Kedy je najlepší čas na návštevu exotických destinácií?
Ahojte, rozmyslame, ze v roku 2026 by sme letnu dovolenku vynechali a skusili skor nejaku “exotiku” typu Dubaj, Oman, Katar, pripadne mozno aj Dominikansku. Kedze som vtomto uplne neznala, prosim poradte kedy naj navstivit tieto destinacie, ak chceme mat fakt teplo a chceme sa aj kupat. Problem je, ze voda musi byt aspon 27 stupnov a vzduch ideal okolo 30-35 😅
Dakujem 😊
Omán február, marec ideal
My ideme do Dominikanskej na konci januara.
@martinmmartin
@anonym_784981
@patta89 dakujem 😊
@martinmmartin
@anonym_784981
@patta89 dakujem 😊
@anonym_autor Dominikanska - v marci Bayahibe bolo chladne more, a vecer mi bolo treba sveter.
Dominikanska v novembri-pocasie super, vyhnut sa Punta cana (hotel na hoteli, riasy, vlny...)
@anonym_autor Dominikanska - v marci Bayahibe bolo chladne more, a vecer mi bolo treba sveter.
Dominikanska v novembri-pocasie super, vyhnut sa Punta cana (hotel na hoteli, riasy, vlny...)
@tenerifka dakujem. Ja som ako decko bola s rodicmi v Porto plata (dufam, ze dobre pisem), ale to boli zaciatky 90 rokov (cca 92-93 myslim), tam bolo krasne co si pamatam. Tu cast poznas?
Ako neviem ci by moje decka zvladli taky dlhy let 🤔
Ale laka ma to veru…
Bola som minulý rok v Dubaji v októbri. More teplučko ako čajík, parádny zájazd to bol. My sme sa aj kúpali v mori, ale samozrejme sme pobehali celý Dubaj. Bývali sme v hoteli Atana al Barsha.🥰
Bola som minulý rok v Dubaji v októbri. More teplučko ako čajík, parádny zájazd to bol. My sme sa aj kúpali v mori, ale samozrejme sme pobehali celý Dubaj. Bývali sme v hoteli Atana al Barsha.🥰
@elenajezova dakujem. Ulozim si hotel 🙂
@tenerifka dakujem. Ja som ako decko bola s rodicmi v Porto plata (dufam, ze dobre pisem), ale to boli zaciatky 90 rokov (cca 92-93 myslim), tam bolo krasne co si pamatam. Tu cast poznas?
Ale laka ma to veru…
@anonym_autor kolko rokov maju deti, ze sa bojis ci to zvladnu ?...ja som bola v r. 2023 s 3r synom a zvladol to perfektne. Teraz v januari idem co ideme, tak syn bude mat 5r a dcera 2r a nejako sa letu nebojim
@anonym_autor kolko rokov maju deti, ze sa bojis ci to zvladnu ?...ja som bola v r. 2023 s 3r synom a zvladol to perfektne. Teraz v januari idem co ideme, tak syn bude mat 5r a dcera 2r a nejako sa letu nebojim
@patta89 teraz maju 12 a 5 a pol. Kratke lety zvladaju v pohode. Mladsi lieta rad. Starsi ma troska strach. Ale lietame. Len neviem ako by to bolo na takom dlhom lete 😬 aj ked vacsinou to je tak, ze rodicia stresuju viac a deti to zvladaju 😂
Ale laka ma to veru…
@anonym_autor ja lietam z Madridu, je to cca 8 hodin. V zimnych mesiacoch nebude v Puerto Plata polievkove more, skor tak od aprila. Najkrajsia oblast v DR je Las Galeras na Samana....
@anonym_autor ja lietam z Madridu, je to cca 8 hodin. V zimnych mesiacoch nebude v Puerto Plata polievkove more, skor tak od aprila. Najkrajsia oblast v DR je Las Galeras na Samana....
@tenerifka dakujem, pozriem 🙂
@anonym_autor
Nasi to robia kazdy rok dakde cez zimu aj tento tyzden letia do Australie mala este nema 4, boli aj minuly rok a mala to zvlada bez problemov, hlavne ze bezia rozpravky.
@tenerifka ahoj my ideme koniec februara do Bayhibe takze vecer dlhy rukav? A cez den bola voda tepla? Mame radi 27 aspon ked ma
@anonym_autor Dominikánska republika, Bayahibe sme boli v decembri, počasie super, teplo aj v noci. Zanzibar takisto v decembri. Omán, Katar, Emiráty radšej až od marca,aby vám nebola studená voda.

@anonym_autor oman, na velku noc , minule sme z bazenou utekali aka bola am tepla voda