icon

Koľko tričiek priniesť z Turecka bez problémov?

4. júl 2024

Ahojte, nakoľko som bola spokojná s oblečením z Turecka (tie ich fejky🙃), tak toho plánujem nakúpiť dosť aj toho roku. Ak dám dole štítky, myslíte že môžem kúpiť toho viac? Chcela by som každému členovi aspoň po tri tričká alebo súpravy, naozaj nám vydržali dlho. Len sa bojím co na letisku, nech si nemyslia, že som nejaký obchodník 🙈🤣no deti rastu rýchlo, a tak skoro sa do Turecka nedostanem, tak chcem spraviť zásoby 🙈

zorkahorka
4. júl 2024

Moj muz si kupil 12 triciek. Nikto to nekontroloval, boli v kufri

tanamiska
4. júl 2024

Kľudne aj plný kufor ,len si daj dole štítky z vecí .Dnes sme sa vrátili s 3 kuframi .

autor
4. júl 2024

@tanamiska a tiež ste mali kopec fejkov?

tanamiska
4. júl 2024

Jasné dokopy asi 50 tričiek a 10 kraťasov ,3 tenisky ,šlapky ,tie ich čaje ,šampóny.Mali sme to podelené v 3 kufroch medzi našim oblečením.

liz_lemon
4. júl 2024

ved si zober prazdny kufor, a mozes si nakupit

isis234
4. júl 2024

@liz_lemon kamoška tak cestuje

tanyan
4. júl 2024

Niektorí idú na dovolenku len s jedným kufrom pre dvoch a vracajú sa s dvoma... Kufre sú tam tiež ok. 😉

princezna_bosorka
5. júl 2024

velmi smutny obraz doby, tato diskusia. Dakujem, ze tak usilovne prispievate ku klimatickej zmene (textilny priemysel patri globalne k najvacsim znecistovatelom) a textilna nadprodukcia by sla jednoducho eliminovat, keby na svete nebolo vela hlupakov, ktori si ochotne kupuju lacne oblecenie.

A okrem toho - kopa tychto suntov obsahuje vela karcinogennych latok (nedostatocne cistenie textilu vo vyrobe, tajomstvo lacnych produktov), tak len kupujte, aspon bude dost pacientov pre nase ubohe zdravotnictvo.

dominikamacakova
5. júl 2024

@princezna_bosorka presne. Ja sa divím vete " veľmi dlho nám vydržali" . Čo boli na tej dovolenke pred dvadsiatimi rokmi 🤣 Masaker. Hlavne, že sú fejčíky doma

katka533
5. júl 2024

@princezna_bosorka ale prosim ta, preco by boli karcinogenne, v Turecku sa normalne sije oblecenie a veľakrát oveľa kvalitnejšie ako od cinakov z ciny

sintra
5. júl 2024

Mna skor udivuju ludia, ktorym nie je trapne nosit fejky. V Turecku som bola velakrat,toto mi hlava nebrala. Na letisku smwr tam zeny v normalnom obleceni, naspat domov kazda druha s ,vuitonkou' a sppl. A tie loga.. cim vacsie, tym lepsie. Hlavne nech vidia, ze mam ,znacky" 🙄

mantilka
6. júl 2024

Baby, to vždy sa musí nájsť nejaky odporca a znepríjemňovať diskusiu ? Autorka potrebuje tričká lebo deti rastu, kúpila by tricka aj na Slovensku. Áno, diskusia je slobodná...ale však sa zamyslite. Hovoríte o ekologickom postoji, zdravom životnom štýle ( karcinogény) ....a na druhej strane šírite negatívnu energiu. Čo si z toho autorka zoberie? Nepríjemný zážitok.

dominikamacakova
6. júl 2024

@mantilka tak na druhej strane planéty je novodobé otroctvo a lynčovanie planéty,ale my tu chudiatku dávame negatívnu energiu. Strašné niečo 😔... Ale je pravda, že každý človek sa tam musí dostať sám. Veľa ľudí v uvedomení ešte nie je a asi to nedá nijak urýchliť.

surama
6. júl 2024

@princezna_bosorka Ale ved autorka by tie tricka tak ci tak kupila, kedze deti rychlo rastu. Nie je jedno ci ich kupi tu ci v Turecku?

Nasla som v Turecku tie iste tricka, ktore som tu kupila za 30e v sportovom obchode, tam stali 5-10 eur a v ooovela lepsej kvalite. Skor som nadobudla pocit, ze my tu kupujeme nekvalitne oblecenie a este znackove a za draho (mam na mysli znacky Adidas, Nike, Puma, T. Hilfiger atd). Moj manzel na seba hocico neoblecie, stale vymyslal, ze nedobry material a tie z Turecka, ked vyskusal, tak bol nadseny, ze su neskutocne prijemne. Takze v com je to neekologicke? Tu kupis za draho a vytahaju sa, vylezie farba a tam za lacno a vydrzia dlhsie.

katka533
6. júl 2024

@surama to len niektoré si stale myslia, ze z Turecka je len podradne oblecenie. Pritom vsetky butiky to vláčia odtiaľ a tam je to oblečenie kvalitnejsie, ako tu sa predáva. Samozrejme na bazaroch su vyhradené 3 triedne a úplne lacné, ale v obchodoch je normálne oblečenie

snowflakenel
6. júl 2024

Oblecko, no neviem.......ta turecka bavlna.....je ina.... clovek sa v tom poti.....neviem, mozno som len zle vybrala. A to som nekupovala nejake najlacnejsie...

anouschka5
6. júl 2024

@princezna_bosorka máš pravdu - kupovať mrte fake oblečenie hm sorry to urobí len ten čo nemá súcit so životným prostredím - alibi veta : však ja to nespasím neobstojí - a jasné každý znalec pozná, že ide o fake tovar - takže ďakujem - neprosím / menej je niekedy viac

oliverceky
6. júl 2024

@surama súhlas, Turci pestujú bavlnu a sú z nej aj kvalitné bavlnené veci

terezia98
13. apr 2025

@tanamiska ahoj neviem či mi na to odpovieš ale ako si prosím cez lietadlo preniesla 3 kufre platila si niečo na zvýš za ne. ?

tanamiska
14. apr 2025

@terezia98 ahoj napíšem ti správu