Kde by ste nikdy za žiadnych okolností nešli na dovolenku a prečo?
Taka krajina pre mña neexistuje a nikdy nehovor nikdy....
Pri dobre naplanovanej ceste ti ma co ponuknut aj Somalsko, aj KLDR, aj Bulharsko.....
@tenerifka krajina ano, to mas pravdu, kazdy kus sveta je niecim vynimocny. Pre mna problem nevhodna politika, zli ludia-teda nie bezpecna krajina, spina, vojna, to su pre mna prekazky, hoci by som aj tie krajiny chcela navstivit. A to som videla kus sveta, zial niektore distinacie budu vzdy pre mna nedosiahnutelne, z uvedenych dovodov.
@diewcatqoo India je neskutočná🙂
@nikoletta1712 verim ti. Indiu bud clovek miluje alebo nenavidi. A ja asi nemam odvahu to ani vyskusat, popravde. Od dovolenky mam ine ocakavania 🙂
@tenerifka krajina ano, to mas pravdu, kazdy kus sveta je niecim vynimocny. Pre mna problem nevhodna politika, zli ludia-teda nie bezpecna krajina, spina, vojna, to su pre mna prekazky, hoci by som aj tie krajiny chcela navstivit. A to som videla kus sveta, zial niektore distinacie budu vzdy pre mna nedosiahnutelne, z uvedenych dovodov.
@mk1111111111 ano, a ked k tomu pridas obmedzeny cas na dovolenku-co vacsina z nas ma, tak ti vyjde, ze si vyberas. Ale objektivne-vacsinou je to o nastaveni, a vedomi, co od toho ocakavame. Ja uz som prisla davno na to, ze k vlastnemu stastiu nepotrebujem navstivit vsetky krajiny sveta, ale kludne sa aj 10-krat vratim tam, kde som bola spokojna a bolo mi celkovo dobre. Vdaka internetu mozeme dopreu vediet, co asi mozeme od danej destinacie ocakavat, a podla toho sa zariadit. Ale ak by mi nieko ponukol mega tyzdeñ v KLDR vratane vynikajucej gastronomie, cistych plazi, nadhernej prirody..... Urcite by som si to uzila podobne ako niekde na Bali ci v Thajsku
@lucia13022023 čo v Albánsku bolo že už nikdy? Lebo ma to trochu láka pozrieť.
@maranco vieš čo mne sa tam nepáčilo. Necítila som sa tam dobre, aj muž vravel, že nič moc. Boli sme v 5* hoteli, all inclusive, pekná pláž, pekne more, ale keď sme vyšli z rezortu tak špina, bordel. Napríklad aj na Zanzibare som sa tak cítila, ale bolo to o niečo lepšie. Možno som len "rozmaznaná" inými krajinami🤷🏻♀️
Ale som za to, nech si každý vyskúša každú krajinu. Napr mňa takto každý odhovaral od Talianska a pri tom ja Taliansko milujem. Oni hovorili o Bibione, že človek na človeku, ja zas hovorím o nádhernom Toskánsku, krásne dedinky, uličky, príroda.. Keby dám na ľudí, nespoznám nádherný kút sveta. Čiže ak ta to láka, chod 🙂
@maranco vieš čo mne sa tam nepáčilo. Necítila som sa tam dobre, aj muž vravel, že nič moc. Boli sme v 5* hoteli, all inclusive, pekná pláž, pekne more, ale keď sme vyšli z rezortu tak špina, bordel. Napríklad aj na Zanzibare som sa tak cítila, ale bolo to o niečo lepšie. Možno som len "rozmaznaná" inými krajinami🤷🏻♀️
Ale som za to, nech si každý vyskúša každú krajinu. Napr mňa takto každý odhovaral od Talianska a pri tom ja Taliansko milujem. Oni hovorili o Bibione, že človek na človeku, ja zas hovorím o nádhernom Toskánsku, krásne dedinky, uličky, príroda.. Keby dám na ľudí, nespoznám nádherný kút sveta. Čiže ak ta to láka, chod 🙂
@lucia13022023 strašne som chcela ísť na Zanzibar , no očividne to zvážim 😆
Besenova rezort a podobne chutovecky na sk, v cene dovolenky pri mori.
Aku dovolenku? Spoznat a vidiet sa da vsade nieco zaujimave spoznat jedla kulturu.
Lezat v rezorte mozes hocikde.
Uz nikdy Thajsko a podobne destinacie.
Tunis Egypt🙈...popravde Europa je top.
