Kde nájsť dobrú a lacnú dovolenku pri mori?
Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r
Niektore tu stale bluznite o Egypte v decembri 🤦♀️ ale autorka chce klasicku letnu dovolenku s kupanim v mori. A nie zimu a tmu uz o stvrtej
@ktobytobolpovedal Pozri akože úplne seriózne vážne, ak sa necítiš ako panička ktorá má rozmaznané dieťa a potrebuje pre 3 člennu rodinu dovolenku aspon za 4litre lebo aby sa ukazala, ze na to ma, tak sa ťa to netýka a v pohode skroluj ďalšie komentáre. Neviem preco sa ťa slovo panička teda tak dotklo? Ja som myslela, naozaj tie ženské, ktoré sa tvária ako majsteri sveta a budú tvrdiť, že dovolenka za 2tis.taká neexistuje. No žiaľ áno existuje a my sa na ňu tešíme. Všetci nech sú šťastní a spokojní tam kde sú, je to každého osobná vec. Nikomu konkrétnemu som tu nenapísala, že ma rozmaznané dieťa len preto, že ide na drahú dovolenku. Prekrúcaš to už podľa toho ako ti to pasuje.
Pozri na fb stránku “ letenky za babku” a stále tam pridávajú typy na letenky a dovolenky. Väčšinou sú to last minute, ale nájdu sa aj lepšie plánovateľne. Dnes na mňa práve vyskočilo také last minúte Egypt -Marsa Alam, na 7 noci all inclusive za 286€. Dám ti sem link https://www.facebook.com/share/p/1BAHvP99c2/?mi... . Takýchto zájazdov je plno, len to treba sledovať
@biibiana ja súhlasím s tebou presne ako píšeš, ubytovanie sa dá nájsť, my sme 3 a mám limit na noc 80 max na noc. Ale mne nevadí ani 10 min peši na pláž a neobtazuje ma dokonca ani variť. Ako dat 40 eur na osobu a noc je veľa. Je pravda, že Chorvátsko šlo hore cenovo. Ale ako píšeš do 2000 eur sa dá zmestiť. Keď poviem ze aj do 1500 eur, tak ma tu niektoré ukamenuju. A áno dám si aj kávičku na pláži, aj pivko a večeru možno len 2 za dovolenku, ale deti si presne pamätajú zážitky, nie či sme mali super luxusné ubytovanie.
Ahoj, my sme boli v Chorvatsku autom v kempe v mob.domčeku na 5 dní, so všetkým nás to vyšlo okolo 1000€ (2+2), stravu sme si zabezpečovali.
@lenuska9999 v ktorom období?
My sme boli pred dvomi rokmi v apríli na Sicílii. Sami sme si kupovali letenky aj ubytovanie. Dvaja dospelí plus škôlkar ,10 dní, ubytovanie raz 50 m od mora v domčeku v poslednom rade pri mori a druhýkrát rovno pri pláži, 600 eur. Letenky aj s jednou veľkou batožinou 300. Plus sme mali požičané auto za 300 a prešli sme si ostrov. Varili sme si, takže jedlo nepočítam.
Ck Italia travel. Hotel Don juan **** ,mesto Guilianova. Italia.Plna penzia + auto veselo sa do 2tisic zmestíte 2 deti a 2 dospelí.Boli sme teraz v lete doporučujem,aj pláž v cene aj parking.Len cesta je okolo 1100km.
@alenaalena84 bolo to od 1.8 v sezóne
Autorka ja som nasla v sezone-august Bulharsko za 1000-vratane poistenia za 2 osoby letecky z kosic, all inclusive. Hotel bol fajn, strava super. Ja som vsak vyclenila v auguste 3 tyzdne dovolenky a striehla som na last minute. Z kosic su dokonca vyssie ceny ako z ba, ale da sa to, kazdy rok tak chodime. Pozeram stranku travel.sk. Nemaju dokonca problem ani o 8mej vecer pripravit zmluvu a odpovedat na tvoje otazky.
@negymama jasné, že bolo. Mne to ale nevadí, muž ani syn nie sú vodné typy, čiže každý bol spokojný. A ja sa budem radšej kúpať v chladnom mori ale inak normálne cez deň fungovať, ako sa niekde teple parit a schovávať a chodiť sa do mora schladiť, aby som prežila. Ale Sicília je super tip aj na jeseň, cenovo cca rovnako a more ešte teplé na kúpanie a počasie na tričko.
@bubuzu no my sme sa po dvoch julovych dovolenkach, presunuli na september a parada. ale predsa len april mi prijde este studeny.
sice dcera bola toho roku v aprili v juznom spanielsku, s erazmom nie na dovolenku, Ale kupali sa aj v mori, presnejsie v oceane a vraj ok, vydrzali, ale to je otuzila mladez
Teraz v zime len exotika a to je dosť drahé. V lete doporučujem Barcelonu alebo okolie Splitu. Letenky sú lacné, ale aj tak do Splitu najradšej chodíme lôžkovým nočným vlakom. Neobľubujem hotely. Vždy si nájdeme pekné ubytko s dobrými recenziami cez airbnb. Neskoré raňajky na terase, potom sa pomaly vymotáme k moru alebo na výlet, ktoré za zlomok ceny ponúkajú na každom kroku. Skorá večera v príjemnej reštike, potom možno neskorá večera v záhrade alebo opäť na terase.
@bubuzu úplne súhlasím s tebou, my sme boli na Sicílii v prvý októbrový týždeň a úplne skvelé. Teploty okolo 28-30, more teplé, turistov málo. Za mňa top čas. Ja sa celkovo snažím vyhýbať dovolenkám cez letné prázdniny, teploty v stredomorí sú pre mňa príliš a všade haldu ľudí.
Znama bola autobusom v taliansku 5 clenna rodina do 2000 . Boli v hoteli so slovenskym kucharom, a boli celkom spokojny. Bola to nejaka cestovka ck piestany tour alebo take nieco....
Skus kuk koalatour v júni alebo v septembri ti najdu vhodný zajazd...
@andrea2667 ty aj čítaš diskusiu, či asi skôr nie, že?

@zuzanaete už si štvrtá čo mi to píšeš