icon

Kde kúpiť online lístok do Osvienčimu so sprievodcom?

29. júl 2025
autor
29. júl 2025

A este poprosim nazor, so sprievodcom, alebo bez?

elenka.k
29. júl 2025

@anonym_autor
Toto si neskúšala? Booking - ponúka aj ubytovanie.

https://www.booking.com/attractions/searchresul...

autor
29. júl 2025
@elenka.k

@anonym_autor
Toto si neskúšala? Booking - ponúka aj ubytovanie.

https://www.booking.com/attractions/searchresul...

@elenka.k ahoj dakujem nie. Ubytovanie mame vybrane cez booking ale listok chcem zvlast a ta ich oficialna stranka je velmi zvlastna. Chceme nakoniec listky bez sprievodcu, vraj sa daju kupit 7 dni pred navstevou, no na tom rezervacnom kalendari sa to neda odkliknut.

elenka.k
29. júl 2025
@anonym_autor

@elenka.k ahoj dakujem nie. Ubytovanie mame vybrane cez booking ale listok chcem zvlast a ta ich oficialna stranka je velmi zvlastna. Chceme nakoniec listky bez sprievodcu, vraj sa daju kupit 7 dni pred navstevou, no na tom rezervacnom kalendari sa to neda odkliknut.

@anonym_autor ak sa nedá odkliknúť, asi sú už vypredané, ja by som stále pozerala, či by sa náhodou neuvoľnili, Ale zavolaj na ich stránku a spýtaj sa . Napr. skús kuknúť, niektoré české stránky tiež ponúkajú, ale tam už to bude cez prepočet na kč, ale to nevadí, podľa mňa.

stvura
29. júl 2025

@anonym_autor my sme boli s manzelom na jar, tiez som si chcela dopredu zajednat, ale dobre ze som to nespravila. Je to zbytocne. Stacia sluchadla a tych je tam kopec. Je to lacnejsie a preklad si pustas ty sama ako sa ti hodi...inac poculi sme slovensky aj anglicky preklad ako sme sa prechadzali a ak by som si ten anglicky zaplatila (slovensky bol obmedzeny/a uz nebol k dispozicii, asi len dvoch mali) by som bola velmi zla (tak otrasne ten pan prekladal)

autor
29. júl 2025

Takze uz mam vsetko prezistene. Obsadene je niekolko mesiacov dopredu, ked tak sa najde po jednom listku co je pre nas k nicomu. Volali sme a pani povedala ze rano sa daju osobne kupit listky ked sa pride v dobrom case ale to je pre mna dost km na taky risk 🙂

really8
29. júl 2025
@anonym_autor

A este poprosim nazor, so sprievodcom, alebo bez?

@anonym_autor Ja teda na slovensku sprievodkynu nedam dopustit. Skvele rozpravala, odpovedala na vsetky otazky, odporucila knihy. Aj ona moze za to aky sme mali silny zazitok

z_schmidt77
29. júl 2025
@stvura

@anonym_autor my sme boli s manzelom na jar, tiez som si chcela dopredu zajednat, ale dobre ze som to nespravila. Je to zbytocne. Stacia sluchadla a tych je tam kopec. Je to lacnejsie a preklad si pustas ty sama ako sa ti hodi...inac poculi sme slovensky aj anglicky preklad ako sme sa prechadzali a ak by som si ten anglicky zaplatila (slovensky bol obmedzeny/a uz nebol k dispozicii, asi len dvoch mali) by som bola velmi zla (tak otrasne ten pan prekladal)

@stvura Ahoj. Ako ste si objednali lístky? My chceme ísť, ale neviem sa dopátrať ucelenej informácii, kde a ako sa kupujú lístky (bez sprievodcu).

ivulik105
29. júl 2025
@stvura

@stvura prosim ta, to ste mali aky vstup ze vam pozicali aj sluchadla? Bola tam aj slovencina v nich? Lebo co som pozerala ich stranku tak so sprievodcom - dostane sluchadla, v juli a auguste je dostupny aj sk a cz vstup..ale toto leto uz vypredany :( a bez sprievodcu az po 17tej hodine (to dostanes mejake letaciky..) dakujem

ivulik105
29. júl 2025
@really8

@anonym_autor Ja teda na slovensku sprievodkynu nedam dopustit. Skvele rozpravala, odpovedala na vsetky otazky, odporucila knihy. Aj ona moze za to aky sme mali silny zazitok

@really8 ktore knihy prosim odporucala?

ivulik105
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne to pride akoby tie lisky bez sprievodcu predavali normalne dopredu. Lebo ked sa v tomnich kalendari prekliknes na august vidis ze do polky je celkom vypredane a dalsie dni najdes aj tie listky po 17tej co su zdarma

stvura
30. júl 2025
@ivulik105

@stvura prosim ta, to ste mali aky vstup ze vam pozicali aj sluchadla? Bola tam aj slovencina v nich? Lebo co som pozerala ich stranku tak so sprievodcom - dostane sluchadla, v juli a auguste je dostupny aj sk a cz vstup..ale toto leto uz vypredany :( a bez sprievodcu az po 17tej hodine (to dostanes mejake letaciky..) dakujem

@ivulik105 mozno preto ze sme boli na jar sme mali sluchadla - neplatili sme ziaden vstup zo sprievodcom - ale mali sme anglicky preklad v nich, netusim ci bol i slovensky, nejako ma to nezaujimalo, vadili mi a davala som si ich dole, takze preto som videla a pocula skupinky s tlmocnikmi...motali sme sa do zaverecnej, posledny sme odchadzali z tej casti kde boli cigani a ledva stihli autobus. Inac absolutne nevadi ak nebudes mat sprievodcu, lebo vsade su tabule s popisom

stvura
30. júl 2025
@z_schmidt77

@stvura Ahoj. Ako ste si objednali lístky? My chceme ísť, ale neviem sa dopátrať ucelenej informácii, kde a ako sa kupujú lístky (bez sprievodcu).

@z_schmidt77 kupovali sme tam online, len cez qr kod

martinka17
30. júl 2025

Skús aplikáciu GetYourGuid

ivulik105
30. júl 2025
@stvura

@ivulik105 mozno preto ze sme boli na jar sme mali sluchadla - neplatili sme ziaden vstup zo sprievodcom - ale mali sme anglicky preklad v nich, netusim ci bol i slovensky, nejako ma to nezaujimalo, vadili mi a davala som si ich dole, takze preto som videla a pocula skupinky s tlmocnikmi...motali sme sa do zaverecnej, posledny sme odchadzali z tej casti kde boli cigani a ledva stihli autobus. Inac absolutne nevadi ak nebudes mat sprievodcu, lebo vsade su tabule s popisom

@stvura vdaka. Ako anglicky sluchadla by nam boli nanic 🤣 ale to som prekvapena ze ste sa dostali dnu v normalnom case bez sprievodcu. Nepamatas si co to bol za druh listka?Takto by som to brala a ides si sama. A kto potrebuje prelozit pomoze si aplikacoiu, len neviem preco na ich stranke pisu ze bez sprievodcu len od urcitej hodiny.

really8
30. júl 2025
@ivulik105

@really8 ktore knihy prosim odporucala?

@ivulik105 nej sme doma tento tyzden, ked prideme a spomeniem si napisem. Ked tak sa mozes pripomenut. Spominala viacero knih z ktorych aj sama cerpala ako sprievodkyna ale nejake som uz mala ( tie si nepamatam) a dve som dokupovala