icon

Kedy je vhodné prvýkrát cestovať s deťmi do Egypta?

mon1806
23. jan 2025

Kedy ste išli prvy krat s detmi do Egypta ?
My letime na velku noc deti maju 3 a 8 snad to prezijeme vsetci v zdravi

slavomira236
23. jan 2025

@mon1806 moji maju 11 a 8 tiez chceme skusit tohto roku prvy krat.

smajliica
23. jan 2025

My sme boli v novembri, mala necelé 3 roky a odvtedy hovorí, e chce ísť naspäť 🙈

cherill
23. jan 2025

@smajliica v ktorej oblasti ste boli? črevne problémy? Moji maju 11 a 9 s veľmi sa obavam...

cherill
23. jan 2025

@slavomira236 co črevne problémy?? Ja som bola 3x a 3x som skoro umierala... a to boli 5* hoteli

slavomira236
23. jan 2025

@cherill este sme neboli skusime teraz. Doma nezvykneme mat s tym lroblem .nasadime probiotika pred aj pocas cesty. Bojim sa tak ale su ludia ktori chodia pravidelne a nic im nieje. Asi zalezi aj od konkretnej osoby organizmu.

zuzubb007
23. jan 2025

Záleží od organizmu podľa mňa, my sme boli v lete plus dve deti, nám nič nebolo, ale muz bol týždeň odpísaný z hnačiek a teploty, a to sme dávali probiotiká špeciálne na cestovanie vopred, tam sme si kúpili hneď v lekárni ich probiotiká aj lieky a akože nepomohlo mu nic, keď máš dostať dostaneš a to sme boli 5 hviezdickovy hotel ale o to nejde umývať zuby len v balenej vode, oni umývajú ovocie v tej vode a ostanú tam kvapky a hneď je skazena dovolenka lebo akože kŕče neskutočne, ale možno nikomu nič nebude tak si treba užiť a nemyslieť na najhorsie

katarinaba
23. jan 2025

Moj najmensi mal rok, ked bol prvy krat v Tunise. Potom sme tam boli, ked mal 2 aj 3 roky (stredny syn bol 8 prvy krat v Tunise). Ked mal 4 (stredny 12) sme boli prvy krat v Egypte. Potom sme boli v Turecku. Odvtedy kazdy rok Egypt.
Ja neviem cim to je, ale nam nikdy nikomu nic nebolo. A dufam, ze ani nikdy nebude. Avsak viem, ze pri probleme treba ist rovno k lekarovi, ideal na infuzky, ktore cloveka postavia na nohy za par hodin. Aspon tak som pocula skusenosti ludi. Tak sa na to trochu spolieham, ze keby nieco, tak riesim toto.
Neuzivame ziadne probiotika ani lieky preventivne. Vodu pijeme len flaskovu, hygienu mame normalne s vodou z vodovodu. Nikdy nepijeme vychladene napoje, vzdy ich nechavame trochu zohriat, lebo aj doma, ked na horuce telo vypijes vychladeny napoj - behacku mas zarucenu. Jeme normalne, na co mame chut, to si dame. Von chodime doobeda, potom dame obed a dve hodinky na izbe odpocinok. Az okolo 15:00 ideme opat k vode. Tak dost verim aj tomu odlahcujucemu rezimu, ze to telo predsa len potrebuje relax aby dobre fungovalo.

mon1806
autor
23. jan 2025

Dakujeme 🫶🫶

brigitte93
23. jan 2025

My sme boli prvý x v Egypte keď dcera mala 9r . V Egypte je super, určite pojdeme ešte niekedy. My sme boli v Tabe 🙂

smajliica
23. jan 2025

@cherill my sme boli Makadi Bay. Črevné problémy iba raz, keď sme si dali smoothie z čerstvých jahôd. Inak úplne ok celá rodina.

mon1806
autor
23. jan 2025

Nič dievky dúfam ze to zvladneme aj psychicky aj fyzicku