icon

Kam sa chystáte tento rok v lete?

damian88
8. apr 2022

Čo plánujete tento rok v lete? 🙂 Inšpirujte ma 😁

damian88
autor
8. apr 2022

@petronellla87 Musíš mi napísať aj prečo 😁

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
damian88
autor
8. apr 2022

@birika Maroko, krása užite si to!

petronellla87
8. apr 2022

@damian88 Jaj prepac...tento tyzden zacal Ramadan😆 a ked skonci budu mat vsetci este tyzden basavel...a v tomto obdobi v moslimskej krajine nechces byt😆

damian88
autor
8. apr 2022

@marietaaaa11 Nevadí 😀 aj keď neviem či pri malom babu si oddýchneš na materskej 😁

damian88
autor
8. apr 2022

@petronellla87 Ah Bože 😀 ja o tom nemám vôbec prehľad 😀 ináč nemusím sa tam nejak obmedzovať však? Môžem chodiť aj bez trička po meste? 😁😁😁😁

jaja20
8. apr 2022

@damian88 Kukala som na Barrandove,ale už seriál skončil... Môj manžel bol z toho "na prášky",lebo to trvalo skoro 1 rok,kým dali všetky časti 😅

jaja20
8. apr 2022

@damian88 A inak,1. mája ideme do Dubaja a do septembra ešte chceme dať Kapverdy,Sicíliu alebo Kanárske ostrovy,ešte nie sme rozhodnutí.

petronellla87
8. apr 2022

@damian88 cez ramadan ci vseobecne? Bez tricka po meste....mozes skusit🤭🤣🤣🤣

lavender273
8. apr 2022

@damian88 anglicko nudna destinacia?? Tak zase podla toho co mas rad samozrejme. Pre mna nadherna krajina, bola som naozaj milo prekvapena. Moj svokor mal skoro cele anglicko prechodene a vzal nas na nadherne miesta. Ziadna krajina nie je nudna podla mna.

damian88
autor
8. apr 2022
damian88
autor
8. apr 2022

@lavender273 Už som to tu vysvetľoval 🤦‍♂️že som tam žil 8 rokov a na dovolenku by som tam nešiel lebo pre mňa tam nie je nič zaujímavé už. No v tom je to čaro 100 ľudí 100 chuti 😉

damian88
autor
8. apr 2022

@lavender273 Celkovo to tam nemám rád. Dúfam že tam už nebudem musieť nikdy ísť 🙂

damian88
autor
8. apr 2022

@jaja20 Seriál je aj na Youtube od začiatku až po konec

tncka
8. apr 2022

@damian88 ja chcem ist niekam velmi daleko aspon na mesiac ale to nepojde,tak aspon 2tyzdne Malorca a potom mozno este 2t Costa Brava,tam to mam rada a chodim pravidelne,okukane uz vsetko ale milujem ten piesok,nocny zivot a silne vlny😁

damian88
autor
8. apr 2022

@tncka Piesok, nočný život, vlny. To znie ako dokonalá dovolenka pre mňa 🤔😁

tncka
8. apr 2022

@damian88 nazvala som to pieskom ale nie je to celkom tak. Mini kamienky. Nechas sa inspirovat?🙂

damian88
autor
8. apr 2022

@tncka Ja uvažujem ešte nad Ibizou ale to čisto kvôli veľkým párty 😁 ktoré dúfam že tam aj v skutočnosti tak prebiehajú ako si myslím 😁😁

tncka
8. apr 2022

@damian88 treba vyskusat😁

uglybetty1234
8. apr 2022

@damian88 stravila som dve leta na greckom party ostrove Ios… takze viem ze je to divokejsie ako si predstavujes 😅

damian88
autor
8. apr 2022

@uglybetty1234 Haha a ide sa!!! 🎊😜

dundulica
9. apr 2022

Dolomity, turistika, a pevne verím, že konečne vyjde aj Island

amelie2017
9. apr 2022

@tncka my sme sa z Malorky prestahovali hned vedla Costa Brava a ja si po tolkych rokoch kludneho mora v zalive neviem zvyknut na tie velke vlny 😭😭😭 hlavne s 2 malymi detmi. Na Malorke som kludne nechala dceru clapkat na brehu, tu musim mat oci aj na zadku a nemozem sa od nej pohnut ani na cm. A tento rok k tomu pribudne aj rocny.

diewcatqoo
9. apr 2022

Manzel jazdi na zavodnych autach, takze sa chystame s nim do Nemecka a Belgicka. Syn chce ist aj k moru, takze asi Chorvatsko alebo Slovinsko. A ja mam rada zimu, takze Aply. Este nevieme, kde presne, ale asi Svajciarsko.

snowflake07
9. apr 2022

@damian88 Amerika a Turecko.

vlado818
9. apr 2022

Mexiko , usa a kam bude lacna letenka

1mata
9. apr 2022
sense
9. apr 2022

Taliansko Elba a Toskánsko, Slovensko, v plane bolo aj Nemecko ale zámok kt. Sme chceli navštíviť je v rekonštrukcii.. Tak ešte nejaké výlety po Švajčiarsku napr Graubünden ak nevydá tak aj Tessin bude o.k. Uvidíme podla financii

V Istanbulr som bola pred 18-20r 2x. Zaujímavé mesto ale pre mňa to bolo mesto 2 svetov - európska časť kvázi moderné mesto aj mentalita ľudí vyzerala inak ako v ázijskej časti kde mal človek miestami pocit ze je. V krajine tretieho sveta... a miestami mal človek pocit koľko áut sa zmestí na cestu tak toľko ide, žiaden dvojprudova cesta....

elenajezova
9. apr 2022

Vysoké Tatry a Praha.

iwka1984
9. apr 2022

@damian88 do Chorvátska autovlakom 😊 bude zážitok 🚂🚂🚂