Kam na víkend k moru s blízkym letiskom?
Ahojte dievcence, rozmyslali sme nad vikendom u mora. Mozeme ist uz v piatok ale v nedelu spat. Viete mi poradit mesta, kde je kusok letisko od mestecka pri mori? V tomto som neznala..a nechcem daleky transport, lebo neviem ci sa to oplati letiet niekde na 3dni ked dlho stravime na letisko..chodievate niekto tak? Pre nas by to bola premiera
Pula, Dubrovnik, Zadar maju letisko, ak teda ide o Chorvatsko.
pozri si, odkial lieta ryanair z ba, a bookni si ubytko priamo v tom meste. napr alghero na sardinii alebo okolie palma de mallorca, tam je zas dobre busove spojenie. napr. palmanova.
Napr. Mallorca, let kratky, dostat sa k prvej rozumnej plazi bez problemov MHD
vacsina spanielskych a talianskych destinacii
@anonym_autor Rimini, kratky let, letisko v meste, jedine sa lieta z Viedne
V piatok let v nedelu odlet to nie je vikend u mora to je len sobota u mora . Check in v hoteli vacsinou o 3-4pm a check out do 11am. Nizkorozpoctove letenky vacsinou odlet v skorych rannych hodinach alebo v noci . Viac budete mat zazitkov z letisk ako z mora . Skus to dat na dlhsie toto bude onicom.
Nie U mora, ale PRI mori. Ale treba predlzit, radia dobre.
V piatok let v nedelu odlet to nie je vikend u mora to je len sobota u mora . Check in v hoteli vacsinou o 3-4pm a check out do 11am. Nizkorozpoctove letenky vacsinou odlet v skorych rannych hodinach alebo v noci . Viac budete mat zazitkov z letisk ako z mora . Skus to dat na dlhsie toto bude onicom.
@miadi presnw tohto sa bojim aj ja, este by sa dalo letiet v stvetok po obede..alebo vecer..tiez mam pocit ze by sme boli viac na letisku…
@anonym_fce17d Ja som dala nascbval 2x u mora 😁niekedy si clovek chybu vsimne skor u druhych ako u seba . Ale to moze byt ċechizmus Mne sa zda ze oni to tak hovoria .
@anonym_autor určite odporúčam Alghero. Lieta sa tam z BA, trvá to 2 h, len si pozri časy. Do mesta chodí autobus tuším za euro, trvá to asi pol hodinu a si v meste. Príp. taxíkom do 15 min. Je tam pekná pláž Maria Pia (ale aj bližšie k centru bola pláž ok, len trochu menej čistá) a aj samotné mesto je pekné.
@anonym_fce17d niekde hovoria miesto pri mori u mora😉😉😉

napr. chorvátska Rijeka má letisko a je to prímorské mesto
My sme tam boli autom, takže neviem ako je to s dopravou z letiska, predpokladám, že premáva verejná doprava.
Na víkend máte minimum batožiny, to by sa dalo zvládnuť