icon

Koľko stojí návšteva New Yorku na jeseň?

melany_y
12. sep 2024

Ahojte . Boli ste niekto na jeseň v zime v New Yorku? Koľko vás to cca vyšlo a ako dlho ste boli? Aspoň taká približna suma , ďakujem 🙂

Strana
z2
melanta
13. sep 2024

@tiezjedna USA je jedinečná, lebo Američania sú jedineční. V podstate ich nemám rada, politicky nie som ich veľký fanúšik, ale je to proste unikát. NY je samozrejme NY, ale za mňa top mimo Aljašky sú také americké klasiky, New Orleans, Portland v Oregone a pri NY ostrov Nantucket, tam sme sa viac krát vrátili.

tiezjedna
13. sep 2024

@melanta ja by som sa hrozne rada pozrela do Philadelphie, Chicaga, New Orleans a môj sen je aj Aljaška 🙂 Zatiaľ mám obrazené len Colorado (kedysi som tam cestovala viackrát obchodne a naprosto ma uchvátila príroda, hlavne v zime), Nevadu a Arizonu a najbližšie (ak sa nenaskytne nejaké cesta, o ktorej teraz neviem) sa chystáme na tri týždne na olympiádu v LA. Nie teda, že by sme boli tri týždne na olympiáde, ale spojíme to s ňou.

melanta
13. sep 2024

@tiezjedna Aljaška je naozaj úžasná, odporúčam ak bude možnosť. LA - ak budete mať čas, San Francisco nie je tak ďaleko, hneď vedľa LA je Santa Monica, to je taká americká klasika.

tiezjedna
13. sep 2024

@melanta vďaka za tipy, San Francisco určite, to tiež taká must see záležitosť pre mňa❤

muchotrafka298
13. sep 2024

@tiezjedna jasne, jedina nechapava. Ale ved dobre. Zabudla som, ze autorka pisala o neobmedzenom budgete. Ktory ale neeexistuje, pretoze kazdy ma sumu, za ktoru uz neide. Kedze si v NY bola, tak sama vies, ze tam mas naozaj neobmedzene moznosti co tam vidiet, kde byvat, ako sa tam dopravit co sa tyka letu.

tilly
13. sep 2024

Boli sme v novembri ešte pred kovidom. Mali sme aj krásne počasie, aj nám pršalo jeden deň. Koľko to vyšlo nás ti nepomôže, keďže ceny išli hore odvtedy. Ubytko sme mali v chelsea, kúsok od madison garden, takže pešo všade v pohode.
Chcela som ísť aj túto jeseň, ale nakoniec ideme inam. Na jar sme boli vo vegas a USA raz za rok nám stačí 😅. Tak možno o rok.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
15. sep 2024

@11brano11 určite odporúčam ten NY CityPass na vstupy, mrkni na to, majú na ne teraz aj zľavu myslím 👍

melanta
15. sep 2024

@11brano11 za tú cenu kúpiš aj priamy let z Viedne s Austrian.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
niki35
15. sep 2024

@11brano11 ja som išla z Londýna a dá sa kúpiť kľudne medzi 300-400 priamo

tiezjedna
15. sep 2024

@11brano11 random výber dátumu... ale bez odbavenej batožiny, len s palubným.

tiezjedna
15. sep 2024

@niki35 no dobre, ale do Londýna sa tiež musí nejako dostať...

lianka123
15. sep 2024

@melany_y ahoj, ja som bola na tyzden, cca 5600eur, byvali sme na manhattane, let priamo z viedne, ale my sme aj vela na listkoch do madison square garden minuli. Je tam extremne draho a mne sa tam nepacilo ze vobec

petulkaworobelova
15. sep 2024

@melany_y
ahojte, ja s dcerou sme boli koncom augusta: 2 dospele osoby, 4 noci, letenky s 2x23kg podpalubna batozina (kupili sme kvoli darcekom)za 2000€, ubytko Airbnb zdielane zapadny Harlem Manhattan 550€, jedlo, vstupy, darceky 550€....Ak pojdete, uzite si😊

