icon

Kam na teplú októbrovú dovolenku v Európe bez detí?

1. aug 2025

Čaute, hladala som v diskusiách, ale nejak som nenašla čo som hladala. Chceme ist niekam do tepla v europe v polke oktobra na tyžden bez deti. Ma niekto podobne plany? Alebo boli ste minuly rok? V mori sa nekupeme, takze teplota mora nie je doležita. Skor aby bolo teplo, slnečno, pekna priroda.
Ďakujem vopred za kazdy slušny prispevok.

tanalyn
1. aug 2025

Ja snívam, že takto raz pôjdeme spolu s manželom na Madeiru 🙂

minenkaa
1. aug 2025

@anonym_autor aj my sa chystáme koľko chces zaplatiť

mane01
1. aug 2025

@anonym_autor prva polovica oktobra este aj Turecko, dokonca aj more este fajn. Inak asi Kanarske by som odporucila, ked chcete vela pekneho vidiet. Ja mam rada Teneriffe.

janocka
1. aug 2025

Cyprus

scarlett1410
1. aug 2025

@anonym_autor Tenerife odporucam

autor
1. aug 2025
@mane01

@anonym_autor prva polovica oktobra este aj Turecko, dokonca aj more este fajn. Inak asi Kanarske by som odporucila, ked chcete vela pekneho vidiet. Ja mam rada Teneriffe.

@mane01 kanarske sme boli, ten cyprus je bezpečny teraz, neviete?

autor
1. aug 2025
@mane01

@mane01 kanarske sme boli ale tenerife sme neboli pozriet. Skusim pozriet letenky. Andaluzia bude uz chladna, neboli ste?

autor
1. aug 2025
@janocka

Cyprus

@janocka ten cyprus je bezpečny teraz, neviete?

anonym_06318f
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Cyprus zatiaľ nebezpečný nebol tento rok.

janocka
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, je úplne bezpečný. Jediné nebezpečie čo tento rok bolo, boli požiare pred 2 týždňami. Ale riziko požiarov máš všade kde je teplo.

mane01
1. aug 2025
@anonym_autor

@mane01 kanarske sme boli ale tenerife sme neboli pozriet. Skusim pozriet letenky. Andaluzia bude uz chladna, neboli ste?

@anonym_autor jasne, juh Spanielska je v pohode, aj Portugalsko. Boli sme sice vo februari, ale verim ze oktober je tam este teplejsie.

lynda888
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prave sme na Cypre - južnom. Je to tu bezpečné a je tu naozaj veľa slovákov. Sezóna je tu do októbra. Ja odporúčam 🙂

zltalienka
1. aug 2025

Sardinia

oliverceky
1. aug 2025
@lynda888

@anonym_autor prave sme na Cypre - južnom. Je to tu bezpečné a je tu naozaj veľa slovákov. Sezóna je tu do októbra. Ja odporúčam 🙂

@lynda888 v ktorom hoteli ste?

albertto
1. aug 2025

@anonym_autor Každý rok trávim letné a jesenné prázdniny v južnom Taliansku – 7 km od Amalfského pobrežia. Je to výhodné miesto na spoznávanie pamiatok, púte a obdivovanie krásnej krajiny. Nemám auto, ale miesta dobre poznám. Ostatným odporúčam auto a pobyt dlhší ako 7 dní. Je to lacné a krásne miesto. Podrobnosti v súkromí.

lynda888
2. aug 2025
@oliverceky

@lynda888 v ktorom hoteli ste?

@oliverceky vrisiana beach hotel - prottaras

wiwi28
5. aug 2025

Malorka - 3 roky po sebe sme boli v Can Picafort na letnej dovolenke koncom septembra. Je stále príjemne teplo, sezóna ešte je takže fungujú podniky aj atrakcie. A potom je len na Vás či sa okúpete v mori, bazéne, strávite deň na kajaku, turistikou do okolitých hor, výletom na maják alebo si požičiate auto a cestujete po celom ostrove. Malorka je čarovná.

oliverceky
5. aug 2025
@wiwi28

Malorka - 3 roky po sebe sme boli v Can Picafort na letnej dovolenke koncom septembra. Je stále príjemne teplo, sezóna ešte je takže fungujú podniky aj atrakcie. A potom je len na Vás či sa okúpete v mori, bazéne, strávite deň na kajaku, turistikou do okolitých hor, výletom na maják alebo si požičiate auto a cestujete po celom ostrove. Malorka je čarovná.

@wiwi28 dá sa v pohode kúpať v mori koncom septembra? Je teplé?

wiwi28
8. aug 2025
@oliverceky

@wiwi28 dá sa v pohode kúpať v mori koncom septembra? Je teplé?

@oliverceky Áno dá sa v pohode kúpať. Boli sme aj koncom septembra. Tam je ešte normálne leto.

julish
8. aug 2025

@anonym_autor ja som sa v Cavtate (južne od Dubrovnika) v októbri v pohode kúpala, vzduch bol tak 26.