icon

Kto sa chystá na dovolenku po sezóne?

26. aug 2025

Ahojte, nájde sa tu niekto kto sa ešte chystá na dovolenku? My ideme až koncom septembra a príde mi to že už je neskoro. Na dovolenku k moru ideme prvý krát dokedy som už dospelá a vydatá. Ako dieťa som bola ale nič si z toho moc nepamätám keďže som mala len 8 rokov a to sme boli len v Chorvátsku. Zaujímalo by mam ci niesom sama kto sa chystá tak neskôr po sezóne a či sa aj tešíte už 🙂

Strana
z2
cacianka
27. aug 2025
@jaja20

@cacianka To si asi chcela adresovať autorke témy 🙂

@jaja20 doplnila som teba

jaja20
27. aug 2025
@cacianka

@jaja20 doplnila som teba

@cacianka Dobre, ale mala si označiť priamo ju, a nie mňa.

tilly
27. aug 2025

My chodievame v októbri. Ale chcela by som už vybehnúť skôr. Uvidím, ako sa podari. Chceli sme tento víkend ísť do Benátok, je tam festival, ale majú byť búrky, tak možno o týždeň.

tilly
27. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor ja napriklad vobec nechodim v juli a v auguste - vsade plno ludi, najma s malymi detmi, kedze potrebuju vykryt prazdniny, vsetko drahsie, preplnene… nie, dakujem. Cestujem hocikedy zvysnych 10 mesiacov v roku, nerozumiem, preco by si musela ist v top sezone (ak ta teda netlacia prazdniny alebo povinna dovolenka v praci).

@sissy27 my presne tak isto. A úprimne sa čudujem ľudí, čo môžu ísť inokedy na dovolenku, ale idú vtedy, keď je všetko najdrahšie a natresk

tilly
27. aug 2025
@tahomi

@belllinka ja chodim k moru a nie primarne kvoli kupaniu, aj taki ludia su 🙂

Ja chodim standardne oktober - november do tepla alebo cez zimu/skora jar

@tahomi pridávam sa. Nerada plávam v mori, vždy mi príde z toho zle. Radšej mám horské jazerá. More môžem pre jeho energiu a zvuk

wiwi28
28. aug 2025

My letíme až 11.októbra do Egypta. Za 16r čo sme s manželom spolu sme nikdy neboli "v sezóne" (jún-august), my vždy január-február na druhu stranu sveta. Môj muž má v lete top sezónu v práci takže preto.

viktoriaandrascik
28. aug 2025

My ideme koncom septembra do Grécka

oliverceky
28. aug 2025
@viktoriaandrascik

My ideme koncom septembra do Grécka

@viktoriaandrascik ktorý hotel?

slavomira236
31. aug 2025

@anonym_autor my sme uz boli zaciatok juna ,jul aj teraz august piatok sme prisli a sla by som aj september no skola

dominikac321
31. aug 2025

ja idem tohto roku prvykrat tak ze po sezone- 2.10. ns 8 dni do Turecka, ze more bude mat okolo 26-27 stupnov a vzduch okolo 32

dominikac321
31. aug 2025
@martinka13

Ideme v Októbri do Kataru. Ale asi si myslela v rámci Európy. To jedine Cyprus. Tam este v septembri ok

baby a emiraty v januari nieco overene?

martinka13
1. sep 2025

Za mňa v Januári zima. A hlavne teda voda

Strana
z2