icon

Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?

28. júl 2025

Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem

klementinka58
28. júl 2025

v oktobri som bookovala na jul ked dali prve ponuky

leni1977
28. júl 2025

Ja kupujem vždy v prvý deň predaja v poslednom čase lebo vždy dopredu viem, čo chcem .

jaja20
28. júl 2025

Cestovky začínajú ponúkať zájazdy v októbri/novembri, ale nie vždy sú vtedy k dispozícii už všetky destinácie.
Oplatí sa vám kupovať napríklad, keď potrebujete rodinnú izbu.

muchotrafka298
28. júl 2025

Oplati ako oplati. Zalezi od toho, ze kam chces ist a tiez, kolko Vas je. Lebo napriklad rodinnych izieb je malo a su hned prec, cize tam cakat je zbytocne, lebo sa to okamzite vypreda. Ak chces pre 2, tak to nemusis kupovat ihned. Pockas, kym daju CK vsetky destinacie, lebo niektore ich nahadzuju postupne.

ktobytobolpovedal
28. júl 2025

V decembri som kupovala teraz na august. Vzdy kupujeme november/december

anonym_73462a
28. júl 2025

Nam hovorila,ze v decembri uz vie ako tak.Inac vzdy objednavame v januari,zaciatkom.

sszuzu8
28. júl 2025

Počula som že na nový rok vtedy sú vraj najlacnejšie

anonym_e12ffa
28. júl 2025

Cca koncom novembra, v decembri. Zo začiatku ešte nemajú zazmluvnené všetky hotely. Potom jej lepší výber.

zobaka
28. júl 2025

v januari som kupovala

marcaurel
29. júl 2025

@anonym_autor rezervujeme na konci októbra alebo začiatok novembra. Lietame hlavne z Viedne, tam sa dá niekedy aj skôr.

nelka93
29. júl 2025

Minuloročnú dovcu som objednávala v októbri počas prvych dni. Ten hotel sa vypredal asi za mesiac a za tu cenu sa necudujem

autor
30. júl 2025
@nelka93

Minuloročnú dovcu som objednávala v októbri počas prvych dni. Ten hotel sa vypredal asi za mesiac a za tu cenu sa necudujem

@nelka93 môžem vedieť aký? 🙂

oli18
30. júl 2025

Ja som overovala konkretny hotel z min roku a FM nebol t.r. vobec lacnejsi, ako LM v min.roku.

anonym_7f569f
30. júl 2025

@anonym_autor Vtedy, keď vyjde ponuka.
Napr. ja som kupoval 13.9.2024 na toto leto, vedel som presne, čo chcem.
Potom už bol hotel a aj náš termín vypredaný

adonish
30. júl 2025

@anonym_autor oktober/november 😊

alianko9
18. nov 2025

My tiež väčšinou november/december, tento rok som ešte ani nezačala ale už plánujem a už sa s drahým bavíme, kde by sme chceli ísť a čo budeme pozerať🙂 Tento rok sme boli v Turecku a už minulý rok v tomto čase sme to mali kúpené🙂

marcinka44
21. nov 2025
@alianko9

My tiež väčšinou november/december, tento rok som ešte ani nezačala ale už plánujem a už sa s drahým bavíme, kde by sme chceli ísť a čo budeme pozerať🙂 Tento rok sme boli v Turecku a už minulý rok v tomto čase sme to mali kúpené🙂

@alianko9 ahoj, môžeš sa ťa popýtať zopár otázok ohľadne dovoleniek? Doteraz sme chodili len autom do chorvátska, no mužovi som povedala, že budúci rok to tak už nebude, že chcem ísť niekam letecky, len vôbec neviem, ktoré destinácie sú dobré a či sa fakt oplatí viac first minute alebo last minute? Za pomoc vopred ďakujem

lienka9
21. nov 2025

@anonym_autor podla toho,ci potrebujes nejaky konkretny datum,alebo pocet osob..ak chces napr vacsiu izbu pre 5 a viac osob v presnom datume nevahaj cim skor.na taliansko davaju ponuku CK uz od decembra,ja kupujem vacsinou tak januar..a veru uz je vela datumov vypredanych..

