icon

Kde ste boli dovolenkovať na Orave?

xxmariankaxx1
28. okt 2022

Ahojte, otazka pre tych ktori boli dovolenkovat na Orave alebo to tam akotak poznaju. Planujeme tam ist na par dni s detmi, co sa tam oplati vidiet? Kam ist?
Vdaka 🥰

hipuska
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 a ktorým smerom chcete ísť, príroda či ine? Hodne záleží od počasia. Ráno je zima, vlhko, poobede pomaly na tričko. Takže ti treba vláčiť veľa veci....

lucinka5051
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 ahoj ja som z Oravy 🙂 zavisi co vas bavi? Priroda alebo skor pamiatky? Je tam vela co vidiet...Slanicky ostrov, Oravsky hrad, Oravsla Lesna zeleznica, Námestovo okolie priehrady, Rio de Klin-socha, Edyho ranč v NO, Zuberec je tiez pekny, a ak do prirody tak Babia hora, Rohačske plesa...jez coho vyberat ale zavisi aj od pocasia 🙂

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@hipuska budeme mat 3,5 a 4r deti takze netusim co by ich bavilo..prechadzky ano ale hodinove tury asi nie. Nechceme sediet iba v hoteli tak som sa spytala ze kde by sa dalo ist a co vidiet 😊

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@lucinka5051 dakujem pekne 😊

hipuska
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 tak v tom prípade, dá sa napr. zaparkovať pri Oravskej priehrade a ísť pešo po chodníku - bike, odrážadlo popri priehrade, prísť na edyho ranč, sú tam zvieratká (detské ihrisko o ničom) najesť sa, povoziť na konovi, môžeš ísť do stajne, je voľne otvorená, zastavit sa pri priehrade, kúsok je taká.plaz, že kamienky pohádzať .....
Kinderland v Námestove, ak bude zle pocko, tam sa deti vyblaznia
Ten Rio de klin, tiež pekná prechádzka
Poprípade ešte sa.ist okúpať do chocholova, do aqua
Ešte vláčik v Oravskej lesnej

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@hipuska super,,velka vdaka 😍😇

nedielka
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 pozor na edyho ranč, môjho syna tam kopol ponik, ktorý voľne behal a nebol to prvý uraz , čo tam bol.

hipuska
28. okt 2022

@nedielka no, ten edyho ranč to vonku okolie má dosť hrozné. To iba spojiť s prechádzkou, pešo od priehrady to.moze.byt tak 40 min? Po tom chodníčku, nie po ceste (veľa áut), najesť sa tam, pozriet koníky, previesť sa a ísť preč.

zadda1
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 okrem spomenutých kuknite si na nete aj oficialnu stránku mesta Námestovo, kinderland v Námestove, salaš Orava, oravsky háj v Brezovici, múzeum oravskej dediny Brestova Zuberec, aquarelax Dolný Kubín, penzión Josu v Zuberci, Kubínska hoľa v Dolnom Kubíne. zijem na Orave a toto sú moje obľúbené miesta okrem tych čo spomenula @lucinka5051

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@zadda1 vdaka 😊