icon

Kam v Prahe s 8-ročným dieťaťom? Nápady na aktivity

15. feb 2024

Ahojte, chystáme sa do Prahy s dcérou, prosím poraďte nejaké vnútorné "aktivity" kam môžeme ísť, čo zaujímavé vidieť. Nie klasika typu Pražský hrad. Napríklad som tu na MK čítala o múzeu Lega a podobne.

Ďakujem!

klementinka58
15. feb 2024

Majaland, nasmu 6 rocnemu sa velmi pacilo

barka1
15. feb 2024

Království železnic, Museum fantastických iluzí, Národní muzeum, rozhodne treba vidieť pražskú zoo.

nufafa
15. feb 2024

Hamleys, . Nebola som, ale mám v pláne.

viestta
15. feb 2024

Zemedelske muzeum je interaktivne aj pre deti, Technicke muzeum a dokupte si bansku expoziciu, Kralovstvo zeleznic. Fajn je aj jazda "vyhliadkovou" elektrickou .

barka1
15. feb 2024

@nufafa to už v Prahe končí

nufafa
15. feb 2024

@barka1 ??? Kedy? Nieeee,😭😭😭

pinkgirl
15. feb 2024

Plavba loďou po Vltave, múzeá podľa toho čo ju zaujíma, Zoo, aj cesta metrom z konečnej na konečnú je v tomto veku zážitok 😁.

belle_vie
15. feb 2024

@nufafa ja by som opravila, nie ze uplne konci, len sa meni nazov. My sme boli tento vikend a bolo otvorene, pod inym nazvom, dokonca hracky z ich znacky boli v zlave.

kristiii
15. feb 2024

Áno, múzeum Lega bolo fajn, bola som tam so synom v tom veku, tiež spomínané Hamleys a plavba loďou ho zaujali asi najviac. Aj to múzeum ilúzií by som skúsila, ale teda konkrétne v pražskom sme neboli.

nufafa
15. feb 2024

@barka1 ďakujem.
@belle_vie dúfam, že tá hračková atmosféra zostane. aké to tam je? Len som to videla a zaujalo ma to. pri ďalšej návšteve Prahy by som tam chcela ísť.

nufafa
15. feb 2024

Zážitková laborator Manufaktura. Aj to by mohlo byť fajn.

kornelies
16. feb 2024

@nufafa Ved tam vlastne ani nic nie je. Iba velke halooo

oblecenieavecicky
16. feb 2024

Nám sa páčilo múzeum Lega, to hýkali malí aj veľkí 🙂