icon

Kde by ste nikdy za žiadnych okolností nešli na dovolenku a prečo?

petush21
9. jún 2025
tenerifka
9. jún 2025

Taka krajina pre mña neexistuje a nikdy nehovor nikdy....
Pri dobre naplanovanej ceste ti ma co ponuknut aj Somalsko, aj KLDR, aj Bulharsko.....

mk1111111111
9. jún 2025
@tenerifka

Taka krajina pre mña neexistuje a nikdy nehovor nikdy....
Pri dobre naplanovanej ceste ti ma co ponuknut aj Somalsko, aj KLDR, aj Bulharsko.....

@tenerifka krajina ano, to mas pravdu, kazdy kus sveta je niecim vynimocny. Pre mna problem nevhodna politika, zli ludia-teda nie bezpecna krajina, spina, vojna, to su pre mna prekazky, hoci by som aj tie krajiny chcela navstivit. A to som videla kus sveta, zial niektore distinacie budu vzdy pre mna nedosiahnutelne, z uvedenych dovodov.

diewcatqoo
9. jún 2025
@nikoletta1712

@diewcatqoo India je neskutočná🙂

@nikoletta1712 verim ti. Indiu bud clovek miluje alebo nenavidi. A ja asi nemam odvahu to ani vyskusat, popravde. Od dovolenky mam ine ocakavania 🙂

luccija
9. jún 2025

@petush21 ja som nepočula nič dobré na Albánsko a Čiernu horu, takže tam.

tenerifka
9. jún 2025
@mk1111111111

@tenerifka krajina ano, to mas pravdu, kazdy kus sveta je niecim vynimocny. Pre mna problem nevhodna politika, zli ludia-teda nie bezpecna krajina, spina, vojna, to su pre mna prekazky, hoci by som aj tie krajiny chcela navstivit. A to som videla kus sveta, zial niektore distinacie budu vzdy pre mna nedosiahnutelne, z uvedenych dovodov.

@mk1111111111 ano, a ked k tomu pridas obmedzeny cas na dovolenku-co vacsina z nas ma, tak ti vyjde, ze si vyberas. Ale objektivne-vacsinou je to o nastaveni, a vedomi, co od toho ocakavame. Ja uz som prisla davno na to, ze k vlastnemu stastiu nepotrebujem navstivit vsetky krajiny sveta, ale kludne sa aj 10-krat vratim tam, kde som bola spokojna a bolo mi celkovo dobre. Vdaka internetu mozeme dopreu vediet, co asi mozeme od danej destinacie ocakavat, a podla toho sa zariadit. Ale ak by mi nieko ponukol mega tyzdeñ v KLDR vratane vynikajucej gastronomie, cistych plazi, nadhernej prirody..... Urcite by som si to uzila podobne ako niekde na Bali ci v Thajsku

jamidea
9. jún 2025

@petush21 egypt, francuzsko

lucia13022023
9. jún 2025
@maranco

@lucia13022023 čo v Albánsku bolo že už nikdy? Lebo ma to trochu láka pozrieť.

@maranco vieš čo mne sa tam nepáčilo. Necítila som sa tam dobre, aj muž vravel, že nič moc. Boli sme v 5* hoteli, all inclusive, pekná pláž, pekne more, ale keď sme vyšli z rezortu tak špina, bordel. Napríklad aj na Zanzibare som sa tak cítila, ale bolo to o niečo lepšie. Možno som len "rozmaznaná" inými krajinami🤷🏻‍♀️
Ale som za to, nech si každý vyskúša každú krajinu. Napr mňa takto každý odhovaral od Talianska a pri tom ja Taliansko milujem. Oni hovorili o Bibione, že človek na človeku, ja zas hovorím o nádhernom Toskánsku, krásne dedinky, uličky, príroda.. Keby dám na ľudí, nespoznám nádherný kút sveta. Čiže ak ta to láka, chod 🙂

simona1998
9. jún 2025
@lucia13022023

@maranco vieš čo mne sa tam nepáčilo. Necítila som sa tam dobre, aj muž vravel, že nič moc. Boli sme v 5* hoteli, all inclusive, pekná pláž, pekne more, ale keď sme vyšli z rezortu tak špina, bordel. Napríklad aj na Zanzibare som sa tak cítila, ale bolo to o niečo lepšie. Možno som len "rozmaznaná" inými krajinami🤷🏻‍♀️
Ale som za to, nech si každý vyskúša každú krajinu. Napr mňa takto každý odhovaral od Talianska a pri tom ja Taliansko milujem. Oni hovorili o Bibione, že človek na človeku, ja zas hovorím o nádhernom Toskánsku, krásne dedinky, uličky, príroda.. Keby dám na ľudí, nespoznám nádherný kút sveta. Čiže ak ta to láka, chod 🙂

@lucia13022023 strašne som chcela ísť na Zanzibar , no očividne to zvážim 😆

cacianka
9. jún 2025
@nikha2809

@7miriam77 pre nás boli jedine tie vlny veľké plus, inak stalo všetko za houby v Primorsku 😂 ja by som už nešla do Čiernej Hory

@nikha2809 Primorsk ? Stačilo ! Tak špinavú lokalitu som veru nečakala , otras. Možno sa za pár rokov zlepšili, ale doteraz nám odpor.

dkethe
9. jún 2025

Besenova rezort a podobne chutovecky na sk, v cene dovolenky pri mori.

natalka13
9. jún 2025

Aku dovolenku? Spoznat a vidiet sa da vsade nieco zaujimave spoznat jedla kulturu.
Lezat v rezorte mozes hocikde.
Uz nikdy Thajsko a podobne destinacie.
Tunis Egypt🙈...popravde Europa je top.

marcellka32
9. jún 2025

Chorvátsko

oliverceky
9. jún 2025
@lucia13022023

Po vlastných skúsenostiach - Albánsko, Egypt, Turecko, Tunis, Chorvátsko, Zanzibar, Bulharsko, Dubai

@lucia13022023 prečo nie už Zanzibar?

lucia13022023
9. jún 2025
@oliverceky

@lucia13022023 prečo nie už Zanzibar?

