icon

Kam ísť s deťmi k moru na jarné prázdniny?

12. feb 2025

Dievčatá viem, že obdobne otázky tu odzneli, ale ja mám takú užšiu kategóriu 🙂
Poraďte, kam môžeme ísť s deťmi cez jarné prázdniny k moru, nepotrebujeme sa kúpať, ale nech je aspoň 20 stupňov (začiatok marca) a nech je priamy let. Chceme si skôr užiť morský vzduch. Ak viete aj konkrétne hotely, budem rada.
Ďakujem.

cacianka
12. feb 2025

skús pozrieť Cyprus (Pafos má predpoveď počasia o týždeň 17- 19°C) v marci bude nad 20.

alkoholik
12. feb 2025

Dubai

heidy222
12. feb 2025

My ideme na Tenerife a už teraz ľutujem že len na týždeň 😁

tenerifka
12. feb 2025

Hocikde na Kanarske ostrovy, je to EU, je tu teraz cez 25º cez deñ a 18º v noci, a turisti sa normalne kupu v mori. Ja som na Fuerteventure, doporucujem juh ostrova-Jandia/Morro jable

jaja20
12. feb 2025

Omán hotel Fanar

mimirka32
12. feb 2025

Mne sa velmi pacilo aj na Lanzarote, leti sa tam myslim aj priamo z BA

marcaurel
13. feb 2025

@jaja20 vypredaný už riadne dlho

yoxinka
13. feb 2025

My sme boli jedny jarné prázdniny na juhu Talianska. Priamy let z Viedne do Bari (veľmi lacné letenky) a tam sme precestovali celý ten “opätok” ak pozrieš mapu. My sme ale boli bez cestovky, mali sme prenajaté auto, bývali sme v apartmánoch na troch rôznych miestach, postupne sme sa presúvali. Cez deň teplúčko, chodili sme v mikinách, papali sme všade zmrzku, slniečko. Veľmi radi na ten týždeň spomíname.

jaja20
13. feb 2025

@marcaurel Satur ešte má voľné niečo
Len autorka nenapísala presný termín

iwet7
14. feb 2025

My sa chystáme do Malagy. Je tam aktuálne ca 20st, ideme na vlastnú päsť. Chceme prejst okolie Gibraltár, Cordoba, Granada. Priamy let z Viedne

tinqua
14. feb 2025

@iwet7 ach ako závidím...presne toto sme boli v novembri...úžasné Španielsko ❤️ cestou dole na Gibraltár nevynechajte Rhondu

vlada41
14. feb 2025

My sme boli na malte, cca mesiac dozadu, pekných 17-20 stupňov bolo. Priamy let z ba, dobre ceny ubytka, malo ľudí.

sarandon
14. feb 2025

Malta. DB Seabank.

kulumulu123
14. feb 2025

My ideme do Maroka teplota cca 25'C

kulumulu123
14. feb 2025

Letíme z Viedne

marionete
15. feb 2025

My ideme na Cyprus máme zarezervované ubytovania po celom Cypre chceme to pochodiť od severu na juh, od západu na východ, predpovede sú cez 20°C

tiezjedna
15. feb 2025

vlani sme sa zo dňa na deň rozhodli a odleteli do Marbelly na konci februára. Bolo to absolútne top👍

onedaynick
15. feb 2025

Presne odporucim.aj ja tipy, ktore odzneli. Malaga, Valencia, Tenerife, Bari. My ideme teraz do Lisabonu.

tiezjedna
15. feb 2025

@onedaynick my sme boli v Lisabone pred týždňom👍 vychytali sme krásne počasie. Užite si to🙂

sarandon
15. feb 2025

@onedaynick my ideme do Lisabonu buduci tyzden. Teraz sme v Turecku.

bubchen86
18. feb 2025

My ideme na Mallorku , boli sme aj minuly rok a strasna pohodicka , na slniecku teplo a vela energie sme nacerpali ☀️☀️☀️

bubchen86
18. feb 2025

@bubchen86 ☀️❤️

tilly
18. feb 2025

My chodíme január, február, marec do španielska. Costa blanca, 18-24 stupňov a slnko väčšinou. Moji rodičia boli minulý týždeň a nadšení prišli, teplo mali, odálili sa. Keďže máme vnútorný bazén, tak si aj zaplavali.