Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?
My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.
Môžete napísať miesto, aj počet osôb.
Ďakujem.
My sme boli v júli v Egypte 2+2 9000€ 17 dni a to nerátam ešte výlety
@sono2 super, aj ja mám rada chorvátske more, tak krásnu dovolenku,
@miska45 a kde ste boli v ktorom rezorte?
V apartmáne svätí filip i jakov
Pickalbatros White Beach
ktorý hotel má takú dobrú cenu na 12 dní ?
To nie je vôbec veľa pre 4 ľudí. MY sme boli minulý rok už iba 2, začiatkom júla na 8 nocí v Pakoštane pri Zadare, v appartmáne, ktorý je cca 8min peši od pláže, čiže pre niekoho ďaleko 🙂)) Obedy sme si varili na app, večere vždy v konobe alebo v reštike, ale už nič nenosíme z domu, všetko kupujeme tam, aj zubnú pastu a prach na pranie, ktorý vždy zabudnem. Boli sme na 2 výletoch autom, vždy si kúpim šaty a olivový olej a celková cena bola presne taká ako Vaša ...
@sono2 JA by som tam vydržala celé leto. Boli sme už 20x 🙂)))))))))))))))
Tak ak 1400 je pre tvojho muza vela, tak ti radsej ani nejdem pisat, kolko sme uz minuli my, a to nas este ta dovca len caka. Od polky augusta takmer 3 tyzdne road trip Skandinaviou.
@yanni ahoj, čítam, ze ste minulého roku boli na road tripe po Škandinávii.. Mala by si nejaké tipy? My ideme tento august, čisto Nórsko..

Tak, stravovanie sa vonku niečo stojí. Apartmán niečo stál. Všetko je drahé. Ja chorvátsko ľúbim. Mne to nevadí. O tri týždne ideme zase.