Kde nájsť najlepšie februárové exotické dovolenky?
V čase od 14.2. do 23.2. mám dovolenku a rada by som letela do exotiky. Poraďte mi, cez aké stránky hľadať dovolenku? Chcem zarezervovať už teraz, nie last minute.
@miiichaelaaa Neckermann reisen, Dertour..... Ja zijem na Kanarskych, a v tom obdobi pojdem asi na Maldivy
Vyber si destináciu, pozri letenky aj ubytko a kúp sama priamo cez leteckú spoločnosť a hotel. My ideme na konci februára Belize a prvý májový týždeň Tawila island v Egypte. Pozri aj Ummahat Island v Saudskej Arábii, boli sme na jeseň a krása, hoci neviem či tam bude dostatočne teplo vo februári, asi nie, bude tam ako v Egypte v tom čase. Tento rok koniec februára sme boli Tahiti.
@zmrzlinka2021 na Kanárskych bude chladno. Môj muž sa kúpal aj dnes, ale pre veľa ľudí je tam chladno aj v lete. Vo februári je to super destinácia na bike a turistiku.
@miiichaelaaa Pozri Čedok sk
Nedávno sme sa vrátili zo Zanzibaru s nimi.
Majú v ponuke aj Maurícius a Thajsko Khao Lak a Phuket s odletom z Bratislavy.
Alebo Fischer/Kartágo ponúkajú Dominikánsku republiku a Vietnam ostrov Phu Quoc. Tiež sme s nimi boli pred rokom v decembri.
zanzibar maldivy mexiko thajsko mozno kolegyna ide v tom case do indie
boli sme vo februari malajzia a thajsko....roadtrip
My sme boli pred 2r vo februari v Dom. republike a pred 6r tiez vo februari v Thajsku...obe dovolenky boli na 1*
Ďakujem krásne 😊 vy čo ste boli v exotike, kde je minimálne 25 stupňov vo februári? 🤔 budem letieť prvýkrát do exotiky v zime, preto sa pýtam skúsenejších 😁
@miiichaelaaa zanzibar maldivy
@miiichaelaaa este napis budget aby sme ti zbytocne neradili nad ramec
@miiichaelaaa Tam,kde som ti písala včera,plus Mexiko,Kuba, Madagaskar, Srí Lanka, Omán,SAE Fujairah.
@tenerifka žijete na kanarských? Aké tam býva počasie vo februári? Oplatí sa, keď sa chcem opaľovať?
My sme sme vyberali tu: https://www.fischer.sk/dovolenka/podla-obdobia/... a nakoniec padla voľba na Dominikánsku na konci mesiaca
@miiichaelaaa nejako som prehliadla tvoju spravu. Hocikedy cez rok je na slnku teplo a da sa opalovat, aj v januari sa mozes spalit. Ak je v januari 23 stupñov v tieni, na slnku je upek (sme blizsie k rovniku). Ale ak si pri tych 23 stupñoch v tieni naozaj v tieni a do toho zafuka vietor z Atlantiku, tak ti je tak-tak, len nie horuco.

@miiichaelaaa tui reisen a skús kanárske ostrovy.