Kartago, Turancar alebo Orex
Ktoru mi odporucite? Dikk
Asi najlacnejšia bola Orex. Ale to sa nedá zovšeobecniť, nakoľko nemajú zakontrahované rovnaké hotely. Ono závisí veľmi ako si náročná, na aký termín dovču plánuješ, ktorú oblasť /letovisko/ si vyberieš, aký máš celkový rozpočet, čo očakávaš od hotela, pláže, gastronómie. Čo sa týka cestovky, bez ohľadu na to, kde som bola, či európa, či afrika, podľa mňa každá cestovka ti zabezpečí čo potrebuješ, či už na prílete, odlete, či služby v hoteli cez delegáta. My chodíme dosť do Turecka, Orex bola prvá cestovka s ktorou som išla tam, a všetko prebehlo v poriadku.... a kam vyberáš dovču? S deťmi,či bez? ak s deťmi, je vhodné, keď sú napr. prispôsobené animácie, niektoré cestovky majú v hoteloch svojich /slovenských, českých/ animátorov napr. Hydrotour, Satur, ale to tá cena je potom vyššia...
@maculkac planujeme turecko iba s muzom deti nemmae 5* hotel a hotel na plazi. Je jedno aka oblast len aby rezort bol prekny zvonku najme na vecerne prechadzly orex nepoznam teda sa aj bojim ist cez nich maju aj dost chaoticky web musim iba zavolat lebo hladat tam hotel je masaker ked sa ti paci a potom kuknes lepsie a pise ze iba s ranajkami😀😂🤦🏼
@diaszoky a už si niekedy bola v Turecku, či vieš porovnať... ? S Orexom som bola v oblasti Okulcalar - pláže sú s prímesou kamienkov, s Kartágom som bola 3x Avsallar - super dlhé pieskové pláže, pozvolný vstup, s Turancarom v Side - asi naj... oblasť, ale trošku drahšia. Záleží na tom, ako ťa rozpočet pustí... S opačnou stranou pobrežia - Egejská riviéra zatiaľ nemám skúsenosť. Moja top oblasť zatiaľ v Side - okolo hotelov Taj Mahal, Royal Dragon až po sieť Kamelya...
S Kartagom som bola v Pegasosoch a Azura de Luxe - ten je priamo v centre Avsallaru, hotel parádny, ale pláž menšia, zato mólo super, s Turancarom som bola Seamelia beach resort - ten je vedľa Taj Mahalu, pláž nádhera, tiež v "centre diania"
@diaszoky tak ono je to taky low cost, na čo sme boli upozornení, aj sme s tým rátali... aby šofér autobusu namiesto hodiny šiel 2 lebo zablúdil a manžel mu musel požičať navigáciu, lebo by sme po tých tureckých dedinách chodili ešte dnes je jedna vec, ale aby prišla delegátka po 3 dňoch s vetou, že ona v tomto hotely este nebola, je už silná káva 😀 jedine co bola ochotná/schopná ponúknuť boli predražené výlety.... Na Pamukkale sme išli autobusom, starším ako ja, izby 2 kategórie, ziadny výhľad na more, odlety, prílet úplne nevýhodné... Ale tak ak sa na toto dokážeš povzniest, je to asi najlacnejšia cestovka, ktorá ponúka Turecko zo svk. S kartagom som bola len v Maroku, ale starostlivosť o 2 levely vyššie...

Ja už som bola so všetkými troma napr. v Turecku a žiadny problém, takže kritérium je ponuka hotelov a cena....