Kto z vás je práve pri mori?
len tak ma zaujima kto z vas je prave pri mori... dajte fotku ked tak :D
@lubkovaandrejka no ja tiez, este som ani len nebola :D
Ak budes mat moznost ist k moru,urcite chod, 🙂
@lubkovaandrejka je chorvatsko dobra volba ako byt prvy raz pri mori? myslim cenovo oproti ostatnym destinaciam ako napr grecko, taliansko 🙂
@lubkovaandrejka autorka píše: ,,momentálne"
@martul a to,ze tam momentalne nie som,znamena,ze nemam pravo pripojit sa k diskusii ci ako?:D
my sme vlani boli na Cypre a zamilovala som si NISSI BAY pláž
Tak každý deň (aj v zime) pozerám cez web kameru ako sa tam ľudia chrochnia 😝
https://nissibay.com.cy/view-weather/
alebo Slnečné pobrežie v Bulharsku:
https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/
V Taliansku som nebola, ale v Grecku mi prisli ceny obdobne ako v Chorvatsku :D keby som si ale mala vybrat,kam by som sla, tak prve na zozname by bolo urcite Grecko, ak ta zaujimaju okrem mora aj pamiatky. 🙂
@lubkovaandrejka máš právo, samozrejme. Len proste ona píše momentálne a ty si dala foto spred dvoch rokov, tak mi to prišlo také úsmevné.
@arieska och,chcela som to pozriet :D skoda,ze mi vyhodilo access is temporarily limited.
@martul v prvom prispevku som napisala,ze momentalne nie som. Ja som pochopila,co sa autorka pyta. Nemusela si mi to vysvetlovat, aj ked si si potukala po cele,ze na co tu pridavam foto spred 2 rokov. No na to,ze sa chcela pokochat morom a tuto fotku si casto obzeram. Aky rozdiel by bol, keby som pridala foto a nenapisala k tomu nic? Nevedela by si ,ci som tam bola dnes, pred mesiacom, pred rokom. Akurat by si predpokladala,ze je foto dnesna, kedze autorka sa pyta na "momentalne".
@lubkovaandrejka ale veď kľud nepoklepkala som si po čele, vôbec.
V utorok uz konecne😄 dovtedy sa mozem len kochať vašimi fotkami😄
@lubkovaandrejka no vies,je to tak ako ked pozeras nieco live alebo zo zaznamu v archive😅ja by som tiez radsej fotky live kto je teraz aktualne.na inspiraciu,pokochanie sa
Ja, bohužiaľ, nie, ale jedna moja kolegyňa je v Egypte a kamoška v Španielsku. Kamoška posiela aj fotky, ale nechcem zverejňovať, keď nie sú moje.
Chorvátsko záleží kde apt či hotel?Dobrý hotel ta bude stáť toľko čo už môžeš byť v Grécku.Taliansko má väčšinu hotelov na severe rok 1989 železné postele jednoducho zariadené, strava slaba, ale zase krajina pamiatky krásne.Juh Talianska je pekný, ale keď zratas letecku dopravu je to drahšie.Najlacnejsie je Bulharsko, Grécko, Albánsko, Čierna hora.Ked ti ide iba o more neletiet stačí ti ísť do HR aspoň s PP a niekde južnejšie nech vidíš aspoň palmy.
My ideme na Maltu 19.6. 🙏...letenky sú teraz za šialeneee ceny...pre štyroch za 486e aj s batožinou spolu...a ubytko rovno na pláži za 1400 na 7 nocí v najlepšej časti ostrova. Skús popozerať takto dovolenky, to sa nedá porovnať s cestovkami.
My chorvatskko, dnes do 17h prsalo, teraz azurova obloha
@tinqua lacnejšie ako Chorvatsko je Albansko a je tam krásne aj letenky teraz sú za super ceny a kupiš si ich na leto. Ak chceš isť ďalej napr. tak Egypt. Nas teraz vyšla cena komplet pre 2 os. Aj s cestou a all inclusive na 8 dní. Odlet z Viedne 700,-€. No nechodíme cez cestovky. Nikam aj ked sme boli v Bahrajne či Saudskej Arabii, Thajku alebo v Grécku
@lubkovaandrejka 🏖️ja som pri mori a je tu super .Na ostrov Vir som prišla pred 7 mimi rokmi a ešte som neodišla 😉i

Ja zial nie som, ale rada sa nejakym morom pokocham aspon na fotke 😅.