Chorvátsko
Po vlastných skúsenostiach - Albánsko, Egypt, Turecko, Tunis, Chorvátsko, Zanzibar, Bulharsko, Dubai
@lucia13022023 prečo nie už Zanzibar?
@lucia13022023 prečo nie už Zanzibar?
@oliverceky platí to isté čo som písala o Albanskum
Taliansko, hlavne juh. Velke sklamanie...
Do veľkého all inclusive hotela niekde v uzavretom rezorte, pre niekoho ideál mňa hrôza. Veľa ľudí, nuda, uzavretý areál.
Nikdy? Hm.. do vojnovej oblasti, kde sú nejaké konflikty. Avšak je to dovolenka. Takže hocikde na týždeň vydržím… ;D
@petush21 ja nemám túžbu ísť nikam mimo Európy, jedine do Kanady. Ale vzhľadom na naše finančné a časové možnosti, budem rada ak sa mi podarí do konca života precestovať dôkladne Česko a Taliansko, Rakúsko/Nem/Švajč, Poľsko, Francúzsko, Írsko.
Nechcela by som ísť na Aljašku počas polárnej noci. Nedostatok denného svetla mi nerobí dobre.
A ešte dodám, úplne že nikdy nikdy nechcem ísť do Austrálie, ani zadarmo.
@7miriam77 pre nás boli jedine tie vlny veľké plus, inak stalo všetko za houby v Primorsku 😂 ja by som už nešla do Čiernej Hory
@nikha2809 mne sa pláž veľmi páčila, fakt úžasne široká a čistý piesok....no ten vietor a vlny, proste nič pre mňa, ale tak 100 ľudí 100 chuti. Sú ľudia, čo sa tam vracajú pravidelne
A ešte dodám, úplne že nikdy nikdy nechcem ísť do Austrálie, ani zadarmo.
@nekonecna_katastrofa preco
@nekonecna_katastrofa preco
@klotildabazarik prečo len Európa? Alebo prečo Nikdy Austrália?
@klotildabazarik prečo len Európa? Alebo prečo Nikdy Austrália?
@nekonecna_katastrofa Austrália a Nový Zéland nádhera. Nebola som,ale išla by som aj zajtra,keby sa dalo 😊.
Dokonca aj ten Afganistan, Sýria,Pakistan sú krásne krajiny. Ľudia tam žijú, fungujú, zvieratá tiež a byť tam aspoň týždeň v tých horách, skalách, piesku,by bol zážitok. Naopak, neťahá ma to ani trošku do Dubaja (no možno len kvôli tomu najvyššiemu objektu,čo človek dokázal postaviť, Burj Khalifa,iba preň 😁)
@lucia13022023 čo v Albánsku bolo že už nikdy? Lebo ma to trochu láka pozrieť.
@maranco Albanci su sialeni narod. Vsade spina,bordel a ta ich mentalita,no ja som sa tam miestami aj bala v noci. Ale krajina je to krasna,stoji za videnie.
@maranco Albanci su sialeni narod. Vsade spina,bordel a ta ich mentalita,no ja som sa tam miestami aj bala v noci. Ale krajina je to krasna,stoji za videnie.
@marca12 to je ževraj aj v Taliansku niekde na námestiach,počula som,nevidela,ale ževraj na tých námestiach,v uličkách to tiež nie je veľmi hygienické 🤭.
@nekonecna_katastrofa Austrália a Nový Zéland nádhera. Nebola som,ale išla by som aj zajtra,keby sa dalo 😊.
@zuzanita1609 Austrália kvôli hadom nie, mám veľkú fóbiu (viem, žijú aj inde). Na Nový Zéland by som šla (tam nie sú vôbec).
@zuzanita1609 Austrália kvôli hadom nie, mám veľkú fóbiu (viem, žijú aj inde). Na Nový Zéland by som šla (tam nie sú vôbec).
@nekonecna_katastrofa somarinka,hady sú všade,dokonca už aj na Aljaške. Ale chápem tých čo sa hadov boja. Ináč vieš,že aj u nás doma sú? 🤭
@petush21 Do japonskeho velkomesta. Bola som raz a uz nikdy viac, pre moju nervovu sustavu to bol strasny napor, dovolenka by to urcite nebola.

Taka krajina pre mña neexistuje a nikdy nehovor nikdy....
Pri dobre naplanovanej ceste ti ma co ponuknut aj Somalsko, aj KLDR, aj Bulharsko.....