icon

Kam s deťmi v oblasti Zadar, Vir a Nin?

moncika15
16. máj 2014

ahojte, poprosim postrehy, odporucania alebo cokolvek o tejto oblasti. Ake je tam more, plaze, priomorska atmosfera, atrakcie atd. dakujem 🙂

Strana
z2
satanka1
16. máj 2014

@moncika15 Nin nie...nikdy viac a to sme tam boli jeden den.V Biograde su pekne plaze pre deti.

moncika15
autor
16. máj 2014

@satanka1 co vas tak odradilo?

satanka1
16. máj 2014

@moncika15 skareda plaz,spinava voda,kopec arogantnych nemcov a clovek na cloveku.je tam velikanske parkovisko ,potom sa ide za plot a tam akoze plaz a spinava voda.neviem ci sa tam da ist aj inde,ale tam kde sme boli my nikdy viac.

lindushka01
16. máj 2014

@satanka1 my presne to iste a skončili sme tiež v Biograde 😀

satanka1
16. máj 2014

@moncika15 v biograde je velikansky usek plazi a striedaju sa rozne plaze..kamene,skaly,detska plaz.je tam kopec obcerstveni kde sa da super a aj za normalne ceny najest.urcite sa tam chcem vratit niekedy.

moncika15
autor
16. máj 2014

@satanka1
@lindushka01 a v biograde kde koonkretne? pripadne aj nazov apartmanu 🙂

sedem
16. máj 2014

@moncika15
@satanka1 S tym Ninom musim suhlasit,tiez sme boli sklamani...

magdulienka2
16. máj 2014

Ten Biograd zaujima aj mna. Chystame sa tam toto leto. Ale nieco konkretne by bodlo. 🙂

satanka1
16. máj 2014

@magdulienka2 konkretne neviem..my sme isli z maleho losinja a stavili sme sa v biograde za svagrinou a urcite tam chceme ist na celu dovolenku raz.oni si nasli ubytko az tam a byvali nad akokeby nasou sporitelnou..chorvatska sporitelna 🙂 nasli byt ale teda nieco perfektne...uplny luxus a super cena.este zac.augusta tam boli biogradske slavnosti a velmi to chvalili ze to bolo nieco neskutocne.mesto je velmi pekne.

lindushka01
16. máj 2014

@moncika15 par foto z apartmánu a ešte si predstav jednu obrovskú izbu, syn tam behal na odrážadle ako po nejakom ihrisku :D

zara0201
16. máj 2014

@moncika15
www.zaton.hr
Boli sme dva krat a isla by som znova, pre deti ideal. A to mame pochodene uz kadeco.

lindushka01
16. máj 2014

ale boli sme na blint, vedela by som ti nájsť cez mapy adresu ak by ste sa rozhodli pre Biograd, ale či sa to dá objednať cez nejakú stránku to neviem. Apartmán bol super, k moru blízko, nie úplne že pri, ale po rovinke za tri minútky. Do mesta bolo večer ďalej. Nič hrozné pre dospelých, len keď sú menšie deti bez kočíka, tak trošku otrava :D

peggy589
17. máj 2014

tiež musim suhlasit,do Ninu a ani na Vir by sme sa ja s mojim mužom už nikdy nevratili a to sme tam boli len pozriet...naozaj v Chorvatsku su prenadherne miesta,ale toto medzi ne nepatri...aspon podla nas.My sme boli sklamani...

alenah31
Autor odpoveď zmazal
satanka1
17. máj 2014

@moncika15 nam sa pacilo najviac v Malom Losinje,v Biograde a naposledy sme boli na Braci ,ale teda s vacsimi detmi.Este bolo fajn aj vo Vodiciach,na Krku v Malinskej a na Ciove. Svagrina bola s malinkymi detmi na Majarskej a chvalila...len teda je to dost daleko a hlava na hlave.

joni
17. máj 2014

My sme boli v Biograde pred 3 rokmi. Su tam 2 plaze oddelene pristavom. Obidve plaze su pekne, s tienom ale ta jedna plaz je blizsie k centru. Byvali sme na tej dalej cca 5minut od plaze. ale vecer ked sme sa vybrali do centra tak to uz bola celkom dlha prechadzka, teda pre deti, pre dospelych pohoda.

lindushka01
17. máj 2014

@moncika15
@magdulienka2 ináč odporúčam aj Crikvenicu ak chcete severnejšie kvoli deťom, je tam fakt pekne, no a na juhu čo mám skúsenosť samozrejme každému známa Baška Voda. A blízko Cirkvenici by som pogooglila aj Novi Vinodolski, len tam som osobne nebola.

denisekkk
17. máj 2014

PAG 🙂

saxana36
17. máj 2014

ja som bola na ostrove Vir 3x a isla by som opät,Crikvenica-krasne more,super pristup,ale pre mna dost tiche miesto take pre starsich ludi,Biograd - tam bolo dobre az miestami mi vadil skalisty pristup do mora,ale asi vsade zalezi kde si ubytovana a co clovek ocakava

mirkakab
17. máj 2014

My ideme tento rok do Zatonu, vyzerá to tam pekne, no som zvedavá čo nás tam čaká, či nebude sklamanie ...

lolonka
17. máj 2014

@mirkakab ...ahoj ..kam idete do Zatonu?...do toho vybudovaného komplexu?..tuším zaton holiday rezort sa to volá?

mirkakab
18. máj 2014

@lolonka ano tam ..

lolonka
18. máj 2014

@mirkakab ...tam je pekne...tam sa nám páčilo.. 😉 🙂 ....ale inde v Zatone na pláži nula bodov...ale hentam je super.. 😝

mirkakab
18. máj 2014

@lolonka no dúfam že aj nám sa bude. a mali ste aj stravu? a čo sa týka obchodov aké sú ceny? Ďakujem pekne ..

mravvcek
18. máj 2014

My ideme tento rok Sibenik Hotel Jure. Mam obavy co nas caka...snad nebudsklamanie a aj pocasie by mohlo priat.

lolonka
18. máj 2014

@mirkakab ..my sme tam neboli ubytovaní...my sme tam chodili večer s deťmi...boli tam atrakcie....ceny v obchodoch si už nepamätám...sme tam boli pred 3 rokmi.....ale teda kaviarne, reštiky, obchody, zmrzliny...treba si nachystať prachy.. 😀 😀 ....

luciaa209
14. feb 2016

Bol tu niekto poprosim radu, chceme ist s detmi do chorvatska ale nevieme kam, boli sme na ostrove krk uz teraz chceme zmenit,
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zadar/apartm... severna dalmacia Zadar. dakujem za info.

miriamkela
12. máj 2016

v pripade ak niekoho zaujima ubytovanie na ostrove vir - dovolenka - apartmany cez slovenku ktora tu žije , kludne napiste IP - spravu alebo email miriam.kelecic@gmail.com 🙂

respektive vyhladajte moju skupinu dovolenka chorvatsko ostrov vir..

frisnica26
9. feb 2017

@satanka1 mate nejaky kontakt prosím? dakujem

tinika
9. júl 2017

ahojte, chcem sa opytat kde nam odporučate v zadare sa ist pozriet na vylet? s detmi 7r 5r a 2r vdaka

Strana
z2