Kde nájsť krásne miesta v Chorvátsku?
Prosim poradte mi. Prvy krat s manzelom chceme ist na dovolenku autom. Uz asi 3 tyzdne hladame nieco v Chorvatsku. No ja neviem najst nic, kde je naozaj pekne. Same komunisticke apartmany, ked uz hladame nieco s bazenom tak sa ponuka vyrazne znizi. Ak uz aj nieco najdeme, tak si citam recenzie a tam vsade len "plaz spinava, nikto sa o to nestara, vsade plno odpadkov a spakov". Nikdy sme este v Chorvatsku neboli ale toto ma naozaj odradza.
Viete mi z vlastnej skusenosti poradit oblast, v ktorej je pekne, cisto, s peknymi apartmanmi s bazenom, najlepsie mesto kde sa da aj vecer prejst?
Dakujem!
Dievcata tak nakoniec sme predsa zabookovali Chorvatsko, Porec na august. Odporucila mi kolegyna Chorvatka. Krasny cisty moderny apartman s bazenom a vyrivkou. Vraj sa v okoli da toho vela robit, budeme mat auto tak si to pochodime. 1.500€ na 9 noci pre 2+2. 😊
@inaemre ak môžem poradiť na 1 krát tak určite Primosten. Nie je to tak ďaleko,mestecko má 3 prekrásne pláže 1 s jemnými kamienkami a 2 s kamienkami ,vo vode všetko vyčistené, kryštálova voda a to neklamem,sme tam 2x do roka. Prešla som už HR od hora dole,ale toto je top. Je tam aj hotelový rezort,mal aj bazén prístupný verejnosti,ale minulý rok ho opravovali. Ale chorvati sú rýchly,za pol roka prídete a nestíhate sa čudovať. Ja chodím cez Booking, zadam čo potrebujem a storno zdarma. Treba otvoriť na tej stránke mapu kde sa ubytovanie nachádza a vyberať. My hľadáme vždy čo najbližšie k moru. Keď dáte satelitný náhľad tak vám ukáže ako to tam vyzerá. Potom ešte Brela a Baška voda sú v kopci, .ale krásne tiež. Tak veľa šťastia
@inaemre my sme boli v Brele a vrelo odporúčam. Nám sa veľmi páčilo , je tam viacero pláží. My sme chodili na takú menšiu, bola čistá. Aj ostatné boli čisté , čo sme boli. Boli sme ubytovaní v apartmánoch https://apartmentbrela.com/ a boli sme namieru spokojní. Blízko mora a vlastne všetkého. Boli čisté, mali sme aj výhľad na more a teda ten bol úžasný. Je na výber viacero apartmánov, my sme mali 10.
@ivet1908 tuto sme boli
https://www.booking.com/hotel/hr/apartments-kat...
Apartman pekny, cisty, bazen skvely, majitelia velmi prijemni.
Ale teda za nas to bolo Chorvatsko prvy a posledny krat 🙂
@glorikarebeka ktorý ako, ktore ostrovy si pozerala? Severne ostrovy a Hvar patria k drahším. Drahe ubytovanie, ci drahe služby mas na mysli? Ubytovanie v našej ostrovnej srdcovke vychádza stále fajn ( ak booknes v januári, v juni uz sotva nieco nájdeš a ak áno tak je to za €€€), ostatne sluzby riadne vyleteli, ceny v potravinách su ok.
@glorikarebeka teraz mi napadlo , ja mam podmienku vyhlad na more z terasy (kava a kniha kym zvyšok domu spi) a najblizsie more ideal do 5 min peskom ( plaze striedame, ale aspoň niečo kupatelne by malo byt blizko). No a toto byva na pevnine podpultove/drahsie. Na ostrove nájdeš kopec takých, kde ked sa trochu viac posnazis tak do mora aj kamienok z terasy dohodiš a za prijateľné ceny. Pri mojich kritériách tie ostrovy naozaj vychádzali lepšie.
