Kam na teplú októbrovú dovolenku v Európe bez detí?
Čaute, hladala som v diskusiách, ale nejak som nenašla čo som hladala. Chceme ist niekam do tepla v europe v polke oktobra na tyžden bez deti. Ma niekto podobne plany? Alebo boli ste minuly rok? V mori sa nekupeme, takze teplota mora nie je doležita. Skor aby bolo teplo, slnečno, pekna priroda.
Ďakujem vopred za kazdy slušny prispevok.
@anonym_autor aj my sa chystáme koľko chces zaplatiť
@anonym_autor prva polovica oktobra este aj Turecko, dokonca aj more este fajn. Inak asi Kanarske by som odporucila, ked chcete vela pekneho vidiet. Ja mam rada Teneriffe.
Cyprus
@anonym_autor Tenerife odporucam
@anonym_autor prva polovica oktobra este aj Turecko, dokonca aj more este fajn. Inak asi Kanarske by som odporucila, ked chcete vela pekneho vidiet. Ja mam rada Teneriffe.
@mane01 kanarske sme boli, ten cyprus je bezpečny teraz, neviete?
@mane01 kanarske sme boli ale tenerife sme neboli pozriet. Skusim pozriet letenky. Andaluzia bude uz chladna, neboli ste?
@janocka ten cyprus je bezpečny teraz, neviete?
@anonym_autor Cyprus zatiaľ nebezpečný nebol tento rok.
Sardinia
@anonym_autor prave sme na Cypre - južnom. Je to tu bezpečné a je tu naozaj veľa slovákov. Sezóna je tu do októbra. Ja odporúčam 🙂
@lynda888 v ktorom hoteli ste?
@anonym_autor Každý rok trávim letné a jesenné prázdniny v južnom Taliansku – 7 km od Amalfského pobrežia. Je to výhodné miesto na spoznávanie pamiatok, púte a obdivovanie krásnej krajiny. Nemám auto, ale miesta dobre poznám. Ostatným odporúčam auto a pobyt dlhší ako 7 dní. Je to lacné a krásne miesto. Podrobnosti v súkromí.
@lynda888 v ktorom hoteli ste?
@oliverceky vrisiana beach hotel - prottaras
Malorka - 3 roky po sebe sme boli v Can Picafort na letnej dovolenke koncom septembra. Je stále príjemne teplo, sezóna ešte je takže fungujú podniky aj atrakcie. A potom je len na Vás či sa okúpete v mori, bazéne, strávite deň na kajaku, turistikou do okolitých hor, výletom na maják alebo si požičiate auto a cestujete po celom ostrove. Malorka je čarovná.
Malorka - 3 roky po sebe sme boli v Can Picafort na letnej dovolenke koncom septembra. Je stále príjemne teplo, sezóna ešte je takže fungujú podniky aj atrakcie. A potom je len na Vás či sa okúpete v mori, bazéne, strávite deň na kajaku, turistikou do okolitých hor, výletom na maják alebo si požičiate auto a cestujete po celom ostrove. Malorka je čarovná.
@wiwi28 dá sa v pohode kúpať v mori koncom septembra? Je teplé?
@wiwi28 dá sa v pohode kúpať v mori koncom septembra? Je teplé?
@oliverceky Áno dá sa v pohode kúpať. Boli sme aj koncom septembra. Tam je ešte normálne leto.
@anonym_autor ja som sa v Cavtate (južne od Dubrovnika) v októbri v pohode kúpala, vzduch bol tak 26.

Ja snívam, že takto raz pôjdeme spolu s manželom na Madeiru 🙂