@oliverceky platí to isté čo som písala o Albanskum

larinka552
9. jún 2025

Taliansko, hlavne juh. Velke sklamanie...

lujza123
9. jún 2025

Do veľkého all inclusive hotela niekde v uzavretom rezorte, pre niekoho ideál mňa hrôza. Veľa ľudí, nuda, uzavretý areál.

ivangeline
9. jún 2025

Nikdy? Hm.. do vojnovej oblasti, kde sú nejaké konflikty. Avšak je to dovolenka. Takže hocikde na týždeň vydržím… ;D

nekonecna_katastrofa
9. jún 2025

@petush21 ja nemám túžbu ísť nikam mimo Európy, jedine do Kanady. Ale vzhľadom na naše finančné a časové možnosti, budem rada ak sa mi podarí do konca života precestovať dôkladne Česko a Taliansko, Rakúsko/Nem/Švajč, Poľsko, Francúzsko, Írsko.

zuzitko74
9. jún 2025

Nechcela by som ísť na Aljašku počas polárnej noci. Nedostatok denného svetla mi nerobí dobre.

nekonecna_katastrofa
9. jún 2025

A ešte dodám, úplne že nikdy nikdy nechcem ísť do Austrálie, ani zadarmo.

7miriam77
9. jún 2025
@nikha2809

@7miriam77 pre nás boli jedine tie vlny veľké plus, inak stalo všetko za houby v Primorsku 😂 ja by som už nešla do Čiernej Hory

@nikha2809 mne sa pláž veľmi páčila, fakt úžasne široká a čistý piesok....no ten vietor a vlny, proste nič pre mňa, ale tak 100 ľudí 100 chuti. Sú ľudia, čo sa tam vracajú pravidelne

klotildabazarik
9. jún 2025
@nekonecna_katastrofa

A ešte dodám, úplne že nikdy nikdy nechcem ísť do Austrálie, ani zadarmo.

nekonecna_katastrofa
9. jún 2025
@klotildabazarik

@klotildabazarik prečo len Európa? Alebo prečo Nikdy Austrália?

zuzanita1609
9. jún 2025
@nekonecna_katastrofa

@klotildabazarik prečo len Európa? Alebo prečo Nikdy Austrália?

@nekonecna_katastrofa Austrália a Nový Zéland nádhera. Nebola som,ale išla by som aj zajtra,keby sa dalo 😊.

zuzanita1609
9. jún 2025

Dokonca aj ten Afganistan, Sýria,Pakistan sú krásne krajiny. Ľudia tam žijú, fungujú, zvieratá tiež a byť tam aspoň týždeň v tých horách, skalách, piesku,by bol zážitok. Naopak, neťahá ma to ani trošku do Dubaja (no možno len kvôli tomu najvyššiemu objektu,čo človek dokázal postaviť, Burj Khalifa,iba preň 😁)

marca12
9. jún 2025
@maranco

@lucia13022023 čo v Albánsku bolo že už nikdy? Lebo ma to trochu láka pozrieť.

@maranco Albanci su sialeni narod. Vsade spina,bordel a ta ich mentalita,no ja som sa tam miestami aj bala v noci. Ale krajina je to krasna,stoji za videnie.

zuzanita1609
9. jún 2025
@marca12

@maranco Albanci su sialeni narod. Vsade spina,bordel a ta ich mentalita,no ja som sa tam miestami aj bala v noci. Ale krajina je to krasna,stoji za videnie.

@marca12 to je ževraj aj v Taliansku niekde na námestiach,počula som,nevidela,ale ževraj na tých námestiach,v uličkách to tiež nie je veľmi hygienické 🤭.

nekonecna_katastrofa
9. jún 2025
@zuzanita1609

@nekonecna_katastrofa Austrália a Nový Zéland nádhera. Nebola som,ale išla by som aj zajtra,keby sa dalo 😊.

@zuzanita1609 Austrália kvôli hadom nie, mám veľkú fóbiu (viem, žijú aj inde). Na Nový Zéland by som šla (tam nie sú vôbec).

zuzanita1609
9. jún 2025
@nekonecna_katastrofa

@zuzanita1609 Austrália kvôli hadom nie, mám veľkú fóbiu (viem, žijú aj inde). Na Nový Zéland by som šla (tam nie sú vôbec).

@nekonecna_katastrofa somarinka,hady sú všade,dokonca už aj na Aljaške. Ale chápem tých čo sa hadov boja. Ináč vieš,že aj u nás doma sú? 🤭

marianarem
9. jún 2025

@petush21 Do japonskeho velkomesta. Bola som raz a uz nikdy viac, pre moju nervovu sustavu to bol strasny napor, dovolenka by to urcite nebola.