Koľko stojí návšteva New Yorku na jeseň?
Ahojte . Boli ste niekto na jeseň v zime v New Yorku? Koľko vás to cca vyšlo a ako dlho ste boli? Aspoň taká približna suma , ďakujem 🙂
@melanta ja by som sa hrozne rada pozrela do Philadelphie, Chicaga, New Orleans a môj sen je aj Aljaška 🙂 Zatiaľ mám obrazené len Colorado (kedysi som tam cestovala viackrát obchodne a naprosto ma uchvátila príroda, hlavne v zime), Nevadu a Arizonu a najbližšie (ak sa nenaskytne nejaké cesta, o ktorej teraz neviem) sa chystáme na tri týždne na olympiádu v LA. Nie teda, že by sme boli tri týždne na olympiáde, ale spojíme to s ňou.
@tiezjedna jasne, jedina nechapava. Ale ved dobre. Zabudla som, ze autorka pisala o neobmedzenom budgete. Ktory ale neeexistuje, pretoze kazdy ma sumu, za ktoru uz neide. Kedze si v NY bola, tak sama vies, ze tam mas naozaj neobmedzene moznosti co tam vidiet, kde byvat, ako sa tam dopravit co sa tyka letu.
Boli sme v novembri ešte pred kovidom. Mali sme aj krásne počasie, aj nám pršalo jeden deň. Koľko to vyšlo nás ti nepomôže, keďže ceny išli hore odvtedy. Ubytko sme mali v chelsea, kúsok od madison garden, takže pešo všade v pohode.
Chcela som ísť aj túto jeseň, ale nakoniec ideme inam. Na jar sme boli vo vegas a USA raz za rok nám stačí 😅. Tak možno o rok.
@melany_y
ahojte, ja s dcerou sme boli koncom augusta: 2 dospele osoby, 4 noci, letenky s 2x23kg podpalubna batozina (kupili sme kvoli darcekom)za 2000€, ubytko Airbnb zdielane zapadny Harlem Manhattan 550€, jedlo, vstupy, darceky 550€....Ak pojdete, uzite si😊
@11brano11 stiahni si appku austrian airlines a ak ste flexibilni datumovo, tak si vies letenky pekne prisposobit. Ja si dam plus/minus datumy kedy chceme ist a potom si len preklikam v appke, kedy su lety lacnejsie/drahsie.
V NY som uz bola parkrat a nikdy som za letenky nedala viac ako 550€/osoba - pri odlete z Viedne, Budapesti, dokonca aj z Kosic.
Votriem sa vám sem.. Bol niekto. V polovici apríla? Pôvodne som chcela ísť v máji kvôli lepšiemu počasiu ale z organizačného hľadiska by mi viac vyhovoval stred Apríl keďže deti majú 2tyz veľkonočné prazdniny.. 😂 Nie je tam v apríl veľká zima.. Co som pozerala históriu predpovede tak v apríli naposledy bolo ccca 15st cez deň.. Co by aj stačilo..
A čo v lete? Aké to je v lete v NY? Boli ste? Kamaratka ma odhovara, vraj horuco, lepkavo, smradlavo..
Esim,volania,internet AT&T 30 dni zadarmo.
https://www.att.com/wireless/free-trial/?
@mirage skusim v skratke, aj ked sa to neda. Vsade smradlavi sfetovani imigranti, smrad v celom meste, slnko cez tie mrakodrapy neprejde, bezdomovectvo na kazdom kroku, ja ako biela silna diskriminacia, cierni nam fuckerov ukazovali, nie je tam co vidiet, mrakodrap mrakodrap a mrakodrap, je tam sialene draho a extremna chudoba. Humus, nikdy viac
@melany_y
ahojte, ja s dcerou sme boli koncom augusta: 2 dospele osoby, 4 noci, letenky s 2x23kg podpalubna batozina (kupili sme kvoli darcekom)za 2000€, ubytko Airbnb zdielane zapadny Harlem Manhattan 550€, jedlo, vstupy, darceky 550€....Ak pojdete, uzite si😊
@petulkaworobelova Ahoj , my plánujeme v auguste celá rodina NY, bojím sa tých augustových horúčav. Aké tam bolo počasie prosím ťa v auguste. Niekto vraví , že v lete je tam vlhko a veľmi teplo.

@tiezjedna USA je jedinečná, lebo Američania sú jedineční. V podstate ich nemám rada, politicky nie som ich veľký fanúšik, ale je to proste unikát. NY je samozrejme NY, ale za mňa top mimo Aljašky sú také americké klasiky, New Orleans, Portland v Oregone a pri NY ostrov Nantucket, tam sme sa viac krát vrátili.