icon

Kam písať adresu na kufrovú visačku pri cestovaní?

16. jún 2025

Ahojte,keď si dávate vysačku na kufor,idete letecky do destinácie , píšete adresu konkrétneho hotela alebo adresu domov ? Ďakujem

miskamisiq
16. jún 2025

Píšem obidve adresy.... Názov hotela s ulicou a strediskom a tiež aj domácu adresu.

autor
16. jún 2025
@miskamisiq

Píšem obidve adresy.... Názov hotela s ulicou a strediskom a tiež aj domácu adresu.

@miskamisiq ďakujem, tiež som toho názoru , len muž ze stačí adresa domov...

zuzanaete
16. jún 2025

Ak sa vam strati kufor po ceste tam, tak adresa domov nebude velmi napomocna.

pribinak
16. jún 2025

Keď idem do hotela, tak adresu hotela
Keď idem domov, tak moju domácu adresu

kavenkaa
16. jún 2025

Mám tam len telefónne číslo, adresu nepíšem.

sisaka
16. jún 2025

Mám na nich domácu adresu, lebo keď mi nájdu kufor 2 týždne po dovolenke, tak nejaká adresa hotela nepomože, ale mám tam svoje telefónne číslo, čo považujem za oveľa dôležitejšie. Okrem toho kufre majú tags od airlines, podľa toho ho vedia priradiť k osobe, ak sa stratia.
Dcéra raz zabudla carry on kufor na security check, prišli sme na to až po prílete. Nemali sme na ňom žiadne info, zavolala som na letisko, kufor mali, iba som opísala čo bolo vo vnútri a poslali mi ho Fedexom domov (samozrejme na moje náklady)

autor
16. jún 2025

Ďakujem Vám,,,tak potom ozaj stačí len tel.c

sisaka
16. jún 2025
@zuzanaete

Ak sa vam strati kufor po ceste tam, tak adresa domov nebude velmi napomocna.

@zuzanaete keď sa stratí kufor, tak to ideš nahlásiť a tam aj nahlásiš, kde chceš, aby ti ho doviezli, keď sa nájde

guudy
16. jún 2025

Domaca adresa a najma aktualne tel.c.
Adresu hotela vyplnis v dokumente pri nahlasovani straty kufra.

autor
16. jún 2025
@guudy

Domaca adresa a najma aktualne tel.c.
Adresu hotela vyplnis v dokumente pri nahlasovani straty kufra.

@guudy ďakujem, to ma veru nenapadlo..

sasa1310
16. jún 2025

nedávam nič. Píšem iba pre prestupnom lete. Na toto všetko slúži štítok na kufri

petamich
16. jún 2025

Mam tam domacu adresu, vobec to nemenim a neprepisujem, jednak je tam telefonne cislo, stratu kufra nahlasujes a tam diktujes udaje hotela (kufor sa nenajde len tak na zemi 100 km od letiska ze ano) 🙂