icon

Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?

4. aug 2024

My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.

Môžete napísať miesto, aj počet osôb.

Ďakujem.

Strana
z6
sono2
6. aug 2024

Tak, stravovanie sa vonku niečo stojí. Apartmán niečo stál. Všetko je drahé. Ja chorvátsko ľúbim. Mne to nevadí. O tri týždne ideme zase.

miska45
6. aug 2024

My sme boli v júli v Egypte 2+2 9000€ 17 dni a to nerátam ešte výlety

autor
7. aug 2024

@sono2 super, aj ja mám rada chorvátske more, tak krásnu dovolenku,

autor
7. aug 2024

@miska45 a kde ste boli v ktorom rezorte?

sono2
8. aug 2024

V apartmáne svätí filip i jakov

miska45
8. aug 2024

Pickalbatros White Beach

vitaminsee
29. mar 2025

ktorý hotel má takú dobrú cenu na 12 dní ?

vitaminsee
29. mar 2025

To nie je vôbec veľa pre 4 ľudí. MY sme boli minulý rok už iba 2, začiatkom júla na 8 nocí v Pakoštane pri Zadare, v appartmáne, ktorý je cca 8min peši od pláže, čiže pre niekoho ďaleko 🙂)) Obedy sme si varili na app, večere vždy v konobe alebo v reštike, ale už nič nenosíme z domu, všetko kupujeme tam, aj zubnú pastu a prach na pranie, ktorý vždy zabudnem. Boli sme na 2 výletoch autom, vždy si kúpim šaty a olivový olej a celková cena bola presne taká ako Vaša ...

vitaminsee
29. mar 2025

@sono2 JA by som tam vydržala celé leto. Boli sme už 20x 🙂)))))))))))))))

gabinkomisko
4. júl 2025
@yanni

Tak ak 1400 je pre tvojho muza vela, tak ti radsej ani nejdem pisat, kolko sme uz minuli my, a to nas este ta dovca len caka. Od polky augusta takmer 3 tyzdne road trip Skandinaviou.

@yanni ahoj, čítam, ze ste minulého roku boli na road tripe po Škandinávii.. Mala by si nejaké tipy? My ideme tento august, čisto Nórsko..

Strana
z6