icon

Ktorá cestovná kancelária je najlepšia?

15. máj 2025

Ktorá cestovka je podľa Vás ta naj? Mate s nou len veľmi dobrú skúsenosť? Ďakujem

Strana
z2
zic
15. máj 2025

Tak Satur a Hydrotour su take staiblne a dobre...

martinka13
15. máj 2025

Hydrotour

ktobytobolpovedal
15. máj 2025

Za nas Satur a Hydrotour. Boli sme aj cez kartago, bolo sice vsetko ok, ale nebolo to ono 🙂

luccija
15. máj 2025

Nemala som problém so žiadnou a boli sme aj s Inviou s českými, neznámymi...
Satur, Cedok, Kartágo, Hydrotour, Koala... Solvexu sa treba vyhnúť,

elief
15. máj 2025

My chodíme s Hydrotour a Satur, raz sme boli Kartago, všetko vždy bolo ok

done
15. máj 2025

Satur nevyužívame, táto CK je úzko prepojená so stranou Smer

jaja20
15. máj 2025

Cestujem vyše 25 rokov, takže som už vyskúšala všetky, okrem Solvex. Niektoré už ani neexistujú. Nevyberám podľa cestovky,ale podľa ponuky destinácií a hotelov v nich.
Ak máš deti,tak asi najlepších animátorov má Satur.

autor
15. máj 2025
@jaja20

Cestujem vyše 25 rokov, takže som už vyskúšala všetky, okrem Solvex. Niektoré už ani neexistujú. Nevyberám podľa cestovky,ale podľa ponuky destinácií a hotelov v nich.

@jaja20 mam deti a hľadám co najlepšie zájazd pre deti. More, veľa atrakcii, najlepšie letecky. Ďakujem

jaja20
15. máj 2025

Aj by som ti poradila, ale neviem, ktorú krajinu by ste najradšej chceli, aké veľké sú deti, či preferujete pieskové alebo kamienkove pláže...?
Inak, keď píšeš "deti", tak to budete potrebovať rodinnú izbu/apartmán a to už bude možno problém, lebo sa zvyknú rýchlo minúť už vo first moment.

baumka
15. máj 2025

Chodili sme aj so slovenskými ck a bolo to viac menej ok, ale teraz už asi 12 rokov chodíme s TUI.

vitaminsee
16. máj 2025
@ktobytobolpovedal

Za nas Satur a Hydrotour. Boli sme aj cez kartago, bolo sice vsetko ok, ale nebolo to ono 🙂

@ktobytobolpovedal cez hydrotour sme boli iba 1x, v .2015, vsetko bolo super, teraz si tam vsak neviem vybraťˇ hotel ( Mallorca, Turecko ), nemaju ani pekne hotely ani lokality. Stále pozerám cez Kartago alebo Fischer. Prečo to cez nich prosim Vás nebolo ono ?

vitaminsee
16. máj 2025
@baumka

Chodili sme aj so slovenskými ck a bolo to viac menej ok, ale teraz už asi 12 rokov chodíme s TUI.

@baumka Tui lieta sj z Bratislavy ?

vitaminsee
16. máj 2025
@jaja20

@jaja20 a pre dovču uz bez deti ? Pieskove pláze bez skal vo vode s tyrkysovým morom v Europe, ale nie Cyprus ? A nie moc dlhy let ?

ktobytobolpovedal
16. máj 2025
@vitaminsee

@ktobytobolpovedal cez hydrotour sme boli iba 1x, v .2015, vsetko bolo super, teraz si tam vsak neviem vybraťˇ hotel ( Mallorca, Turecko ), nemaju ani pekne hotely ani lokality. Stále pozerám cez Kartago alebo Fischer. Prečo to cez nich prosim Vás nebolo ono ?

@vitaminsee my sme cez hydro teraz vybrali baia Lara, turecko…

A cez kartago, aj ked bolo vsetko ok, mi chybal taky ten servis, ktory ocakavam od cestovky. Tu som mala pocit, ze sme isli po vlastnej osi 😊
Uz ta prvotna komunikacia s predajcom na pobocke bola pre mna diametralne odlisna ako v Satur a Hydro…
Napr.na Ba letisko nikto (ok, ved tu ani velmi nikoho nepotrebujes), v Antalyi sme dostali cislo busu, v hoteli po prichode nikto (co sa mi pri hydro ani sature este nestalo), za 2 dni prisiel delegat, bola som s nik asi 2min, v den odchodu nam meskal transfer, opat tam nikto z cestovky nebol, na letisku opat nikoho 😂
Ja viem, pre niekoho hluposti, ale mne tam proste chybal taky ten nazvyme to “doťuk”, co od CK ocakavam …
Ale netvrdim, ze cez nich uz nepojdeme… to zas urcite nie… 😊
Lebo v podstate sa nic hrozne nestalo, ale ja som asi troska rozmaznana 😁

ktobytobolpovedal
16. máj 2025
@vitaminsee

@jaja20 a pre dovču uz bez deti ? Pieskove pláze bez skal vo vode s tyrkysovým morom v Europe, ale nie Cyprus ? A nie moc dlhy let ?

