Kam písať adresu na kufrovú visačku pri cestovaní?
Ahojte,keď si dávate vysačku na kufor,idete letecky do destinácie , píšete adresu konkrétneho hotela alebo adresu domov ? Ďakujem
Píšem obidve adresy.... Názov hotela s ulicou a strediskom a tiež aj domácu adresu.
@miskamisiq ďakujem, tiež som toho názoru , len muž ze stačí adresa domov...
Ak sa vam strati kufor po ceste tam, tak adresa domov nebude velmi napomocna.
Keď idem do hotela, tak adresu hotela
Keď idem domov, tak moju domácu adresu
Mám tam len telefónne číslo, adresu nepíšem.
Mám na nich domácu adresu, lebo keď mi nájdu kufor 2 týždne po dovolenke, tak nejaká adresa hotela nepomože, ale mám tam svoje telefónne číslo, čo považujem za oveľa dôležitejšie. Okrem toho kufre majú tags od airlines, podľa toho ho vedia priradiť k osobe, ak sa stratia.
Dcéra raz zabudla carry on kufor na security check, prišli sme na to až po prílete. Nemali sme na ňom žiadne info, zavolala som na letisko, kufor mali, iba som opísala čo bolo vo vnútri a poslali mi ho Fedexom domov (samozrejme na moje náklady)
Ďakujem Vám,,,tak potom ozaj stačí len tel.c
Domaca adresa a najma aktualne tel.c.
Adresu hotela vyplnis v dokumente pri nahlasovani straty kufra.
Domaca adresa a najma aktualne tel.c.
Adresu hotela vyplnis v dokumente pri nahlasovani straty kufra.
@guudy ďakujem, to ma veru nenapadlo..
nedávam nič. Píšem iba pre prestupnom lete. Na toto všetko slúži štítok na kufri
Mam tam domacu adresu, vobec to nemenim a neprepisujem, jednak je tam telefonne cislo, stratu kufra nahlasujes a tam diktujes udaje hotela (kufor sa nenajde len tak na zemi 100 km od letiska ze ano) 🙂

Píšem obidve adresy.... Názov hotela s ulicou a strediskom a tiež aj domácu adresu.