Kam na predĺžený zimný víkend s dieťaťom?
Rozmyslam, ze by sme koncom februara - v marci isli na predlzeny vikend cca 4-5dni, letecky niekam, kde je trochu teplejsie a je tam more. Viete nieco poradit? Nejake taliansko? Let max 2 hodiny.
@lienka9 presne Bari som pozerala. Tak dobre vediet, ze je to tam pozatvarane. Tak pozriem tiez spanielsko.
Ak chcete ist len do mesta,tak tam najdete otvorene,horsie by to bolo s cestovanim mimo,napr na tej sicilii ako som pisala,mimo dvoch hl.miest nic moc.este mi napadlo,ze v marci sme boli v atenach a spravili sme road trip (to sice bez deti) ale tiez tam bolo teplucko. co nas prekvpilo pamiatky zatvarali uz o 3tej ak si dobre pamatam..tak vzdy treba pozriet kam chcete ist a overit si casy
Ja som rozmýšľala, že ísť začiatkom marca na Maltu. Tiež príjemné počasie, cenovo dostupné letenky a aj ubytko sa dá zohnať za dobrú cenu. Alebo druhú variantu som mala Paphos na Cypre.

Boli sme v barcelone zaciatkom marca pred par rokmi (1r a 4r) a chystame sa teraz cochvila do valencie (3a6),je tam okolo 18-20C,takze taka prijemna zmena..taliansko mozno sicilia,alebo do Bari sa lieta,ale co som pozerala,takto vzime 3/4 vsetkeho zavrete.cize ziadne restiky,dokonca s pumpou bol problem..tak sme ostali pri spanielsku a vacsom meste..tam je istota,ze bude otvorene 🙂