Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment?
Ahojte. Kedy sa oplatí zakúpiť dovolenku cez first moment? Ďakujem
@alianko9 ja viem,len ten vyber bude tazky,tak uvidime.Hlavne,aby sme vedeli kedy mame dovolenky v july,este stale nevieme ani kedy v novom roku sa ide do roboty,nie to este v lete.Ale snad na nocnej dnes uz dostaneme kalendar.Tak uvidime.
@anonym_384beb tak to je najpodstatnejšie vedieť, kedy ti dajú v práci voľno, inak dovolenku objednávať nemôžeš. Takže najprv to zistí a potom pozri stránku TravelCo a tam si popozeraj rôzne destinácie, hotely a podľa toho vyber.
@anonym_384beb tak to je najpodstatnejšie vedieť, kedy ti dajú v práci voľno, inak dovolenku objednávať nemôžeš. Takže najprv to zistí a potom pozri stránku TravelCo a tam si popozeraj rôzne destinácie, hotely a podľa toho vyber.
@alianko9 Sultan of Side,co hovoris na ten hotel,aj cena je ok.Od 14.7,do 24.7.
@alianko9 no jo,akurat sedime v 2 ck,to bude nocna.Snad co si vyberieme,ale cena naozaj do 10tisic eur.Drz palce.
@alianko9 Club Calimera Serra Palace sme nakoniec vybrali.14.7 do 24.7,1 izba 4880 a 2ha izba tiez.No bez par eur 10tisic.
@alianko9 Club Calimera Serra Palace sme nakoniec vybrali.14.7 do 24.7,1 izba 4880 a 2ha izba tiez.No bez par eur 10tisic.
@anonym_384beb prepáč, som tu dlhší čas nebola, lebo to predvianočné a vianočné obdobie mi dalo zabrať, že som na internete ani poriadne nebola😕 A po pravde som ho aj chcela stráviť s rodinou a nie na internete. Pozerala som hotel, ktorý ste vybrali a je brutálny, aj dobré hodnotenie má😉🙂 A podľa mňa je aj cena fajn, nakoľko idete v hlavnej sezóne. A koľko osôb vás ide?
@anonym_384beb prepáč, som tu dlhší čas nebola, lebo to predvianočné a vianočné obdobie mi dalo zabrať, že som na internete ani poriadne nebola😕 A po pravde som ho aj chcela stráviť s rodinou a nie na internete. Pozerala som hotel, ktorý ste vybrali a je brutálny, aj dobré hodnotenie má😉🙂 A podľa mňa je aj cena fajn, nakoľko idete v hlavnej sezóne. A koľko osôb vás ide?
@alianko9 8ludi,teda 2 izby vzdy treba.
@alianko9 boli sme v 1 ck,tam muz,ze jeden hotel,ako bol uplne pri plazi ale 4* a cena 6000eur na obe izby.Ale ked som citala,ze treba ozaj aspon 5*a ked videl ako sa tvarim,tak sme sli do druhej ck a tam sme boli hadam do 2 poobede az sme teda vybrali ten co som ti pisala.Ale cele Turecko sme presli,kym sme vybrali.
@alianko9 boli sme v 1 ck,tam muz,ze jeden hotel,ako bol uplne pri plazi ale 4* a cena 6000eur na obe izby.Ale ked som citala,ze treba ozaj aspon 5*a ked videl ako sa tvarim,tak sme sli do druhej ck a tam sme boli hadam do 2 poobede az sme teda vybrali ten co som ti pisala.Ale cele Turecko sme presli,kym sme vybrali.
@anonym_384beb áno, to je pravda, že je lepšie aspoň 5*, to už väčšinou býva na úrovni hotel. My sme boli minulý rok v Turecku ako som už písala a mali sme tiež 5* hotel a my sme dokonca mali ultra all inclusive, takže to bola čistá paráda, aj čo sa týka jedenia a pitia. Žiadny lokálny alkohol ale normálne importovaný, náš🙂 Vyzerá dobre ten Váš hotel tak verím, že budete spokojní a že si hlavne poriadne oddýchnete😉🙂
@alianko9 Myslis, ze na najvytazenejsie mesiace, ktore mozu zarobit cestovnym kancelariam najviac penazi, vedia pri tych skorych rezervaciach davat nejake zlavy?
@vlasica19 oni zľavy nedávajú, zľavy dávajú cestovné kancelárie (organizátori zájazdu) ako je napríklad Satur, Hydrotour, atď. A presne preto sa oplatí kupovať first minute dovolenky, lebo vtedy dávajú najväčšie zľavy.
my by sme tento rok velmi chceli niekam ist, ale neviem, co by bolo vhodne absolvovat s dvoma malymi detmi. viete mi nieco odporucit?
my by sme tento rok velmi chceli niekam ist, ale neviem, co by bolo vhodne absolvovat s dvoma malymi detmi. viete mi nieco odporucit?
@dom_evi za nas pre deti top Turecko (avsak more nie je krasne) alebo Severny cyprus. Pripadne pozri nejake Grecko. Podla toho co od dovolenky ocakavas 😊
@marcinka44 ahoj, začnem tým, že veľmi dobrý výber, že chcete ísť letecky a all inclusive, tie dovolenky sú úplne o niečom inom, keď sa nemusíš starať o stravu, viac si oddýchnete. A tak isto ako luliu, tak aj ja ti napíšeš, že isto je lepší first minute a čím skôr, tým lepšie, lebo budete mať nižšiu cenu, potom to už pomaly stúpa hore.
@alianko9 prepáč, som tu dlhší čas nebola😕 Chcem ti ale napísať, že dovolenku mám vybratú a kúpenú. Nakoniec sme to všetko spískali ešte pred Vianocami a dali sme si to ako vianočný darček🙂 Poletíme do Turecka🙂
@alianko9 v ktorych mesiacoch sa oplati najviac rezervovat zajazd, mas to odsledovane? A koho si myslela tym oni?
@marcinka44 paráda, to sa teším s Vami, a do akého hotela pôjdete? Ktorý ste vybrali?
@vlasica19 najlepšie a najlacnejšie mesiace na first minute sú október a november a myslela som travelco, lebo my kupujeme u nich dovolenky a oni mi to raz vysvetľovali, ako to celé funguje a že oni si nemôžu dať hocikedy zľavu akú chcú
Tento rok sme sa s rodinou dohodli, že pôjdeme na prvú spoločnú dovolenku. Zatiaľ to vyzerá, že komplet všetci môžeme, takže u nás pripadá do úvahy len first minute. Keďže idú aj deti, asi by to chcelo nejaký rezort baby friendly 😉

@anonym_384beb aj tak keď si vezmeš, že to je minimálne 1 hodina v jednej a aj to je podľa mňa málo, takže dokopy 3 hodiny a to neviem, mne osobne to príde zbytočné. Ale tak keď to vám vyhovuje. Ja to mám z pohodlia domova😉
@alianko9 ja viem,len ten vyber bude tazky,tak uvidime.Hlavne,aby sme vedeli kedy mame dovolenky v july,este stale nevieme ani kedy v novom roku sa ide do roboty,nie to este v lete.Ale snad na nocnej dnes uz dostaneme kalendar.Tak uvidime.