icon

Kde je najlepšie miesto na dovolenku v Chorvátsku?

13. aug 2025

Nečakane na mi vyskytla možnosť vziať si dovolenku posledný augustový týždeň. Nahováram muža aby sme šli k moru. Na lietadlo ho stopro nedostanem, takže vlastným autom. Hľadám pekné tiché miesto pre niekoho kto ešte nikdy pri mori.
Sever? Stred? Juh? Za a proti ...Prosím podelíte sa o vaše skúsenosti?

Strana
z2
simsalabim
13. aug 2025

Tu pohladaj, alebo sa opytaj : https://www.modrykonik.sk/group/6154/

mewina
13. aug 2025

@anonym_autor ahoj, odporúčam Marínu, kúsok od Trogiru, malá pláž,večer ticho. Potraviny a reštaurácie kúsok od ubytovania.

glorikarebeka
13. aug 2025

Primošten

sono2
13. aug 2025

@anonym_autor to je hrozne veľa možností. Chorvátsko tiche neni, to by si musela ist mimo. Niekam na pláže autom a tak. Ja viem, kde je pekne ale veľmi rušno. Za druhé, aký máte rozpočet aké nároky. Chorvátsko ponúka všetko a áno môže to vyjsť aj ako 10 dní letecky v Turecku v luxusnom hotely.

sono2
13. aug 2025
@glorikarebeka

Primošten

@glorikarebeka ten tichý neni

mata1988
13. aug 2025

Brač 🤩 alebo okolie Splitu

autor
13. aug 2025
@sono2

@anonym_autor to je hrozne veľa možností. Chorvátsko tiche neni, to by si musela ist mimo. Niekam na pláže autom a tak. Ja viem, kde je pekne ale veľmi rušno. Za druhé, aký máte rozpočet aké nároky. Chorvátsko ponúka všetko a áno môže to vyjsť aj ako 10 dní letecky v Turecku v luxusnom hotely.

@sono2 Turecko určite nie,
Nerozmýšľala som nad konkrétnou sumou, išli by sme 4 dospelý jedným autom.
Takto napíšem sesternica s rodinou chodia do Omišu nejak okrajová časť viac km od centra, ja som tam bola s nimi a dcérou už raz. Tam ak boli ôsmi desiati na tom kúsku pláže tak som asi povedala moc. Večer ticho, iba cikady. Ale ten apartmán sa už neprenajima. Pred 2r nás všetko vyšlo aj s výletmi loďou a vstupenkami a pod 900€. Apartmán pre piatich bolo asi 7O0€., kúsoček od tej pláži. Oni boli tento rok už v inom apartmáne.

pininka1
13. aug 2025

Za mňa určite Rogoznica, boli sme tam trikrát, je tam krásne.

sono2
13. aug 2025
@anonym_autor

@sono2 Turecko určite nie,
Nerozmýšľala som nad konkrétnou sumou, išli by sme 4 dospelý jedným autom.
Takto napíšem sesternica s rodinou chodia do Omišu nejak okrajová časť viac km od centra, ja som tam bola s nimi a dcérou už raz. Tam ak boli ôsmi desiati na tom kúsku pláže tak som asi povedala moc. Večer ticho, iba cikady. Ale ten apartmán sa už neprenajima. Pred 2r nás všetko vyšlo aj s výletmi loďou a vstupenkami a pod 900€. Apartmán pre piatich bolo asi 7O0€., kúsoček od tej pláži. Oni boli tento rok už v inom apartmáne.

@anonym_autor ok. Ved keď človek chce zmesti sa do hocijakej sumy.

autor
13. aug 2025
@sono2

@anonym_autor ok. Ved keď človek chce zmesti sa do hocijakej sumy.

@sono2 nuž s tvojim príspevkom si mi vôbec nepomohla

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
autor
18. aug 2025
@mk1111111111
Odpoveď bola zmazaná

@mk1111111111
Apartman v ktorom bola sesternica s deťmi a vnúčatami stál 1100 pre 6 osôb, piati šli autom 1 osoba motorkou neskôr neviem aké mal náklady ale ich to vyšlo 2200 aj cesta aj strava aj poistenie aj ubytovanie aj drobnosti čo deťom kupovali.
Je nereálne 1000-1100 pre dve osoby keď ideme štyria jedným autom?

filipjohns
18. aug 2025

Kašli na chorvatsko chod na Mallorcu ver mi budeš mi za to dakovat

autor
18. aug 2025
@filipjohns

Kašli na chorvatsko chod na Mallorcu ver mi budeš mi za to dakovat

@filipjohns autom?
Mallorca ktorú poznám z rozprávania je všetkým len nie tichým kľudným miestom.
Ale aj keby sme šli , neverím že by sme sa zmestili do rozpočtu.

filipjohns
18. aug 2025
@anonym_autor

@filipjohns autom?

@anonym_autor Do chorvatska chodia ludia len preto ze su zvyknuti chodit a nechcu urobit zmenu je to drahsie a drahsie.

filipjohns
18. aug 2025
@anonym_autor

@filipjohns autom?

