Kde v Chorvátsku sa vam najviac páči?
Mame s manzelom radsej nieco tichsie a nie velmi komercne preludnene...
Hladam inspiraciu a vase skusenosti...vdaka 🙂
mne sa paci najviac v zagrebe, ale tam nie je more 😉
inak je krasne v zadare (neviem vsak ake su plaze, ubytovani tam budeme prvi krat az tento rok) brela je nadherna, pakostane tiez..
@queen_mary preco najhorsia v zadare? to uz teraz je tam tolko ludi? my ideme prvy krat v juli, inak sme chodievali v juni..
@danielkadandy ak by Vám nevadilo ďalej cestovať určite odporúčam Orebic na polostrove Peljesac ( úžasná príroda a vino🙂)a odtiaľ je len na skok lodnym taxi na ostrov Korcula,ktorý má krásne historické centrum.
Mne sa napr. strasne pacilo na Braci v jednej malej dedinke....no nadhera.....zenieco podobne...teda ak ste boli na Braci....
@jana_eyre_2 mozno to je tym, ze sme naozaj zvyknuti na prirodne plaze, kde je par ludi. Ale tento tyzden uz sa to tam rozbehlo. Vacsinou su tam akoby klasicke mestske kamienkove /pieskove plaze, to je ako zlate piesky u nas. Co sme vsak boli prekvapeni tak aj v tych prirodnejsich castiach (kde je mozno trosku narocnejsi vtup do mora, alebo ze sa lezi skor na skalach a pod.) bolo vela ludi. Ale teda v petrcane je hotel velky a vela apartmanov, cize sa to nakumulovalo, nin a vir su strediska pre rodiny s detmi, cize asi preto aj tolko ludi. Inde v okoli zadaru sme neboli, cize tam neviem povedat.
@danielkadandy kedysi uz davnejsie sme boli aj na ostrove Lastovo. Vtedy to bol hardcore, nic tam ešte nebolo, aj ked zvysok chorvatska uz napredoval riadne. Skus ten mozno kuk
@queen_mary dakujem.. no som zvedava veru, ja sa celkom obavam toho mnozstva ludi v sezone, ale tak nejako to prezijeme..
Ostrov Korcula je nadherny, nejaka mensia dedinka 🙂 nie priamo Korculu
@jana_eyre_2 my tak tiez chodievame az koniec augusta/zaciatok septembra. Ale tieto oblasti co som pisala su podla mna vyslovene dost vyhladavane, cize sa netreba asi ani cudovat.
mne sa pacilo na ostrove Murter... plaze tam boli take prirodne, neprepchate (teda okrem Slanice), tam to bolo peklo.
My sme boli na svadobnej ceste v Rovinji a boli sme nadseni 🙂
My chodievame na ostrovy, vyberame si destinacie kde je malo ludi. Velmi sa nam pacilo na Lastove, Hvare (mestecko Sucuraj) a na Korculi. Vyberame si vzdy privat v malom mestecku alebo dedine, vyhybame sa velkym strediskam.
my viackrát na ostrove Mali Lošinj, ideme aj toho roku
Rogoznica bola uzasna
@danielkadandy ostrov Dugi Otok. Niekrore plaze su ako v karbiku. Raz by som tam rada isla. Manzel vsak nechce ,kde sa neda ist autom.
Jednoznacne Trogir 🙂❤️
@pininka1
@planetazem presnee. Tato oblast, rogoznica, trogir je jednoznacne najkrajsia z pobrežia 😍
@danielkadandy Brela ❤️ nádherné, pokojné miesto. Vieš si tam dokonale oddýchnuť od ruchu, množstva ľudí, od mesta. A čo sa mi najviac páči, že asi 10km odtiaľ je rušná Makarska, čiže ak sa ti zachce viacej ľudí, obchodov a ,, života,, máš to na skok.
My chodime na polostrov Peljesac do jednej malej dedinky. Neznasam vela ludi na plazi, potrebujem pokoj. Nie su tam ziadne hotely, len jeden maly penzion a apartmanove domy. Celkom sa mi pacilo aj v Rogoznici. Na Hvare sme boli v Jelse - vela ludi na moj vkus, inak ostrov krasny. Trogir tiez pekne miesto, ale rovnako - vela ludi.

My chodime do malej dedinky v okoli rogoznice. Medzi trogirom a primostenom. Konkrétne miesto tu neprezradim 😅 prave sa vraciame zo zadaru a bola to najhorsia dovo ever. Boli sme oblast vir, nin, petrcane a to kvantum ludi proste peklo. Milion ludi na plazach cez den. Cize uz nikdy viac. Pripadne aj nejake menej popularne ostrovy mozu byt fajn.