luliu
21. nov 2025
@marcinka44

@alianko9 ahoj, môžeš sa ťa popýtať zopár otázok ohľadne dovoleniek? Doteraz sme chodili len autom do chorvátska, no mužovi som povedala, že budúci rok to tak už nebude, že chcem ísť niekam letecky, len vôbec neviem, ktoré destinácie sú dobré a či sa fakt oplatí viac first minute alebo last minute? Za pomoc vopred ďakujem

@marcinka44 určite first moment, najlepšie do konca roka

marcinka44
21. nov 2025
@luliu

@marcinka44 určite first moment, najlepšie do konca roka

@luliu ďakujem ti za odpoveď. Do konca roka sú najlepšie a najnižšie ceny? First minute zvykne nejako stúpať na cenách?

luliu
21. nov 2025
@marcinka44

@luliu ďakujem ti za odpoveď. Do konca roka sú najlepšie a najnižšie ceny? First minute zvykne nejako stúpať na cenách?

@marcinka44 áno, každá CK to má inak, ale postupne ide cena hore

alianko9
2. dec 2025
@marcinka44

@marcinka44 ahoj, začnem tým, že veľmi dobrý výber, že chcete ísť letecky a all inclusive, tie dovolenky sú úplne o niečom inom, keď sa nemusíš starať o stravu, viac si oddýchnete. A tak isto ako luliu, tak aj ja ti napíšeš, že isto je lepší first minute a čím skôr, tým lepšie, lebo budete mať nižšiu cenu, potom to už pomaly stúpa hore.

vlasica19
3. dec 2025

@alianko9 ja si osobne myslim, ze vela zalezi od obdobia, kedy chce clovek ist , jul a august su predrazene stale kvoli skole.

alianko9
Včera o 04:17
@vlasica19

@alianko9 ja si osobne myslim, ze vela zalezi od obdobia, kedy chce clovek ist , jul a august su predrazene stale kvoli skole.

@vlasica19 áno, samozrejme, že záleží aj od obdobia, kedy človek chce ísť na dovolenku ale práve preto sa na tieto mesiace oplatí dovolenka kupovať first minute

anonym_384beb
Včera o 04:35

Tiez chceme tento mesiac zacat riesit dovolenku a kupit ju,my len jul mozme takze aspon o co si to bude teraz lacnejsie.Ale este nemame aj tak kalendar s dovolenkou,musim este par dni pockat.

alianko9
Včera o 04:56
@anonym_384beb

Tiez chceme tento mesiac zacat riesit dovolenku a kupit ju,my len jul mozme takze aspon o co si to bude teraz lacnejsie.Ale este nemame aj tak kalendar s dovolenkou,musim este par dni pockat.

@anonym_384beb a kam by ste chceli ísť? Ktorú destináciu budete pozerať? A máte aj cestovnú agentúru, cez ktorú zvyknete chodiť na dovolenku? Lebo my chodíme cez TravelCo, tak ak by ste nemali, tak skús pozrieť aj cez nich, majú prehľadnú webovú stránku a vedia ti zo všetkým poradiť🙂

anonym_384beb
Včera o 05:46
@alianko9

@anonym_384beb a kam by ste chceli ísť? Ktorú destináciu budete pozerať? A máte aj cestovnú agentúru, cez ktorú zvyknete chodiť na dovolenku? Lebo my chodíme cez TravelCo, tak ak by ste nemali, tak skús pozrieť aj cez nich, majú prehľadnú webovú stránku a vedia ti zo všetkým poradiť🙂

@alianko9 ano mame,boli sme s nou spokojni,ale muz zase vymysla,ze pozriet a dat si na cenit vo vsetkych,co mame v meste.Destinaciu,no ja som mala vybrate Turecko a muz zase,ze Rhodos.Takze toto bude boj,kde co vybrat.A musime mat 2 izby,je nas 8.Takze fakt neviem,a vidim to na cely den behaciek,potom porada doma a dalsi den zavezne objedname.