Koľko stojí all inclusive dovolenka pri mori?
Ahojte, len tak zo zaujimavosti, kolko vas vysla letna dovolenka pri mori all inclusive cez CK? Leto 2024, pripadne ak mate kupene uz aj leto 2025 🙂
Dakujem
@soldi a lietate z viedne? Lebo my mame ba letisko cca 25 min cesty od domu… tak vyuzivame iba to
My sme len 2 dospeli, cize vyhoda a vzdy sa zmestime do 2500 e. Ak je to drahsia destinacia, tak sme iba tyzden alebo mimo sezonu, vlani sme boli na Cypre v septembri. T.r.uz mame zaplatene Turecko Izmir 5* a mam este slubeny Egypt na jesen, co je tiez cenovo prijatelne.
Rok 2024 7 dní , 2 osoby +1 dieta 20.m. 1400 eur, all inclusive, Side, hotel hane garden Turecko
TUI CZ, Alcudia, ale je to už vypredané, kupovali sme v novembri. Odlet Ostrava.
@janinque dakujem 🙂
Turecko ,oblasť Side 2024, 3 dospelí ,1 dieta 10rokov , uai, 10noci- cca 3700eur, nemecká CK
@7miriam77 ja tiez pozerám recenzie na všetkých možných strankach 😉 Minulý rok sme boli Fun and sun Smart hane za 2000 a boli sme spokojní,dcera ma uz 14.rokov.Tento rok nam všetko vychádza uz okolo 3000 ,co sa mi zda dosť 🙈 Pred tromi rokmi sme za tolko boli 3+1 v Limak Arcadia v Beleku
TUI BLUE Tropical all inc 12 dni let z BA cena za 2 dospele osoby 3300€
2024 2+2(15 a 9) 8000
@sisska96 no neviem. Nas hotel minuly rok vysiel v LM o cca 900€ viac ako sme ho kupovali my vo FM 🤷♀️
@martinka13 wau, kde ste boli ak sa smiem spytat 🙂
Cyprus, Concorde Luxury resort. Rodinná izba so zdielanym bazénom
@martinka13 dakujem. My sme boli vedla v limaku. Concorde sme mali v uzsom vybere teraz na leto 2025. Nakoniec sme vybrali zas Turecko. Ten severny cyprus velka skoda, ze to je tak na samote
@veronikaszabova mozes vediet kde ste boli na Rodose? Dakujem 🙂
2025 - ideme posledný júnový týždeň, Malta, 2dospelí, 2deti (8r a 1,5r) 2920€ vrátane poistenia so 100% stornom. Ale ideme z Viedne, cez Rakúsku cestovku, z BA vyšlo presne toto isté teda o dosť viac.
Tie rozdiely su niekedy aj o tom, co clovek hlada a s cim je spokojny. Napr. vedla nas bol o dost drahsi pobyt v hoteli s obrovskym aquaparkom.
ale mz sme mali syna a jeho bratranca, a to su nasi introverti, neznasaju hluk a mraky deti. Sestrin syn je take tintitko co este nebolo pri mori, nevie plavat a boli sme radi ze vobec poclapkal v mori a isiel na tie tri tobogany co boli pri nasom hoteli. aqauapark by sme nevyuzili.
Moj muz napr. neznasa masovky, plaze s 10 radami slnecnikov...takze tento mensi utulny areal kde bolo vsetko poruke, nenachodili sme sa, z kresla pri bare som mala z jednej strany krasny vyhlad na more, z druhej strany deti v bazene, parada.
@negymama ano rozumiem, ze vsetko je asi o prioritach 🙂
Rok 2024
3.800€
2dospeli+2deti
Ide má šľak trafiť z tých cien.
Raz za 3 roky som ochotná
Každoročne nie.
Neskutočné prachy a ja hlavne stále nechápem ,ako to bežné priemerné rodiny našetria za jeden rok
@pe_mi tak my odkladame obaja specialne na dovolenku, plus si nezdanitelnu cast uplatnujeme raz rocne a obaja mame odmeny aj v lete. Cize sa to da 🙂 ja zas potrebujem to more kazdy rok
Jasné, ja to obdivujem,že sa toľko odloží v rodinách
Nehorázne prachy pre mňa
@pe_mi s tym suhlasim, ze kazdy rok je to horsie a horsie 😳
@candii coby nie. Kupis letenky cez ryanair a rezervujes ubytovanie cez booking. Bez stravy alebo s ranajkami. Chod napriklad na Siciliu, pekne, teplo, nie tak draho.
Na rok 2025 august , turecko alanya , 2dosp 14r dieťa , invia , so všetkými poisteniami 2888

Rok 2021 3200, 2025 5200. Identicky hotel, termin, zlozenie.
Nekupila som, prdim na to tento rok.