Kam s deťmi v oblasti Zadar, Vir a Nin?
ahojte, poprosim postrehy, odporucania alebo cokolvek o tejto oblasti. Ake je tam more, plaze, priomorska atmosfera, atrakcie atd. dakujem 🙂
@satanka1 my presne to iste a skončili sme tiež v Biograde 😀
@satanka1
@lindushka01 a v biograde kde koonkretne? pripadne aj nazov apartmanu 🙂
Ten Biograd zaujima aj mna. Chystame sa tam toto leto. Ale nieco konkretne by bodlo. 🙂
@magdulienka2 konkretne neviem..my sme isli z maleho losinja a stavili sme sa v biograde za svagrinou a urcite tam chceme ist na celu dovolenku raz.oni si nasli ubytko az tam a byvali nad akokeby nasou sporitelnou..chorvatska sporitelna 🙂 nasli byt ale teda nieco perfektne...uplny luxus a super cena.este zac.augusta tam boli biogradske slavnosti a velmi to chvalili ze to bolo nieco neskutocne.mesto je velmi pekne.
@moncika15 par foto z apartmánu a ešte si predstav jednu obrovskú izbu, syn tam behal na odrážadle ako po nejakom ihrisku :D
@moncika15
www.zaton.hr
Boli sme dva krat a isla by som znova, pre deti ideal. A to mame pochodene uz kadeco.
ale boli sme na blint, vedela by som ti nájsť cez mapy adresu ak by ste sa rozhodli pre Biograd, ale či sa to dá objednať cez nejakú stránku to neviem. Apartmán bol super, k moru blízko, nie úplne že pri, ale po rovinke za tri minútky. Do mesta bolo večer ďalej. Nič hrozné pre dospelých, len keď sú menšie deti bez kočíka, tak trošku otrava :D
tiež musim suhlasit,do Ninu a ani na Vir by sme sa ja s mojim mužom už nikdy nevratili a to sme tam boli len pozriet...naozaj v Chorvatsku su prenadherne miesta,ale toto medzi ne nepatri...aspon podla nas.My sme boli sklamani...
@moncika15 nam sa pacilo najviac v Malom Losinje,v Biograde a naposledy sme boli na Braci ,ale teda s vacsimi detmi.Este bolo fajn aj vo Vodiciach,na Krku v Malinskej a na Ciove. Svagrina bola s malinkymi detmi na Majarskej a chvalila...len teda je to dost daleko a hlava na hlave.
My sme boli v Biograde pred 3 rokmi. Su tam 2 plaze oddelene pristavom. Obidve plaze su pekne, s tienom ale ta jedna plaz je blizsie k centru. Byvali sme na tej dalej cca 5minut od plaze. ale vecer ked sme sa vybrali do centra tak to uz bola celkom dlha prechadzka, teda pre deti, pre dospelych pohoda.
@moncika15
@magdulienka2 ináč odporúčam aj Crikvenicu ak chcete severnejšie kvoli deťom, je tam fakt pekne, no a na juhu čo mám skúsenosť samozrejme každému známa Baška Voda. A blízko Cirkvenici by som pogooglila aj Novi Vinodolski, len tam som osobne nebola.
PAG 🙂
ja som bola na ostrove Vir 3x a isla by som opät,Crikvenica-krasne more,super pristup,ale pre mna dost tiche miesto take pre starsich ludi,Biograd - tam bolo dobre az miestami mi vadil skalisty pristup do mora,ale asi vsade zalezi kde si ubytovana a co clovek ocakava
My ideme tento rok do Zatonu, vyzerá to tam pekne, no som zvedavá čo nás tam čaká, či nebude sklamanie ...
My ideme tento rok Sibenik Hotel Jure. Mam obavy co nas caka...snad nebudsklamanie a aj pocasie by mohlo priat.
Bol tu niekto poprosim radu, chceme ist s detmi do chorvatska ale nevieme kam, boli sme na ostrove krk uz teraz chceme zmenit,
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zadar/apartm... severna dalmacia Zadar. dakujem za info.
v pripade ak niekoho zaujima ubytovanie na ostrove vir - dovolenka - apartmany cez slovenku ktora tu žije , kludne napiste IP - spravu alebo email miriam.kelecic@gmail.com 🙂
respektive vyhladajte moju skupinu dovolenka chorvatsko ostrov vir..
@satanka1 mate nejaky kontakt prosím? dakujem
ahojte, chcem sa opytat kde nam odporučate v zadare sa ist pozriet na vylet? s detmi 7r 5r a 2r vdaka

@moncika15 Nin nie...nikdy viac a to sme tam boli jeden den.V Biograde su pekne plaze pre deti.