Baska Voda, Brela, Tucepi, Primosten... Nam sa vobec v Omisi nepacilo.
Zdravím, neviete o nejakom ubytovaní v Chorvátsku pre partiu ?
Sme 4 rodiny ....4 clenne ....
Čiže ideal 4 apt .alebo cely dom kde sa všetci pomestime.
Ďakujem
Dievcata tak nakoniec sme predsa zabookovali Chorvatsko, Porec na august. Odporucila mi kolegyna Chorvatka. Krasny cisty moderny apartman s bazenom a vyrivkou. Vraj sa v okoli da toho vela robit, budeme mat auto tak si to pochodime. 1.500€ na 9 noci pre 2+2. 😊
@inaemre môžem poprosiť názov kde ste boli ubytovaní ?
Baska Voda, Brela, Tucepi, Primosten... Nam sa vobec v Omisi nepacilo.
@11bodka11 Toto je pravda ! absolvovali sme, ale Omiš sme iba PRECHáDZALI, komunistický, nie pekný ...
20x sme absolvovali dovču v Croatii, všade okrem Istrie a DUBROVNíKA sme boli.
Môj skromný názor na najkrajšie letoviská pri mori v tejto krajine:
1. priečka Tučepi
2.Baška Voda
3. Bol - plaža Zlatny Rat
4.Baška Krk
5.Pakoštane
Pag sa mi síce veľmi nepáči, ale najteplejšia a najslanšia voda bola práve tam ...
@zuzuliennka1 niiiiiieeeeee
@vitaminsee zalezi kde. Pag nie su len diskoteky a hluk. My sme tam nasli pekne apartmany uplne mimo hlavneho ruchu. Ticho, klud, krasny vyhlad z balkona/terasy
@vitaminsee zalezi kde. Pag nie su len diskoteky a hluk. My sme tam nasli pekne apartmany uplne mimo hlavneho ruchu. Ticho, klud, krasny vyhlad z balkona/terasy
@zuzuliennka1 Aj my sme mali super ubytko, v Novalji, byt v novostavbe, síce 1,5km na pláž a na lepšiu platenú pláž autom. Ale. Prišli 2 čierne luxusné limuzíny plné mladých Hrvatov a my sme zo 7 nocí spali asi 5. Stále kričali, bubnovali, dokonca som im vynadala a bola som sa sťažovať v miestnej cestovke, cez ktorú sme si ubyt rezervovali, priamo na mieste, takže otrasný PAG a Novalja s príšernou mestskou plážou, nikdy viac ....
@zuzuliennka1 Aj my sme mali super ubytko, v Novalji, byt v novostavbe, síce 1,5km na pláž a na lepšiu platenú pláž autom. Ale. Prišli 2 čierne luxusné limuzíny plné mladých Hrvatov a my sme zo 7 nocí spali asi 5. Stále kričali, bubnovali, dokonca som im vynadala a bola som sa sťažovať v miestnej cestovke, cez ktorú sme si ubyt rezervovali, priamo na mieste, takže otrasný PAG a Novalja s príšernou mestskou plážou, nikdy viac ....
@vitaminsee tak vidis. My sme chodili na taku malu zasitu plaz nedaleko apartmanu, kde bolo kazdy den dokopy tak 7-10 ludi.
Ubytko pozeral kamarat, ktory tam chodieva uz dlho a ma to pochodene.
Vecer bol hluk len taky, aky byva na takychto dovolenkach aj bezne.
@bluebell0412 áno. Domácu slivovicu a med. Od nich dostaneme ich domáce crno, orehovac ( mňam) a naj olivový olej na svete 🙂))))))) Ale nie každému. V priebehu 20 rokov sme boli všade okrem Istrie, ale niečo z SK nosíme iba jednej HR rodine, Poznáme ich 10 rokov.

@inaemre ostrovy - menej ludi, lepsie ceny, krajšie plaze - za mňa top Korcula a Hvar