icon

Kde ísť k moru s ročným dieťaťom bez tlačenice?

evickuska
3. mar 2024

Ahojte, lietadlo do uvahy nepripada.
A mame rocne babo, premyslame nad Italiou alebo HR, ale skor Taliansko. Caorle je pekne ale hlava na hlave ale to asi nemam na vyber, vsade to je ako Bibione, ze?
Nikdy som v Taliansku nebola.

Strana
z2
evickuska
autor
3. mar 2024

@marca12 Caorle ked som dala do google a pokukala recenzie a fotky turistov boli zastupy slnecnikov 🙈

evickuska
autor
3. mar 2024

@lakebabe Sardinia je moj sen 🥰

lakebabe
3. mar 2024

@evickuska len dlhšia cesta žije mi tam rodina autom aj s trajektom do 20 hodin

zafir01
3. mar 2024

@lucianak boli sme na čiernej hore na viacerých plážach .. kameniste ,alebo kamen plus piesok , a vida teplá ako čaj ja som bola v 4 mes tehotenstva , a synovia mali 4 a 9 rokov a nonstop vo vode . V júly . Nemám radi studenú vodu . Fotky mám z mobilu už preč ,ale hodím screen z archívu príbehov . Na túto pláž sme radi chodili . Boli to pláže ,také zátoky medzi budvou a svätým Štefanom . A minimum ľudí .

zafir01
3. mar 2024

@evickuska a k tomu Taliansku .. pozri oblasť Salento . Puglia . My ideme tento rok s deťmi na taký takmer 3 týždňový trip Toskánsko - salento - marche - domov , a celkom sa teším na pláže na juhu s jemným bielym pieskom a dllho plytkou vodou pre deti ,hoci dve z nich sú už plavci , tretia má len 2 r.

kulumulu123
3. mar 2024

@evickuska my sme isli ba-belehrad tam sme mali 4dni pauzu odtial na ciernu horu... Ja som sama dala s 2 detmi cesti spat so severu ciernej hory cca 900km na supu. Cez srbsko a madarsko ides po dialnici. Hrozne su tie nekonecne cakacky na hraniciach do srbska a potom na ciernu horu...

kulumulu123
3. mar 2024

@lucianak co sa odpadkov tyka ziadne som nevidela ani v mori ani na plazi.... A narodne parky su mega ciste.. Base tatry su proti ich horam jedno velje smetsisko...

marca12
4. mar 2024

@evickuska ano,lebo ti vyhodi prismo mesto Caorle a plaze Levante a Ponente. Ale napzaj v tych castiach,co som pisala,nie je slnecnik na slnecniku. Preto tam chodime,ze je tam klud.

ronie338
4. mar 2024

@evickuska san benedetto je asi 3 hodiny od caorle. Viete si po ceste spraviť aj zastávku na jednu noc, zbehnúť do Benátok aj keď tam je naozaj kvantum ľudí a ísť južnejšie. V San benedetto je hráč miestnych ako turistov, preto tam síce môže byť dáždnik na dáždniky ale nie je hlava na hlave lebo oni chodia na víkend nie cez týždeň. A strava je tam úžasná. Pripadne sa viete zastaviť v bergame to je tiež krásne prejdete si trochu histórie vyspite sa a pôjdete k moru ďalší deň, predsa len je to dlhšia cesta. Ja nemám rada hlavu na hlave a nerada som cele dni na pláži, čiže my sme chodili aj po okolí... tam je všade co vidiet

Strana
z2