Kde nájsť cenovo výhodnú dovolenku?
Čaute, kam cestujete za lacnou dovolenkou? NIekam by sme šli ale nie za tisíce, skôr tak šetrnejšie, hľadáme schodné riešenie. vďaka!
@anonym_autor počet osôb,vek, lokalita, doprava, ubytovanie, strava, v hlavnej sezóne či mimo, more, jazero, hory, cenový strop?
Bola som na šetrnejšej dovolenke v Tatrách, v Taliansku v Chorvátsku v Bulharsku aj pri Balatone atď.
Ťažko radiť niekomu keď neviem čo chce....
@anonym_80e5ac ideme dvaja a skôr by sme k moru ale v podstate je to jedno 🙂 chcela som sa skôr inšpirovať, vidieť kam chodia iní a na základe toho zvážiť
Záleží od rozpočtu. Autom či lietadlom? Sezóna alebo mimo nej?
@anonym_80e5ac ideme dvaja a skôr by sme k moru ale v podstate je to jedno 🙂 chcela som sa skôr inšpirovať, vidieť kam chodia iní a na základe toho zvážiť
@anonym_autor došli sme teraz boli sme nedaleko Splitu autom v apartmáne cena zo všetkým vrátane suvenírov domov, vstupeniek a výletov loďou bolo 1750€ dvaja dospelí a dve deti 17a18r. Kebyže nikam nejdem a nič nekupujeme domov tak aj o 300 menej.
ja sa určite ešte niekedy chcem vrátiť na Cyprus
Pozerala som teraz letenku na osobu 140 €: https://www.kiwi.com/sk/search/results/bratisla...
Mám známu čo prenajíma apartmán 50 €/noc takže v top sezóne sa aj so stravou v pohode vôjdete do tisícky...
Omiš Nemira zo vším všudy 1700 2+2 puberťákmi
Ja by som to povedala tak ze niekedy je last minute ale ze na poslednu chvilu vyhodnejsi nez cokolvek ine. Ak si das all a letecky transfer plus poistenie mozes mat aj za 1000 pre 2 na tyzden a prakticky uz nedoplatis vobec nic iba cstu z domu na letisko a suvenir.
Zatial co ked pojdes na vlastnu past ok mozes si najst apartman s niekym na polovicu. Bezne su take pre 4 dospelych a uz setris, mozes si dat aj naftu s niekym na polovicu, dialnicne poplatky, varit na apartmane a aj to si dat na polovicu. Nas tak vyslo ch.na 550.ale kde tu sa ti mozu vyskytnut necakane vydaje ako pokuta, cikanie, kava, jedlo, ovocie, parkovanie,poplatok za vstup na plaz a to nikdy nevies predvidat ze co a kolko to moze byt.
Pozri si stránku travel.sk, buď na FB alebo si cez mail aktivuj posielanie ponúk. Budú ti ich posielať 3x denne a určite niečo vyberieš.
@anonym_autor boli sme v juni na Rhodose, letenky pre dvoch 170 EUR, hotel izba s vyhladom na more 330 EUR na 5 dni...strava pre dvoch v restauracii do 30 EUR...super bolo...este ideme zaciatkom septembra na Santorini, letenky pre dvoch 160 EUR, ubytovanie v hoteli 350 EUR na 5 dni...da sa ubytovanie aj ovela lacnejsie, ale uz chcem aj urcity komfort, ako hotel na plazi a pod...

@anonym_autor počet osôb,vek, lokalita, doprava, ubytovanie, strava, v hlavnej sezóne či mimo, more, jazero, hory, cenový strop?
Bola som na šetrnejšej dovolenke v Tatrách, v Taliansku v Chorvátsku v Bulharsku aj pri Balatone atď.
Ťažko radiť niekomu keď neviem čo chce....