icon

Kam v lete na dovolenku?

zuzana9415
3. apr 2023

Kam sa chystate v lete na dovolenku? Aku mate oblubenu letnu destinaciu a preco?

Strana
z2
zmrzlinka2021
3. apr 2023

@lenka188 idete na Lago autom?

janula12345
3. apr 2023

@zuzana9415 minuly rok Turecko, tento rok Kreta. Z toho co som bola doteraz, by som sa vratila najradsej azurove pobrezie. Ale to dame znovu az ked bude dcerka vacsia.

jaond19
3. apr 2023

@zuzana9415 mame radi Istriu, chystame sa opat na sever v septembri (nechceme horucavy a plno ludí), pri hranice so Slovinskom a pobehat nieco aj tam.

oblecenie99
3. apr 2023

Keďže neznášam horúčavy, za to zbožňujem hory, tak v lete jedine Tatry - áno úplne takto nudne 😁 Nič ma neláka pri mori, jedine AK, tak plavba loďou, ta sa nám páčila, ale na toto je syn ešte malý a nič by z toho ešte nemal, tak si počkáme ešte pár rokov, a keď už musím stoj čo stoj niekam letieť, tak je mojím snom Madeira, ale aj táto dovolenka je pre trojročného viac menej o ničom, nie je to totiž typická dovolenka s leňošením na pláži, chce to aktívnejšie dieťa, tak som to zatiaľ neriešila. Láka ma vrátiť sa do Barcelony (ale tam vyslovene na jeseň) a na Siciliu celkovo (Palermo sa mi naozaj páčilo), na týchto miestach sme boli až hriešne krátko, chce to viac času na spoznanie.

sun_shine_2020
3. apr 2023

@sorciera24 ahoj, vies prosim odporucit konkretne miesto? Dakujem

sun_shine_2020
3. apr 2023

@jaond19 ahoj, kam prosim na Istriu? Dakujem

sorciera24
3. apr 2023

@sun_shine_2020 nasa srdcovka, Lignano

jaond19
3. apr 2023

@sun_shine_2020 chodievali sme do Puly, do Rovinju, min.rok sme boli pri Umagu v dedine Katoro konkretne cez booking ubytko Apartments Polynesia Plava Laguna (take nenarocne lacné). Ked najmensi povyrastie chceli by sme opat chodit na koniec Istrie az do Premantury, ten cíp (narodny park Kamenjak bol pre nas krasny)

zuzana9415
autor
Autor odpoveď zmazal
silvia31
3. apr 2023

@majlo1234 pošleš aj mne, prosím? 🙂 vďaka

sun_shine_2020
3. apr 2023

@jaond19 dakujem. My sme boli cca 2 roky dozadu v Umagu v kempingu, do Puly sme sli na vylet a velmi sa nam tam paci😊

adkoalauri
3. apr 2023

Chodili sme viac rokov do Rovinju,min.rok sme išli do Čiernej Hory a tento rok sa tam vraciame na 2 týždne

lenka188
3. apr 2023

@zmrzlinka2021 ideme autom. Aj som rozmyslala, ze ist letecky do Milana a odtial na Gardu, ale chceme vela vidiet a mat vlastne auto bude vacsi komfort. My budeme pri Garde tyzden a potom sa hned presuvame na tyzden do Dolomitov, tak tam to vlastne auto tiez budeme potrebovat. Pozicat si na 2 tyzdne auto v Taliansku by uz doost predrazilo dovolenku. Minuly rok sme mali pozicane na 2 tyzdne auto na Tenerife a to bolo za smiesne peniaze, to sa oplatilo, ale tu to vychadza uz dost vela.
Ale kedze je to dost dlha cesta tak stale rozmyslam, ze si dame este medzizastavku na 2-3 noci niekde v Lignano.

athom
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
4. apr 2023

@janula12345 Kreta je super... idete s cestovkou alebo na vlastnu past? My sme isli bez cestovky vlani na 2 tyzdne... apartman, letenky, vybrali sme auto a chodili hore dole... bola to fakt peckova dovolenka.

Strana
z2