Kam na dovolenku do Chorvátska?
Poradte,
-čo najbližšie , takže max. po Zadar
-teplá voda
- kde je večer pekne rušno, kaviarničky, restiky, kolotoče pre deti, zmrzka, stánky, koncerty na námesti?
boli sme v Omiši a v Selciach, velmi pekne živo tam bolo, alee chcem spoznať niečo nové.. Selce ľadová voda..
Deti 7 a 9
Ak teplá voda tak len dole na juh...Tučepi odporúčam, krásna čistučká voda, nádherné hory okolo, voda teplá ako čajík, rušno tam je dosť, bary, reštaurácie, obchody, koncerty, možnosť výletov loďou alebo na hory....nikde inde sa nám tak nepáčilo ako tam...
Ostrov Rab by vám mohol vyhovovať.
v Omiši je studená voda...severnejšie čo sa týka teplej vody neviem...je to vždy risk...zažila som na Istrii teplú vodu, o rok na to bola studená...ťažko trafiť...makarská riviéra je najkrajšia - ale nie priamo Makarska - napríklad Brela. Čo sa týka severu, tak turisicky známy Rovinj...krásny je aj Mali Lošinj
Chodíme ostrov Rab a mestečko Lopar, pre deti ideál
My chodíme na pag priamo do mesta pag pekná promenáda obchodíky restiky a aj kolotoče sú tam pre deti a more teplé na nás až moc
Ostrov Pag, priamo mesto Pag, mas tam centrálnu plaz s atrakciami aj malicke bocne plaze, plno reštaurácii, krásne centrum,tusim aj koncerty tam su, trh... Moja srdcovka
Ja chodím už v júni Na Istriu do Medulinu. Piesková Bijeca, pozvoľný vstup do mora, Family park - kolotoče, pri ubytovaní je detské ihrisko, pešia zóna 100 m od apartmánov, turistický vláčik, nafukovacia atrakcia na skákanie na vode. Milujem Medulin. Chodím tam 6 rokov.
@adka176 ahoj, prosím tento rok ideme smer Tučepi. Prosím je tam veľa ježkov?
@drobcek26l no mne sa zdá, že v Tučepi neboli ježkovia alebo len veľmi veľmi málo...z iných miest si pamätám, že bolo dosť ale v Tučepi si vôbec nepamätám, preto si myslím, že tam neboli
Chorvatsko selce
My chodíme na pag priamo do mesta pag pekná promenáda obchodíky restiky a aj kolotoče sú tam pre deti a more teplé na nás až moc
@gaby22 dobrý deň prosím Vás môžem sa spýtať presne na ubytovanie kam chodíte, lebo my ideme prvýkrát do Chorvátska tak by mi bodlo ak by ste mi poradila predsa mate viac skúseností ďakujem Vám veľmi pekne za radu🙏

Baska na ostrove Krk, Pag