartmánov na celú sezónu. S malým hotelom sa to neoplatí. Vyšší obrat = vyšší zisk. Budeš musieť hľadať sama.

beky223
24. mar 2025

Pine beach pakostane 🙂 nebola som, ale páči sa mi 🙂

viestta
24. mar 2025

hladat cez google maps hotely a priamo ich kontaktovat

adrianap83
24. mar 2025

Cez Booking pozri, sú tam recenzie, polohu
cez Google.

babushkaem
24. mar 2025

my chodime do hotela nestos do chorvatska, ma aj piescnu plaz, aj stravu, aj bazen...

jankafark
24. mar 2025

My sme boli v Turecku v Monachus hotel a boli sme veľmi spokojný menší hotel, každý deň upratané a jedlo bolo super či v hoteli či v plážovom bare

pinkgirl
24. mar 2025

Taliansko je plné malých hotelikov.

vorkola
24. mar 2025

@done To by s aj nam zislo ,Cena ?

done
25. mar 2025

@vorkola 22/06/2025-03/08/2025: 52,- 62,- 74 ,- 03/08/2025-24/08/2025: 62,- 72,- 83,-
24/08/2025 07/09/2025: 52,- 62,- 74,- ceny sú za ubytovanie s raňajkami, s polpenziou, s plnou penziou na osobu a noc min.3 noci

hori
25. mar 2025

Rhodos - Faliraki - Orion hotel.

janiely
25. mar 2025

Koukis Holiday Club, Zakynthos. Malicky ale dokonaly hotel, zrekonstruovany, cize super stav, aj ked je to low cost ale nove, krasne, pekne aj terasy/balkony, plaz pieskova, ziadne kamene, ciste teple a pokojne more s pozvolnym vstupom. Ideal aj pre deticky. Dostupnost hned po schodikoch. Krasny vyhlad na more. Jedine negativum slaba strava, ale v okoli sa da hocico najst a napapat, nedaleko aj potraviny. Neni to 5* ani 4* all incl. dovolenka, ale pekny zrekonstruovany 3* hotel (za mna) v super lokalite Zakynthosu. My sme tam boli 3noci a vedela by som sa vratit na tak kratky pobyt opat. Velmi dobre sme sa citili a to aj napriek tomu, ze uz chodime len do kvalitnych 5* hotelov v Emiratoch.

mironka
25. mar 2025

@jankafark My sme tam boli taktiež minulé leto a páčilo sa nám.

jankafark
26. mar 2025

A ešte sa nám veľmi páčilo na rhodose - blue seba beach
resort .. tiež to bol hotel v troch budovách - izbu sme mali na prízemí takže blízko do reštaurácie, na pláž, pekne more