icon

Kde nájsť cenovo výhodnú dovolenku?

10. júl 2025

Čaute, kam cestujete za lacnou dovolenkou? NIekam by sme šli ale nie za tisíce, skôr tak šetrnejšie, hľadáme schodné riešenie. vďaka!

anonym_80e5ac
10. júl 2025

@anonym_autor počet osôb,vek, lokalita, doprava, ubytovanie, strava, v hlavnej sezóne či mimo, more, jazero, hory, cenový strop?
Bola som na šetrnejšej dovolenke v Tatrách, v Taliansku v Chorvátsku v Bulharsku aj pri Balatone atď.
Ťažko radiť niekomu keď neviem čo chce....

autor
10. júl 2025
@anonym_80e5ac

@anonym_autor počet osôb,vek, lokalita, doprava, ubytovanie, strava, v hlavnej sezóne či mimo, more, jazero, hory, cenový strop?
Bola som na šetrnejšej dovolenke v Tatrách, v Taliansku v Chorvátsku v Bulharsku aj pri Balatone atď.
Ťažko radiť niekomu keď neviem čo chce....

@anonym_80e5ac ideme dvaja a skôr by sme k moru ale v podstate je to jedno 🙂 chcela som sa skôr inšpirovať, vidieť kam chodia iní a na základe toho zvážiť

bosorkabb
10. júl 2025

Záleží od rozpočtu. Autom či lietadlom? Sezóna alebo mimo nej?

katica06
10. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_80e5ac ideme dvaja a skôr by sme k moru ale v podstate je to jedno 🙂 chcela som sa skôr inšpirovať, vidieť kam chodia iní a na základe toho zvážiť

@anonym_autor došli sme teraz boli sme nedaleko Splitu autom v apartmáne cena zo všetkým vrátane suvenírov domov, vstupeniek a výletov loďou bolo 1750€ dvaja dospelí a dve deti 17a18r. Kebyže nikam nejdem a nič nekupujeme domov tak aj o 300 menej.

arieska
10. júl 2025

ja sa určite ešte niekedy chcem vrátiť na Cyprus
Pozerala som teraz letenku na osobu 140 €: https://www.kiwi.com/sk/search/results/bratisla...
Mám známu čo prenajíma apartmán 50 €/noc takže v top sezóne sa aj so stravou v pohode vôjdete do tisícky...

anonym_80e5ac
10. júl 2025

Omiš Nemira zo vším všudy 1700 2+2 puberťákmi

jajanka31
10. júl 2025

Ja by som to povedala tak ze niekedy je last minute ale ze na poslednu chvilu vyhodnejsi nez cokolvek ine. Ak si das all a letecky transfer plus poistenie mozes mat aj za 1000 pre 2 na tyzden a prakticky uz nedoplatis vobec nic iba cstu z domu na letisko a suvenir.
Zatial co ked pojdes na vlastnu past ok mozes si najst apartman s niekym na polovicu. Bezne su take pre 4 dospelych a uz setris, mozes si dat aj naftu s niekym na polovicu, dialnicne poplatky, varit na apartmane a aj to si dat na polovicu. Nas tak vyslo ch.na 550.ale kde tu sa ti mozu vyskytnut necakane vydaje ako pokuta, cikanie, kava, jedlo, ovocie, parkovanie,poplatok za vstup na plaz a to nikdy nevies predvidat ze co a kolko to moze byt.

jaja20
10. júl 2025

Pozri si stránku travel.sk, buď na FB alebo si cez mail aktivuj posielanie ponúk. Budú ti ich posielať 3x denne a určite niečo vyberieš.

yellow28
10. júl 2025

@anonym_autor boli sme v juni na Rhodose, letenky pre dvoch 170 EUR, hotel izba s vyhladom na more 330 EUR na 5 dni...strava pre dvoch v restauracii do 30 EUR...super bolo...este ideme zaciatkom septembra na Santorini, letenky pre dvoch 160 EUR, ubytovanie v hoteli 350 EUR na 5 dni...da sa ubytovanie aj ovela lacnejsie, ale uz chcem aj urcity komfort, ako hotel na plazi a pod...