Kam ísť na dovolenku v malom hoteli pri mori?
Ahojte žienky, poraďte prosím malý čistý hotel, penzión alebo bungalov kdekoľvek pri mori s piesočnatou plážou, čistým morom a stravou. Ja už fakt neviem kde hľadať, prešla som kopec cestoviek. Buď je ubytko jednoduché ako hľadáme, ale bez stravy alebo je to super 5 hviezdičkovy mega komplex s animáciami, all inclusive stravou a 4 bazénmi 🙈 Kam zmizli obyčajne male hoteliky? 🙈 Ďakujem 😊
Pine beach pakostane 🙂 nebola som, ale páči sa mi 🙂
hladat cez google maps hotely a priamo ich kontaktovat
Cez Booking pozri, sú tam recenzie, polohu
cez Google.
my chodime do hotela nestos do chorvatska, ma aj piescnu plaz, aj stravu, aj bazen...
My sme boli v Turecku v Monachus hotel a boli sme veľmi spokojný menší hotel, každý deň upratané a jedlo bolo super či v hoteli či v plážovom bare
Taliansko je plné malých hotelikov.
Rhodos - Faliraki - Orion hotel.
Koukis Holiday Club, Zakynthos. Malicky ale dokonaly hotel, zrekonstruovany, cize super stav, aj ked je to low cost ale nove, krasne, pekne aj terasy/balkony, plaz pieskova, ziadne kamene, ciste teple a pokojne more s pozvolnym vstupom. Ideal aj pre deticky. Dostupnost hned po schodikoch. Krasny vyhlad na more. Jedine negativum slaba strava, ale v okoli sa da hocico najst a napapat, nedaleko aj potraviny. Neni to 5* ani 4* all incl. dovolenka, ale pekny zrekonstruovany 3* hotel (za mna) v super lokalite Zakynthosu. My sme tam boli 3noci a vedela by som sa vratit na tak kratky pobyt opat. Velmi dobre sme sa citili a to aj napriek tomu, ze uz chodime len do kvalitnych 5* hotelov v Emiratoch.
A ešte sa nám veľmi páčilo na rhodose - blue seba beach
resort .. tiež to bol hotel v troch budovách - izbu sme mali na prízemí takže blízko do reštaurácie, na pláž, pekne more

Hotelíky nezmizli, ale pre cestovky nie sú lukratívne. Cestovka podpíše kontrakt s hotelom alebo prenajímateľom apartmánov na celú sezónu. S malým hotelom sa to neoplatí. Vyšší obrat = vyšší zisk. Budeš musieť hľadať sama.