Kde nájsť pasovú kontrolu na viedenskom letisku?
Ahojte letím prvýkrát z Viedne mimo EU,a každý mi hovorí že musím ísť aj na pasovu kontrolu,kde sa prosím vás nachádza tá pasová kontrola?viem že idem checkin potom tou bezpečnostnou a kde mám hľadať tu pasovu?to je dakde pri gate kde budem odlietat?to kontroluju pri otvorený gate?či ako.Dakujem
pasovu kontrolu nemusis hladat, ani ju neobides, lebo len cez nu sa dostanes k svojmu gate.
@martinmmartin su tam aj pracovnici na kontrolu , lebo osoby mladsie (ak si dobre pamätam, ale to som si nie ista) , ako 14r. nepusti masina na samokontrolu
pasovu kontrolu nemusis hladat, ani ju neobides, lebo len cez nu sa dostanes k svojmu gate.
@martinmmartin su tam aj pracovnici na kontrolu , lebo osoby mladsie (ak si dobre pamätam, ale to som si nie ista) , ako 14r. nepusti masina na samokontrolu
@gab dobre si to pamatas ;)
Donedavna boli masiny 18+, zmenili to na 14+.
@gab a niekedy ta masina neidentifikuje riadne a musis ist fyzicky cez cloveka.
@simsalabim nam sa tyzden dozadu stalo, ze boli vsetky masiny vypnute 🙂
@simsalabim mne sa to obcas stane v Madride, moj slovensky pas raz identifikuje a raz nie.....
Naposledy mi to trikrat vyhodilo-nepovolena krajina, treba ist na fyzicku kontrolu..... A stvrta masinka ma pustila
@simsalabim mne sa to obcas stane v Madride, moj slovensky pas raz identifikuje a raz nie.....
Naposledy mi to trikrat vyhodilo-nepovolena krajina, treba ist na fyzicku kontrolu..... A stvrta masinka ma pustila
@tenerifka nam sa naposledy stalo v Londyne, ze nepustilo mna ani manzela a dceru ano. Paradoxne, ked sme boli v Londyne pol roka pred tym, tu istu dceru nepustilo a nas s manzelom ano 😂 Kto vie, od coho to zavisi...
@tenerifka nam sa naposledy stalo v Londyne, ze nepustilo mna ani manzela a dceru ano. Paradoxne, ked sme boli v Londyne pol roka pred tym, tu istu dceru nepustilo a nas s manzelom ano 😂 Kto vie, od coho to zavisi...
@simsalabim veru, aj ja dumam, ze preco....
@simsalabim veru, aj ja dumam, ze preco....
@simsalabim
@tenerifka
Je to len stroj, ma svoje limity 🙂
Ďakujem vám

@anonym_autor pridelia ti gate na ktory sa dostanes iba tak ze pojdes cez pasovu. Cize pozri si kde ue ten gate, chod tam a niekde cestou celom narazis na masinku ktora zere pasy a pritom si ta vyfoti ( uz to su masiny nie ludia)