@vitaminsee ale suhlasim, ze tento krat som aj ja mala problem vybrat dovolenku. Ked sa mi nieco pacilo, bolo to zial nad nas rozpocet 😊

vitaminsee
16. máj 2025
@ktobytobolpovedal

@vitaminsee my sme cez hydro teraz vybrali baia Lara, turecko…

A cez kartago, aj ked bolo vsetko ok, mi chybal taky ten servis, ktory ocakavam od cestovky. Tu som mala pocit, ze sme isli po vlastnej osi 😊
Uz ta prvotna komunikacia s predajcom na pobocke bola pre mna diametralne odlisna ako v Satur a Hydro…
Napr.na Ba letisko nikto (ok, ved tu ani velmi nikoho nepotrebujes), v Antalyi sme dostali cislo busu, v hoteli po prichode nikto (co sa mi pri hydro ani sature este nestalo), za 2 dni prisiel delegat, bola som s nik asi 2min, v den odchodu nam meskal transfer, opat tam nikto z cestovky nebol, na letisku opat nikoho 😂
Ja viem, pre niekoho hluposti, ale mne tam proste chybal taky ten nazvyme to “doťuk”, co od CK ocakavam …
Ale netvrdim, ze cez nich uz nepojdeme… to zas urcite nie… 😊
Lebo v podstate sa nic hrozne nestalo, ale ja som asi troska rozmaznana 😁

@ktobytobolpovedal to uplne chápem, tiež som rozmaznaná. My necetujeme letecky, nemám skúsenosti, ale teraz hľadám ´niečo výnimočné" , navyše mám dietne obmedzenia, a celkovo sa mi nič nepáči v rámci Eurôpy Karibik s nadštardard hotelom s obmedzeným rozpočtom neviem nájsť. Mám až príliš veľa požiadaviek a z Hydrotour som tento rok sklamaná. Pred 10 rokmi som bola nadšená, teraz ma vybavovala pani v cca mojom veku, očakávala som teda, že mi poradí , pretože do destinácii chodí, osobná skúsenosť je najviac, ake arogancia v jej očiach a jej povýšenecký ton ohľadom mojich požiadaviek, ma odradila ( môj rozpočet 2500€ pre 2 na tyžden ).
Celkovo mi prídu ceny leteckych dovoleniek prilis vysoké. Hotely su väčšinou staré a obrázky neodrážajú realitu.
Aký by bol pre mňa ideál : Hotel Kaskády Sliáč umiestnený na pláži v Tučepoch , s tureckým all inclusive do 3 hod letu ... obávam sa , že hľadanie vzdám ...po vlastnej osi neprichadza u nás do úvahy ...

marcaurel
16. máj 2025
@vitaminsee

@vitaminsee obidve cestovky sa zlúčili, kúpil ich vlani už nemecký Dertour. Nakoľko sú stále viazaní na spoločný nákup s čs stranou, veľmi málokedy sú v ponuke drahšie 5* hotely.

marcaurel
16. máj 2025
@vitaminsee

@ktobytobolpovedal to uplne chápem, tiež som rozmaznaná. My necetujeme letecky, nemám skúsenosti, ale teraz hľadám ´niečo výnimočné" , navyše mám dietne obmedzenia, a celkovo sa mi nič nepáči v rámci Eurôpy Karibik s nadštardard hotelom s obmedzeným rozpočtom neviem nájsť. Mám až príliš veľa požiadaviek a z Hydrotour som tento rok sklamaná. Pred 10 rokmi som bola nadšená, teraz ma vybavovala pani v cca mojom veku, očakávala som teda, že mi poradí , pretože do destinácii chodí, osobná skúsenosť je najviac, ake arogancia v jej očiach a jej povýšenecký ton ohľadom mojich požiadaviek, ma odradila ( môj rozpočet 2500€ pre 2 na tyžden ).
Celkovo mi prídu ceny leteckych dovoleniek prilis vysoké. Hotely su väčšinou staré a obrázky neodrážajú realitu.
Aký by bol pre mňa ideál : Hotel Kaskády Sliáč umiestnený na pláži v Tučepoch , s tureckým all inclusive do 3 hod letu ... obávam sa , že hľadanie vzdám ...po vlastnej osi neprichadza u nás do úvahy ...

@vitaminsee prečo nepozerajte TUI? Je to najširšia ponuka v Európe. Ak mi dáte konkrétne poziadsvky a vek detí, rada pošlem ba mail konkretnu ponuku

veronika150999
16. máj 2025

Intermedial pre mna. Vyber zavisi od toho, aky druh dovolenky preferujes.

maury
16. máj 2025

Mallorca cez Hydrotour fajn, Grécko cez Inviu cez Nemecku cestovku dobré, Kapverdy cez CK Exim Tour z Prahy tiež dobré bez výhrad.

jaja20
16. máj 2025
@vitaminsee

@vitaminsee Odporúčam ti napríklad Sardíniu, Kalábriu, Sicíliu, Korfu, Zakynthos, Rhodos, Sarti, Nei Pori, aj na Kréte sú oblasti s pieskom na plážach. Dobrú cenu viete vychytať na Bahrajn, Tunisko, SAE, Kapverdy, ale to už nie je Europa...

baumka
16. máj 2025
@vitaminsee

@baumka Tui lieta sj z Bratislavy ?

