icon

Kde nájsť lacné letenky z Antalye na Slovensko?

yasina
7. júl 2025

ahojte,
prosim viete poradit?
pre kamosku?
som v tomto mimo
neukazuje mi ziadne normalne letenky z antalye turecko- na slovensko okolo 20 jula, neexistuju alebo co sa deje nechapem, ukazuje mi iba vieden prahu a ostravu, nejake lacne letenky potrebujem, tam, cize na slovensko okolo tohto datzmu a naspat potom do antalye zaciatkom augusta., dakujem krasne, ak viete poradit, prevazne chcem bratislava piestany poprad ako letiska, dakujem pekne! kde to mam ziskat? z guugla nicn evidim .

martinmmartin
7. júl 2025

Na slovensko lietaju chartre cestoviek - cize cestovka si objedna cele lietadlo a podla toho aj izby v hoteloch , nieco ako sukromny taxik pre ich pouzitie, takze bez toho aby si si kupila cely zajazd , nic nebude, plus mas opacny smer takze ak by si chcela letiet tymto tak to musi prist po teba s prazdnym sedadlom let zo sk kam si tvoja kamoska potom akoze sadne. Cize to by boli vlastne 4 lety pre cestovku ktore nemoze predat s hotelom......nic nebude, komplikovana a draha blbost.
Najlacnejsie budu linkove spoje - pocitam pegasus do viedne a odtial potom po vlastnych

ukgirls
7. júl 2025

vieden mas za rohom a bus ti ide priao do ba ...

hellionka
7. júl 2025

Tak pravidelná linka Antalya - Bratislava neexistuje. Maximálne ak si kúpiš letenky v nejakej cestovnej kancelárii … Treba si kúpiť Vieden alebo Budapest a transferom sa dostať kde potrebuješ

sissy27
7. júl 2025

@yasina z antalye na slovensko bezne linky nelietaju, len chartrove lety a to maju nakupene cestovky.
Pozri corendon, freebird, smartwings - lietaju do BA a KE, ale lacne to v top sezone nebude. Byt tebou (alebo kamoskou) nebranim sa ani viedni, katowiciam, brnu ci budapesti podla toho co ma blizsie.

hellionka
7. júl 2025

Ale nejaké predsa len sú. Prvé je 19.7 a to druhé 21.7.

gabu_lienka
7. júl 2025
@hellionka

Ale nejaké predsa len sú. Prvé je 19.7 a to druhé 21.7.

@yasina cez kiwi mi naslo na tento termin okolo 200€

vanilkovazmrzka
7. júl 2025

Na vrchole letnej sezony asi nenajdes velmi lacne letenky…

muchotrafka298
8. júl 2025

V poslednych rokoch su celkom problemy aj pri chartrovych letoch, ze sa letenky predaju so zajazdami CK a neskor uz nie su. Lebo ty si mozes v CK kupit aj len letenku, ak maju volne. Cize da sa aj Bratislava - Antalya - Bratislava, ale nie tyzden pred odletom.

mk1111111111
8. júl 2025

Jedine s prestupom

oliverceky
Autor odpoveď zmazal
marcaurel
8. júl 2025
@gabu_lienka

@yasina cez kiwi mi naslo na tento termin okolo 200€

@gabu_lienka ale to sú prestupové s dlhým čakaním

marcaurel
8. júl 2025

@yasina a čo je pre Vás lacné?

maya1308
8. júl 2025
dianaaaaa
9. júl 2025

Z Antalye sa lieta na Slovensko s prestupom...
Treba si pozrieť: AnadoluJet,Turkish alebo Pegasus
S príletom do Budapešti alebo Viedeň

dianaaaaa
9. júl 2025
dianaaaaa
9. júl 2025