icon

Kde nájsť overené last minute ponuky?

ivanka444
25. jún 2024

Poraďte overené stránky ,kde sa vám podarilo zohnať last minute dovolenky.

Strana
z2
frflos_nespokojny
25. jún 2024

@mircalla ako keby si pisala o mne 🙂))

stellariaaquatica
25. jún 2024

@ninusa221 ja by som ti len toľko k tomu povedala že tohto roku je Turecko na zozname krajín kde je výstraha pre nepokoje, je tam odporúčané necestovať.... Pre to taká lacná cena. Nieje záujem

anonymous87
26. jún 2024

@stellariaaquatica nie je zaujem? 🤣🙏 uz teraz letisko v antalyi nestiha pre velky napor turistov 😀 a ceny kvalitnych hotelov isli rapidne hore… ta vystraha tam svieti uz niekolko rokov a netyka sa turistickych oblasti…
Cena tu pridaneho hotela je preto taka, lebo je to hotel v strede mesta, ma 3* a je to na urovni ubytovne

adonish
26. jún 2024

@ivanka444 skuste kontaktovet Hellas Travel, je to cestovná agentúra, ktorá ponúka zájazdy slovenských aj zahraničných cestovných kancelárii. Sama som v podobnej pracovala 8 rokov, takže viem, že to, čo robia, robia skvelo. A to po toľkých rokoch som sakra náročný klient 😂

stellariaaquatica
26. jún 2024

@anonymous87 nieje záujem o danú krajinu preto dali nižšie ceny A UZ ZÁUJEM JE. a pozri si to, pridali to tam tento rok a aj turistické oblasti. Choď za pár drobných na Ukrajinu a usmievaj sa aká super dovolenka

anonymous87
26. jún 2024

@stellariaaquatica UK je vojna. Aj v TR je vojna?
Nie upozornenie tam svieti uz niekolko rokov. Toto je priamo zo stranky..
Btw, turecko na cene stuplo, jasne nebavime sa o 3* ubytovniach… nas dovolenka v tr vysla 4700€, cize ehm, no neviem, lacne mi to veru nepride… ale nevyberala som rezort, kde by som sa bala aj klucku chytit… turecko je kazdym rokom drahsie….

hara_vara
26. jún 2024

@mircalla nemáš pravdu asi máš málo pochodené Turecko

mircalla
26. jún 2024

@hara_vara Mas pravdu, mna Turecko moc nenadchlo. Ale o 3* hoteloch v Turecku som naozaj nepocula nic dobre od nikoho a citala som k tomu dost diskusii. Som trosku narocnejsi cestovatel, cize mam aj nejako nastavene ocakavania.
Takze nemas pravdu zavisi od uhla pohladu, pokial ty tie vyssie ocakavania nemas.

@stellariaaquatica To je pekna sprostost, hoci ja tuto krajinu nemusim, je to extremne popularna destinacia.

hara_vara
26. jún 2024

@ivanka444 kľudne môžete ísť aj 3,3plus sú to normálne hotely na dovolenku veď na izbe len spíš nie je pravda že to je ako ubytovňa

mircalla
26. jún 2024

@anonymous87 No letisko v Antalyi mozem potvrdit, nestihaju, malo gatov, malo check in, totalne preplnene. Len na check in hodina a pol.

mircalla
26. jún 2024

@stellariaaquatica Prepac, ty ale strasne taras. Mam znamych aj v CK. Turecko sa kazdy rok prve vypreda skoro na 100% este na jar a bolo to aj tento rok

anonymous87
26. jún 2024

@mircalla no my ideme prvykrat. A trosku sa toho desim, ked sledujem co sa deje na tom letisku 🤣
Muz uz navrhol to zrusit a vziat LM zas cyprus 🤣 hovorim mu, ze no urcite nie 😅 tak som zvedava ako v auguste dopadneme.

mircalla
26. jún 2024

@anonymous87 Tak zase lietadla meskania nejako nemaju tusim 1.5 hod. Je tu k tomu diskusia, nikto nemal skusenosti, ze vyrazne meskali, len letisko je dost preplnene. Na juznom Cypre som bola 2 roky dozadu, bolo uzasne. Tento rok mame Zakyntos a Portugalsko, v marci sme boli v Omane. Ja kaslem na nejake divne hotely, nie som taka bohata, aby som si kupovala shitne hotely. Radsej to booknem v predstihu za dobru cenu

anonymous87
26. jún 2024

@mircalla my detto. A ano, nehanbim sa priznat, ze v tomto som velmi rozmaznana. Ale uz v mojom veku a s detmi fakt nepotrebujem zazit prekvapenia 🤷‍♀️

mircalla
26. jún 2024

@anonymous87 Presne tak, pamatam si par otrasnych ubytoavni, ked som bola mlada a bez deti a vobec mi to nevadilo, ale teraz by uz vadilo

hara_vara
2. júl 2024

@mircalla čiže záleží od uhla pohľadu
či iný uhol neexistuje len ten tvoj ?😄

mircalla
2. júl 2024

@hara_vara Zalezi od narokov. Ja nejake mam. Hotel na foto je priserny, nemam uz co k tomu povedat.

anonymous87
2. júl 2024

@hara_vara ako sama musis uznat, ze ten hotel je hroza. O polohe nevraviac…

marlo
5. júl 2024

Kam kto ide? Cele poobedie hladam dovolenku do Turecka pre 2 a 1 dieta... to je taky problem zohnat? Najdem hotel cena ok ... citam recenzie cele zle.... najdem druhy pozriem youtube ... vsetko super... citam recenzie cele zle. Total luxus nepotrebujem aj tak len prespime...ale ze 5* hotel je nic moc tak neviem. Hladam do 2500€ ale asi zmenim krajinu 🤦🙈

vitaminsee
13. máj 2025
@ninusa221

@anonymous87 však to len príklad niekto je náročný niekto nie. Niekto si moze dovoliť last minúte za 700€ niekto hľadá čo najlacnejšie. Mňa to len tak napadlo keď som pozerala dovolenky. Našla som aj Egypt za 519€ na 12 dní cez eti. Len viem že najviac ponúk čo mi vybehli fakt najlacnejšie bol čedok.

@ninusa221 pozeram Čedok, Mallorcu, lenže hotely vyzerajú veľmi staro už na obrázku ...

Strana
z2