Koľko stojí all inclusive dovolenka pri mori?
Ahojte, len tak zo zaujimavosti, kolko vas vysla letna dovolenka pri mori all inclusive cez CK? Leto 2024, pripadne ak mate kupene uz aj leto 2025 🙂
Dakujem
r.2023 Tunis 4500eur,r.2025 Tunis ale iny rezort 6500eur.No mame 2 izby,a deti rastu tak su aj ine ceny.
Dakujem vsetkym 🙏
Mallorka 2024 nás po vlastnej osi vyšla cca 800e pre dve osoby...do 4000 sa musíte preboha zmestiť aj 4ja 😬😆...skúste bez cestovky minimálne 50%usetrenych
Ale ked si da clovek raz rocne vyplatit, ako napr my, tak teraz v marci dostaneme za ninuly rok naraz 3360
@hylary teraz este ano… ale v marci 2026 uz dostanete menej 🤷♀️
@dajda_01 ano chceme vyskusat mallorku 2026 po vlastnej osi… ale mne to cez CK vyhovuje, lebo nemusim nic riesit, planovat… uplny reset… vyberiem, vyplatim a mam vybavco 🤣
A urcite chceme AI kvoli deckam…ziaden apartman a tak. To je zas moja podmienka…😄
Turecko 2o24 (júl) CK Hydrotour
Trendy Aspendos Beach
2dosp.+ 1 dieta(10r) 3200€ týždeň all inclusive
autorka, co sa tyka malorky, odporucam po vlastnej osi, je to lahke. lety z BA aj z viedne, da sa nakombinovat akykolvek pocet dni (z viedne lietaju denne viackrat), hotel s AI sa da tiez najst uplne v pohode, hlavne ked to clovek riesi v januari 🙂 drzim palce, nech najdete nieco fajn.
@deedol dakujem. Skusime to veru. Teraz uz mame to turecko, ale leto 2026 chceme ist niekam inam,.. tak si to pozriem 🙂
@belllinka zavisi od toho, ci mas napr pevne datumy alebo nie. ja ked som nahodila letenky s nahodnymi terminmi, tak stali aj 700-800e, potom som sa s tym trocha pohrala a letime z BA za 220 (ranny let), vraciame sa do viedne za 260 (vecerny let), cize som na 480e za letenky. ideme na 6 dni, moji dvaja nechcu byt dlho na jednom mieste.
ubytko som hladala apartman (vysiel ma nakoniec na 5 noci nieco cez 1000e, kedze sme chceli pri plazi a aspon dve izby - inak toto je tiez pre nas faktor, ze nam je lepsie v 40-50m2 apartmane ako v 20m2 hotelovej izbe - cize zatial som na cca 1500 a nieco este minieme na stravu a atrakcie, pripadne si poziciame na den-dva auto ako minule), lebo my AI moc nemusime (a ani nejake extra tobogany, radsej sme v mori).
malorka ma inak tento rok dost drahe ubytka (v porovnani s minulym to slo hore), ale pri hladani mi vyskocil napr tento 4* AluaSun Torrenova s AI, ktory nema zle hodnotenia (realita neviem, aka je, kedze sme v nom neboli). cenovo vychadzal len o nieco drahsie ako ten nas apartman. my mame radi palmanovu, nie je to dlhy transfer a je tam pekna promenada a minigolf (pre syna), ale ludia chodia aj smer sa coma/s'illot/calla milor, pripadne alcudia/muro.
Turecko dvaja dospely a deti 18 a 16rokov, cize mali sme dve samostatne izby, all ultra incl. 5* pri plazi:
2024 - Alanya Konakli 3300e
2025- Side Kumkoy 4200e
@belllinka ja si myslim (ale mozem sa mylit), ze ludia co chodia po vlastnej os, tak vacsinou beru apatmany bez stravy. A bud varia alebo sa stravuju v restikach 🤷♀️
@belllinka ta ista skusenost ked porovnam cenu letenky a ubytko zvlast a cez cestovku. Problem bude asi v tom, ze ja nechcem APT ale iba hotel pri plazi s dobrou stravou kvoli dcere lebo ma obmedzenia. A taky neviem najst cez booking lacnejsie. Co som pozerala pred vianocami ceny cez cestovku a cez booking tak cena na bookingu bola len za hotel vyssia ako cestovka ponukala aj s letenkou aj s trasferom. Tak neviem. Pozerala som Juzny Cyprus
@belllinka teraz pozeram aj ja mallorku, hotel co som mala cez hydro vyhliadnuty… tak cez hydro 4400€ cca so vsetkym (poistenie vratane)… a cez booking ubytko cisto 4080€ 🤷♀️ kde je este poistenie, letenky, transfer… hmmm
@ivana11155 presne tak, nechcem ísť mimo sezóny a do apartmánu a iba s malou palubnou batožinou
@belllinka je to mozne, ale neviem, v akej kvalite, v akej mini izbe s akymi tenkymi stenami, neviem, ake by bolo jedlo (tu si vyberiem kazdy den, na co mam chut), transfer z letiska v palme je asi 4e/osoba, takze to ani neratam, z viedne okolo 50e bus cestou domov... mozem si pozicat auto a ist niekam uplne inam na ostrove s tym, ze ma netrapi, ze mam zaplateny AI obed. mame ubytko s bazenom a roomservice, daju sa doplatit ranajky, apartmanov je tam tusim 12, cize dufam v mensi hluk, mozem sa roztahovat v dvoch izbach (a ked syn zaspi, uzit si este vecer s muzom)... ta cena je mozno porovnatelna, mozno trocha nizsia ako hotel s AI. ked som pozerala tento rok grecko s hydrotourom, vychadzali mi tie dovolenky v rezorte na 7 noci okolo 3000e (v sezone, kedze syn je skolak). a kedze nechceme byt 7 dni v rezorte, urcite by minuli este nieco navyse na nejake vylety alebo co. zvazovala som inak aj kretu, tam mame overene ubytko v rethymne za 550e/5 noci, ale nevedela som nakombinovat letenky, v sezone vychadzaju z viedne aj na 900e a lety z BA este nie su nahodene, takze som to nakoniec nechala tak, ze mozno buduci rok.
To ano, ale vzdy lepsie ako nic 🍀
Minulý rok 1100, týždeň pre dvoch all in, 4* hotel v Grécku. Tento rok letnú dovcu neriesim, chcem ísť v zime niekde do tepla
Mi ideme tento rok 3000 Bulharsko 12dni 2+2deti(17,20)
Defne defnem v Side

Rok 2023, Turecko Lara, cca polka maja 2 dospeli +dieťa+infant 10 dni, odlet Vieden cca 2600e. Tento rok ideme v polke juna do Grecka, 8 dni, 2 dospeli+2 deti, 4*, all inclusive 2020e aj s poistenim, odlet BA. Kupovala som na konci oktobra.