icon

Kam sa vydať v marci na exotickú dovolenku?

11. jan 2025

Poradte kam v marci na dovolenku.. nejaká exotika a aby počasie bolo dobre.. kde ste boli vy?

lucia13022023
11. jan 2025

Za nás je topka Srí Lanka, Omán, Curacao.
Pekný je aj Egypt ci Thajsko.
Tento rok u nás vyhral Omán 🙂

autor
11. jan 2025

@lucia13022023 nad Srí Lankou veľmi rozmýšľam.. odkiaľ ste prosím išli? Z akého letiska?
Aleho ešte Kostarika ma veeľmi láka

zuzulkazu
11. jan 2025

Tiez sa pridam, zavazujem vietnam dominiku thajsko alebo zanzik

lucia13022023
11. jan 2025

Leteli sme z Viedne 🙂 Kostarika je krásna taktiež, tu by som chcela veľmi vidieť.
@zuzulkazu dominikánska aj Thajsko je krásne, ale dominikánska je o niečo krajšia, cistucka, nádherná priezračná voda.
Ak myslíš Zanzibar, tam bol na môj vkus moc bordel. Ale niektoré zákutia krásne.

jaja20
11. jan 2025

Teraz v marci mám práve v pláne Maurícius. Lieta sa aj z BA.

melanta
12. jan 2025

Koniec februára začiatok marca - minulý rok Tahiti, tento rok Belize.

tenerifka
12. jan 2025

Ja letim zaciatkom marca znova na Maldivy

hellwant
12. jan 2025

Ku moslimskym krajinam, tam je ramadan od 28.2. do konca marca a aj hotely budu fungovat trosicku obmedzene v niektorych sluzbach. Cize ak vam to nevadi chodte.

tenerifka
12. jan 2025

@hellwant bola som uz na Zanzibare a Maldivoch cez ramadan a v rezortoch vsetko fungovalo na 100%, ale take SAE by som neriskla, lebo to nie je plazova dovolenka len v hoteli a tam moze byt naozaj problem s jedlom ci vyletmi.... A asi ani pivo si cez deñ nedas

melanta
12. jan 2025

@hellwant presne ako píše @tenerifka záleží ktorá moslimská krajina. Akože exotika typu Maldivy a podobne, tam to človek necíti, nič v hoteloch obmedzené nie je. V Emirátoch či Katare som bola viac krát počas ramadánu, pracovne, nič som necítila, dokonca aj šampanské cez obed som mala k obedu v reštaurácii s licenciou na alkohol.

hellwant
12. jan 2025

@melanta ja len upozornujem, viem, ze sa to liši podla krajiny. Ak su typy, ze radi vylety, tam asi budu musiet ratat s nejakym obmedzenim, kedze budu mimo rezortu.

tenerifka
12. jan 2025

Pri turistoch prizmuruju oci, peniaze su im prednejsie. Na Zanzibare sme mali nejake vylety so sukromnym sprievodcom, a len nas upozornil, ze do Stone town si mame dat dlhe nohavice/pareo, a nejest na ulici. A nakoniec nam miestni v Jozani forrest pekne krajali ovocie a kokosy.... Oni samozrejme nejedli ani nepili.