niki35
15. sep 2024

@tiezjedna to je pravda. Dajú sa kúpiť letenky aj za 15 eur jedna do Londýna. Ale faktom je že je to zložitejšie 🙂 som to nepremyslela keď som písala komentár

melanta
16. sep 2024

@11brano11 pozri si cez Austrian airlines. Lietajú z Viedne priamy let každý deň. Samozrejme záleží na dátume a ako dlho vopred kupuješ. Hlavne ak aj nájdeš niečo cez kiwi, nekupuj cez nich, ale priamo cez leteckú spoločnosť.

lol2219
16. sep 2024

@11brano11 stiahni si appku austrian airlines a ak ste flexibilni datumovo, tak si vies letenky pekne prisposobit. Ja si dam plus/minus datumy kedy chceme ist a potom si len preklikam v appke, kedy su lety lacnejsie/drahsie.
V NY som uz bola parkrat a nikdy som za letenky nedala viac ako 550€/osoba - pri odlete z Viedne, Budapesti, dokonca aj z Kosic.

mirka0703
4. nov 2024

Votriem sa vám sem.. Bol niekto. V polovici apríla? Pôvodne som chcela ísť v máji kvôli lepšiemu počasiu ale z organizačného hľadiska by mi viac vyhovoval stred Apríl keďže deti majú 2tyz veľkonočné prazdniny.. 😂 Nie je tam v apríl veľká zima.. Co som pozerala históriu predpovede tak v apríli naposledy bolo ccca 15st cez deň.. Co by aj stačilo..

lauriik
4. nov 2024

@mirka0703 my sme boli v polke aprila. Bolo krasne jarne pocasie, stromy zrovna kvitli. Chodili sme v jarnej bunde a zima nam nebolo ☺️

mirka0703
4. nov 2024

@lauriik ďakujem, tak to si ma potešila.. 😉

mirka0703
4. nov 2024

@melany_y ja teraz riešim ist tam na jar.. A hotel niekde blízko Manhattan alebo central park plus letecky ma vychádza od 1400 do 1600 na 1 osobu.. Ale mam to cez cestovku a odlet Frankfurt priamo.. Tak môžeš porovnať..

mirage
4. nov 2024

A čo v lete? Aké to je v lete v NY? Boli ste? Kamaratka ma odhovara, vraj horuco, lepkavo, smradlavo..

mirka0703
4. nov 2024

@mirage kamoska bola a stazovala ze bolo strasne horuco a smradlavo 😀. preto ma laka april 😉

niekto2hy
4. nov 2024

Esim,volania,internet AT&T 30 dni zadarmo.
https://www.att.com/wireless/free-trial/?

mirage
9. nov 2024

@lianka123 prečo sa ti nepáčilo?

lianka123
9. nov 2024

@mirage skusim v skratke, aj ked sa to neda. Vsade smradlavi sfetovani imigranti, smrad v celom meste, slnko cez tie mrakodrapy neprejde, bezdomovectvo na kazdom kroku, ja ako biela silna diskriminacia, cierni nam fuckerov ukazovali, nie je tam co vidiet, mrakodrap mrakodrap a mrakodrap, je tam sialene draho a extremna chudoba. Humus, nikdy viac

ritter
16. máj 2025
@petulkaworobelova

@melany_y
ahojte, ja s dcerou sme boli koncom augusta: 2 dospele osoby, 4 noci, letenky s 2x23kg podpalubna batozina (kupili sme kvoli darcekom)za 2000€, ubytko Airbnb zdielane zapadny Harlem Manhattan 550€, jedlo, vstupy, darceky 550€....Ak pojdete, uzite si😊

@petulkaworobelova Ahoj , my plánujeme v auguste celá rodina NY, bojím sa tých augustových horúčav. Aké tam bolo počasie prosím ťa v auguste. Niekto vraví , že v lete je tam vlhko a veľmi teplo.

Strana
z2