Kam sa vydať v marci na exotickú dovolenku?
Poradte kam v marci na dovolenku.. nejaká exotika a aby počasie bolo dobre.. kde ste boli vy?
@lucia13022023 nad Srí Lankou veľmi rozmýšľam.. odkiaľ ste prosím išli? Z akého letiska?
Aleho ešte Kostarika ma veeľmi láka
Tiez sa pridam, zavazujem vietnam dominiku thajsko alebo zanzik
Leteli sme z Viedne 🙂 Kostarika je krásna taktiež, tu by som chcela veľmi vidieť.
@zuzulkazu dominikánska aj Thajsko je krásne, ale dominikánska je o niečo krajšia, cistucka, nádherná priezračná voda.
Ak myslíš Zanzibar, tam bol na môj vkus moc bordel. Ale niektoré zákutia krásne.
Teraz v marci mám práve v pláne Maurícius. Lieta sa aj z BA.
Koniec februára začiatok marca - minulý rok Tahiti, tento rok Belize.
Ja letim zaciatkom marca znova na Maldivy
Ku moslimskym krajinam, tam je ramadan od 28.2. do konca marca a aj hotely budu fungovat trosicku obmedzene v niektorych sluzbach. Cize ak vam to nevadi chodte.
@hellwant presne ako píše @tenerifka záleží ktorá moslimská krajina. Akože exotika typu Maldivy a podobne, tam to človek necíti, nič v hoteloch obmedzené nie je. V Emirátoch či Katare som bola viac krát počas ramadánu, pracovne, nič som necítila, dokonca aj šampanské cez obed som mala k obedu v reštaurácii s licenciou na alkohol.
Pri turistoch prizmuruju oci, peniaze su im prednejsie. Na Zanzibare sme mali nejake vylety so sukromnym sprievodcom, a len nas upozornil, ze do Stone town si mame dat dlhe nohavice/pareo, a nejest na ulici. A nakoniec nam miestni v Jozani forrest pekne krajali ovocie a kokosy.... Oni samozrejme nejedli ani nepili.

Za nás je topka Srí Lanka, Omán, Curacao.
Pekný je aj Egypt ci Thajsko.
Tento rok u nás vyhral Omán 🙂