@vitaminsee to neviem, my s TUI odlietame vždy z Viedne, tam máme na výber omnoho viac odletov ako z BA.

katka33
17. máj 2025

Zo slovenských CK osobne máme skúsenosť s Koalou, Satur, Satur a Hydrotour má brutál vysoké ceny oproti rakúskym a nemeckým cestovkám, preto už plánujeme iba cez airstop.sk, za nás TUI super. Viete si vybrať časové odlety ktoré Vám vyhovujú, takisto zvoliť miesto odletu, čiže dá sa aj z Bratislavy. My letíme z Viedne, nakoľko odtiaľ nikdy s ničím nebol problém, žiadne meškanie, žiadne zmeny časovych odletov. A teda ceny najvýhodnejšie. Ešte ku Koale - niekedy sa dá vychytit naozaj dobrý Last Minute, ale ponuky cestovky nesedia s realitou. Pre toto už Koala nikdy viac. Zavádzanie.

vitaminsee
17. máj 2025
@katka33

Zo slovenských CK osobne máme skúsenosť s Koalou, Satur, Satur a Hydrotour má brutál vysoké ceny oproti rakúskym a nemeckým cestovkám, preto už plánujeme iba cez airstop.sk, za nás TUI super. Viete si vybrať časové odlety ktoré Vám vyhovujú, takisto zvoliť miesto odletu, čiže dá sa aj z Bratislavy. My letíme z Viedne, nakoľko odtiaľ nikdy s ničím nebol problém, žiadne meškanie, žiadne zmeny časovych odletov. A teda ceny najvýhodnejšie. Ešte ku Koale - niekedy sa dá vychytit naozaj dobrý Last Minute, ale ponuky cestovky nesedia s realitou. Pre toto už Koala nikdy viac. Zavádzanie.

@katka33 Ďakujem pekne za info. Reálnu skúsenosť mám iba z Hydrotour, ale to bol r.2015, Turecko , Side 5x hotel, ale v podstate som si všetko našla sama cez net. Celkovo komunikácia aj delegátka v SIde boli super. Lenže to bolo Turecko, kde je pomer ceny a kvality úplne íný ako inde. Teraz mám x podmienok, pretože musím mať gluten free hotel, manžel nechce letieť z Viedne atď. Ako kompromis sme zvolili Mallorcu, lenže hotely vyzerajú staré, pláže sú verejné a neviem sa dopátrať, či sa centrálna klimatizácia dá ovládať z izby. Ako 1.cestovka, kde som nedávno bola osobne, bol Hydrotour, odkiaľ som prišla ale že totál sklamaná, pretože arogantná pani mi radí oblasť, rušnú pre mladých, ktorú zásadne odmietam ( Magalluf ). Ešte mi aj ironicky oznámila, že mám veľa požiadaviek a netušial o čom hovorím, čo sa týka gluten free stravy. Teraz som v komunikácii s Kartágo a Fischer, ale už ich kúpili DERTOUR. Airstop nepoznám, to platíte cez net ?

vitaminsee
17. máj 2025
@katka33

@katka33 Ja viem že mi pri mojich x podmienkach by bolo najlepšie ísť po vlastnej osi, vybratť si hotel , ale tým že nemáme skúsenosti, kamenná pobočka - cestovka je pre nás istota, lenže ... budget 2500€ pre all incl na týždeň pre 2 s túžbou mať na výročie nadštandard hoteli , nie v Turecku ani na CYpre, ani Grécko nie, sa mi vadí málo reálna ----

maminatimka
17. máj 2025
@vitaminsee

@vitaminsee marsa matrouh

vitaminsee
17. máj 2025
@maminatimka

@vitaminsee marsa matrouh

@maminatimka ďakujem, ani som netušila, že je tam tyrkysové more a tak krásne a to by som si prosila 🙏,,,, Ale ako celiatik sa Egyptu vyhýbam oblúkom ... Tráviace problémy mám aj doma, ani si nechcem pomyslieť, čo by bolo v Egypte ...😨

maury
17. máj 2025
@vitaminsee

@maminatimka ďakujem, ani som netušila, že je tam tyrkysové more a tak krásne a to by som si prosila 🙏,,,, Ale ako celiatik sa Egyptu vyhýbam oblúkom ... Tráviace problémy mám aj doma, ani si nechcem pomyslieť, čo by bolo v Egypte ...😨

@vitaminsee pokiaľ máš tráviace problémy a citlivejší žalúdok, tak Egyptu sa vyhni. Ja som tieto problémy mala dokonca na Mallorce

maminatimka
17. máj 2025
@vitaminsee

@vitaminsee je to Egypt ale hore nie dole, maš tam stredozemné more, kukni na profilovku je to podľa mňa tyrkysové more , je tam ako na Karibiku ti poviem 😉

maminatimka
17. máj 2025
@vitaminsee

Strana
z2