icon

Kam na predĺžený zimný víkend s dieťaťom?

23. jan 2025

Rozmyslam, ze by sme koncom februara - v marci isli na predlzeny vikend cca 4-5dni, letecky niekam, kde je trochu teplejsie a je tam more. Viete nieco poradit? Nejake taliansko? Let max 2 hodiny.

lienka9
23. jan 2025

Boli sme v barcelone zaciatkom marca pred par rokmi (1r a 4r) a chystame sa teraz cochvila do valencie (3a6),je tam okolo 18-20C,takze taka prijemna zmena..taliansko mozno sicilia,alebo do Bari sa lieta,ale co som pozerala,takto vzime 3/4 vsetkeho zavrete.cize ziadne restiky,dokonca s pumpou bol problem..tak sme ostali pri spanielsku a vacsom meste..tam je istota,ze bude otvorene 🙂

autor
23. jan 2025

@lienka9 presne Bari som pozerala. Tak dobre vediet, ze je to tam pozatvarane. Tak pozriem tiez spanielsko.

lienka9
24. jan 2025

Ak chcete ist len do mesta,tak tam najdete otvorene,horsie by to bolo s cestovanim mimo,napr na tej sicilii ako som pisala,mimo dvoch hl.miest nic moc.este mi napadlo,ze v marci sme boli v atenach a spravili sme road trip (to sice bez deti) ale tiez tam bolo teplucko. co nas prekvpilo pamiatky zatvarali uz o 3tej ak si dobre pamatam..tak vzdy treba pozriet kam chcete ist a overit si casy

ywonita
24. jan 2025

Ja som rozmýšľala, že ísť začiatkom marca na Maltu. Tiež príjemné počasie, cenovo dostupné letenky a aj ubytko sa dá zohnať za dobrú cenu. Alebo druhú variantu som mala Paphos na Cypre.

cacianka
24. jan 2025

@ywonita Pafos je topka. inhalácia morského vzduchu, a mega možností historických pamiatok