@anonym_autor a autom sa tam neda priamo. No letenky ta vedia vyjist ovela lacnejsie ako benzin

autor
18. aug 2025
@filipjohns

@anonym_autor Do chorvatska chodia ludia len preto ze su zvyknuti chodit a nechcu urobit zmenu je to drahsie a drahsie.

@filipjohns UPS, veeeľmi vedľa, manžel vôbec nie je zvyknutý na Chorvátsko a nepôjde letecky, niekedy treba aj čítať s porozumením

sono2
18. aug 2025
@anonym_autor

@filipjohns UPS, veeeľmi vedľa, manžel vôbec nie je zvyknutý na Chorvátsko a nepôjde letecky, niekedy treba aj čítať s porozumením

Je hlavne,ako ďaleko ste ochotní ist. Aj koľko chcete minút, aké mate nároky na ubytovanie. Je ťažko len tak poradiť. Veď si vyber oblasť či hore, či nižšie, to je asi krédo a potom neni problém vybrať lokalitu, dĺžka od mora, kvalita ubytovania, všetko mení cenu

mk1111111111
19. aug 2025
@anonym_autor

@mk1111111111
Apartman v ktorom bola sesternica s deťmi a vnúčatami stál 1100 pre 6 osôb, piati šli autom 1 osoba motorkou neskôr neviem aké mal náklady ale ich to vyšlo 2200 aj cesta aj strava aj poistenie aj ubytovanie aj drobnosti čo deťom kupovali.
Je nereálne 1000-1100 pre dve osoby keď ideme štyria jedným autom?

@anonym_autor ak.myslis len ubytovanie, tak ano, ale rozhodne to nebude na/pri plazi

autor
19. aug 2025
@mk1111111111

@anonym_autor ak.myslis len ubytovanie, tak ano, ale rozhodne to nebude na/pri plazi

@mk1111111111 apartmán hneď oproti tomu zmrzlinovému stánku, rozhodne to nie je ďaleko od pláže. Len mi nechceme ísť tak ďaleko na juh, to je už priveľa šoférovania.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
autor
19. aug 2025
@mk1111111111
Odpoveď bola zmazaná

@mk1111111111 tak načo píšeš vôbec? Ak nemáš skúsenosti zo sezóny? Jasne som napísal termín kedy chceme ísť. O mieste ešte nie je rozhodnuté, keď že ideme štyri priebežne o tom debatujeme. Keď 3z4 nechcú ísť na juh tak sa na juh vy

autor
19. aug 2025

nejdeme, ale stále hľadáme tiché miesto kde je koncom augusta málo ľudí.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
autor
20. aug 2025
@mk1111111111
Odpoveď bola zmazaná

@mk1111111111 nuž na koni nie si registrovana iba ty. Prispievaš sem niekoľko dní a neporadia si jedinú kludnú destináciu. Predstav si nie každý má možnosť chodiť k moru niekoľko krát ročne, sú mnohí ktorí ešte vôbec neboli pri žiadnom mori. Mnohí chodia do apartmánov. Je také nereálne, že sem niekto napíše?

mk1111111111
20. aug 2025
@anonym_autor

@mk1111111111 nuž na koni nie si registrovana iba ty. Prispievaš sem niekoľko dní a neporadia si jedinú kludnú destináciu. Predstav si nie každý má možnosť chodiť k moru niekoľko krát ročne, sú mnohí ktorí ešte vôbec neboli pri žiadnom mori. Mnohí chodia do apartmánov. Je také nereálne, že sem niekto napíše?

@anonym_autor ani neprispejem radou, ja si vyhladam vsetko sama, nechapem, preco to neurobis aj Ty, das nejake noty, potom Ti je zrazu daleko soferovat a pod. Viackrat sa Ta pytali na doplnenie info a Ty jedes len o pokoji a malom mnozstve ludi v hlavnej sezone.
Prajem Ti krasnu dovolenku, uzi si aj s manzelom pokoj a klud 🏝

autor
20. aug 2025
@mk1111111111

@anonym_autor ani neprispejem radou, ja si vyhladam vsetko sama, nechapem, preco to neurobis aj Ty, das nejake noty, potom Ti je zrazu daleko soferovat a pod. Viackrat sa Ta pytali na doplnenie info a Ty jedes len o pokoji a malom mnozstve ludi v hlavnej sezone.
Prajem Ti krasnu dovolenku, uzi si aj s manzelom pokoj a klud 🏝

@mk1111111111 tu už je zakázané aj sa opýtať na skúsenosti iných??

ja63
1. sep 2025

@anonym_autor Prešiel som Chorvátsko od Istrie po Dubrovník, min. 40 Krát.
Posledných 12 rokov chodím cez most na ostrov Pag, mestečko Pag. Je super. Perfektný vzduch!
Na čo ísť na Juh? Naviac poplatky benzín, diaľnica a čas...
Dobrý je i ostrov Mali Lošin - Čikat. Trajektom z ostrova Krk. Sú tam borovicové lesy, perfektná klíma.

ja63
1. sep 2025

@anonym_autor Pag

ja63
1. sep 2025
@ja63

@anonym_autor Pag

Ostrov Pag!!?

Strana
z2