Kde nájsť lacné letenky z Antalye na Slovensko?
ahojte,
prosim viete poradit?
pre kamosku?
som v tomto mimo
neukazuje mi ziadne normalne letenky z antalye turecko- na slovensko okolo 20 jula, neexistuju alebo co sa deje nechapem, ukazuje mi iba vieden prahu a ostravu, nejake lacne letenky potrebujem, tam, cize na slovensko okolo tohto datzmu a naspat potom do antalye zaciatkom augusta., dakujem krasne, ak viete poradit, prevazne chcem bratislava piestany poprad ako letiska, dakujem pekne! kde to mam ziskat? z guugla nicn evidim .
vieden mas za rohom a bus ti ide priao do ba ...
Tak pravidelná linka Antalya - Bratislava neexistuje. Maximálne ak si kúpiš letenky v nejakej cestovnej kancelárii … Treba si kúpiť Vieden alebo Budapest a transferom sa dostať kde potrebuješ
@yasina z antalye na slovensko bezne linky nelietaju, len chartrove lety a to maju nakupene cestovky.
Pozri corendon, freebird, smartwings - lietaju do BA a KE, ale lacne to v top sezone nebude. Byt tebou (alebo kamoskou) nebranim sa ani viedni, katowiciam, brnu ci budapesti podla toho co ma blizsie.
Ale nejaké predsa len sú. Prvé je 19.7 a to druhé 21.7.
@yasina cez kiwi mi naslo na tento termin okolo 200€
Na vrchole letnej sezony asi nenajdes velmi lacne letenky…
V poslednych rokoch su celkom problemy aj pri chartrovych letoch, ze sa letenky predaju so zajazdami CK a neskor uz nie su. Lebo ty si mozes v CK kupit aj len letenku, ak maju volne. Cize da sa aj Bratislava - Antalya - Bratislava, ale nie tyzden pred odletom.
Jedine s prestupom
@yasina cez kiwi mi naslo na tento termin okolo 200€
@gabu_lienka ale to sú prestupové s dlhým čakaním
Z Antalye sa lieta na Slovensko s prestupom...
Treba si pozrieť: AnadoluJet,Turkish alebo Pegasus
S príletom do Budapešti alebo Viedeň

Na slovensko lietaju chartre cestoviek - cize cestovka si objedna cele lietadlo a podla toho aj izby v hoteloch , nieco ako sukromny taxik pre ich pouzitie, takze bez toho aby si si kupila cely zajazd , nic nebude, plus mas opacny smer takze ak by si chcela letiet tymto tak to musi prist po teba s prazdnym sedadlom let zo sk kam si tvoja kamoska potom akoze sadne. Cize to by boli vlastne 4 lety pre cestovku ktore nemoze predat s hotelom......nic nebude, komplikovana a draha blbost.
Najlacnejsie budu linkove spoje - pocitam pegasus do viedne a odtial potom po vlastnych