Kam ísť s deťmi k moru na jarné prázdniny?
Dievčatá viem, že obdobne otázky tu odzneli, ale ja mám takú užšiu kategóriu 🙂
Poraďte, kam môžeme ísť s deťmi cez jarné prázdniny k moru, nepotrebujeme sa kúpať, ale nech je aspoň 20 stupňov (začiatok marca) a nech je priamy let. Chceme si skôr užiť morský vzduch. Ak viete aj konkrétne hotely, budem rada.
Ďakujem.
Dubai
My ideme na Tenerife a už teraz ľutujem že len na týždeň 😁
Hocikde na Kanarske ostrovy, je to EU, je tu teraz cez 25º cez deñ a 18º v noci, a turisti sa normalne kupu v mori. Ja som na Fuerteventure, doporucujem juh ostrova-Jandia/Morro jable
Omán hotel Fanar
Mne sa velmi pacilo aj na Lanzarote, leti sa tam myslim aj priamo z BA
My sme boli jedny jarné prázdniny na juhu Talianska. Priamy let z Viedne do Bari (veľmi lacné letenky) a tam sme precestovali celý ten “opätok” ak pozrieš mapu. My sme ale boli bez cestovky, mali sme prenajaté auto, bývali sme v apartmánoch na troch rôznych miestach, postupne sme sa presúvali. Cez deň teplúčko, chodili sme v mikinách, papali sme všade zmrzku, slniečko. Veľmi radi na ten týždeň spomíname.
My sa chystáme do Malagy. Je tam aktuálne ca 20st, ideme na vlastnú päsť. Chceme prejst okolie Gibraltár, Cordoba, Granada. Priamy let z Viedne
My sme boli na malte, cca mesiac dozadu, pekných 17-20 stupňov bolo. Priamy let z ba, dobre ceny ubytka, malo ľudí.
Malta. DB Seabank.
My ideme do Maroka teplota cca 25'C
Letíme z Viedne
My ideme na Cyprus máme zarezervované ubytovania po celom Cypre chceme to pochodiť od severu na juh, od západu na východ, predpovede sú cez 20°C
vlani sme sa zo dňa na deň rozhodli a odleteli do Marbelly na konci februára. Bolo to absolútne top👍
Presne odporucim.aj ja tipy, ktore odzneli. Malaga, Valencia, Tenerife, Bari. My ideme teraz do Lisabonu.
@onedaynick my sme boli v Lisabone pred týždňom👍 vychytali sme krásne počasie. Užite si to🙂
@onedaynick my ideme do Lisabonu buduci tyzden. Teraz sme v Turecku.
My ideme na Mallorku , boli sme aj minuly rok a strasna pohodicka , na slniecku teplo a vela energie sme nacerpali ☀️☀️☀️
My chodíme január, február, marec do španielska. Costa blanca, 18-24 stupňov a slnko väčšinou. Moji rodičia boli minulý týždeň a nadšení prišli, teplo mali, odálili sa. Keďže máme vnútorný bazén, tak si aj zaplavali.

skús pozrieť Cyprus (Pafos má predpoveď počasia o týždeň 17- 19°C) v marci bude nad 20.