icon

Ktorá cestovná kancelária je najlepšia?

15. máj 2025

Ktorá cestovka je podľa Vás ta naj? Mate s nou len veľmi dobrú skúsenosť? Ďakujem

Strana
z2
vitaminsee
17. máj 2025
@maminatimka

@maminatimka Nádhera

vitaminsee
17. máj 2025
@maury

@vitaminsee pokiaľ máš tráviace problémy a citlivejší žalúdok, tak Egyptu sa vyhni. Ja som tieto problémy mala dokonca na Mallorce

@maury AU ! To ma mrzí. Konečne som s manželom našla kompromis, čo sa týka krajiny, a čítam toto ? Pre mňa je strava na 1 mieste bohužial už teraz, ! Na bzlp diéte som cca 2 roky a ešte stále nie som ustálená. Veľkú hnačku s teplotou som mala po zjedení menu na obede, kde bola smotana. A v ktorom hoteli ste mali problém ?

vitaminsee
17. máj 2025
@ktobytobolpovedal

Za nas Satur a Hydrotour. Boli sme aj cez kartago, bolo sice vsetko ok, ale nebolo to ono 🙂

@ktobytobolpovedal V ktorej krajine cez Kartago pls ? Pozerám aj ČEdok, ale ich hotely vyzerajú staro už na obrázku a nie sú ani trochu luxusné ...

ktobytobolpovedal
17. máj 2025
@vitaminsee

@ktobytobolpovedal V ktorej krajine cez Kartago pls ? Pozerám aj ČEdok, ale ich hotely vyzerajú staro už na obrázku a nie sú ani trochu luxusné ...

@vitaminsee my sme boli cez nich v Turecku, Delphin Diva

vitaminsee
17. máj 2025
@jaja20

Cestujem vyše 25 rokov, takže som už vyskúšala všetky, okrem Solvex. Niektoré už ani neexistujú. Nevyberám podľa cestovky,ale podľa ponuky destinácií a hotelov v nich.
Ak máš deti,tak asi najlepších animátorov má Satur.

@jaja20 Už bez detí , mala by to byť dovča na 30 výročie. 😍 A vadia mi rezorty s aquparkami a tobogánmi, tie moje dieťa kedysi nevyžadovalo 😉

vitaminsee
17. máj 2025
@ktobytobolpovedal

@vitaminsee my sme boli cez nich v Turecku, Delphin Diva

vitaminsee
17. máj 2025
@maminatimka

@maminatimka tak tu sa musí resetnúť každý, na parádu 😎

maury
18. máj 2025
@vitaminsee

@maury AU ! To ma mrzí. Konečne som s manželom našla kompromis, čo sa týka krajiny, a čítam toto ? Pre mňa je strava na 1 mieste bohužial už teraz, ! Na bzlp diéte som cca 2 roky a ešte stále nie som ustálená. Veľkú hnačku s teplotou som mala po zjedení menu na obede, kde bola smotana. A v ktorom hoteli ste mali problém ?

@vitaminsee Sol Palmanova 4* tá Mallorka. Prvé 3 dni pohoda a potom celú dobu pobytu. Nebola som jediná, pár ľudí taktiež a rovnaké príznaky. Ale manžel ten v pohode aj väčšina tiež. Vyhýbala som sa hotelovej kuchyni úplne a jedla veci väčšinou z lekárni a bolo to lepšie. Ja som si všimla, že oni napr.vobec neumyvali zeleninu. Otvorili balík zeleného šalátu a doplnili do misy a tak. Grécko mi prišlo v tomto úplne lepšie aj mi viac chutilo.

katka33
18. máj 2025
@vitaminsee

@katka33 Ja viem že mi pri mojich x podmienkach by bolo najlepšie ísť po vlastnej osi, vybratť si hotel , ale tým že nemáme skúsenosti, kamenná pobočka - cestovka je pre nás istota, lenže ... budget 2500€ pre all incl na týždeň pre 2 s túžbou mať na výročie nadštandard hoteli , nie v Turecku ani na CYpre, ani Grécko nie, sa mi vadí málo reálna ----

@vitaminsee s týmto vám asi neporadím, nakoľko Turecko je pre nás topka a nikdy sme tam nemali žiadny problém, tak už len kvôli deťom chodíme iba tam. Ja mám roky neskutočné problémy so žalúdkom, trávením, ale v Turecku nech som zjedla čokoľvek a jedno koľko, bola som úplne v pohode. Už si robia zo mňa srandu, žeby som tam mala ostať žiť. U nás na Slovensku prežívam.

jankagajdosh
18. máj 2025
@baumka

Chodili sme aj so slovenskými ck a bolo to viac menej ok, ale teraz už asi 12 rokov chodíme s TUI.

@baumka zdravím , mám otázku riešite dovolenku cez Tui online alebo navštevujete pobočku na Svk??vďaka Jana

baumka
18. máj 2025
@jankagajdosh

@baumka zdravím , mám otázku riešite dovolenku cez Tui online alebo navštevujete pobočku na Svk??vďaka Jana

@jankagajdosh pozriem si web TUI, vyberiem, čo sa mi páči vrátane odletov, overím si hodnotenie hotela, pozriem fotky, recenzie a potom idem do ck, kde chodím už dlhodobo a ktorá predáva okrem iných aj TUI zájazdy. Potom už len dáme dokopy papiere a hotovo. Ak niečo, tak si mailujeme alebo volám do ck. Roky nám to takto pekne funguje.

anouschka5
19. máj 2025

Super je Prima Travel

vitaminsee
19. máj 2025
@baumka

@jankagajdosh pozriem si web TUI, vyberiem, čo sa mi páči vrátane odletov, overím si hodnotenie hotela, pozriem fotky, recenzie a potom idem do ck, kde chodím už dlhodobo a ktorá predáva okrem iných aj TUI zájazdy. Potom už len dáme dokopy papiere a hotovo. Ak niečo, tak si mailujeme alebo volám do ck. Roky nám to takto pekne funguje.

@baumka to je aj moja predstava, to robite super 👌

vitaminsee
19. máj 2025
@katka33

@vitaminsee s týmto vám asi neporadím, nakoľko Turecko je pre nás topka a nikdy sme tam nemali žiadny problém, tak už len kvôli deťom chodíme iba tam. Ja mám roky neskutočné problémy so žalúdkom, trávením, ale v Turecku nech som zjedla čokoľvek a jedno koľko, bola som úplne v pohode. Už si robia zo mňa srandu, žeby som tam mala ostať žiť. U nás na Slovensku prežívam.

@katka33 Aj ja som mala roky problémy s trávením, v Turecku som zjedla denne x zákuskov, milovala som ich sutlač, ryby, hranolky, pečienku, KAri ryžui, šaláty ., Pribral za týždeň 2kg, čo bolo super 🙂 Ale to som ešte netušila, že za mojimi tráviaci problémami sa skrýva celiakia😢 Tú riešim asi 2,5r, odvtedy sme boli 2x v Croatii, ale v app, autom, aby som sa "zbalila", u nás v Grandhoteli Praha a Starý Smokovec, strava bieda pre mňa, jedine KAskády na Sliači sú OK, ale to sa obmedzujem a je mi do plaču, že nemôžem všetko jesť ako predtým, lebo tam je gastronómia na úrovni Master chief. Týždňová dovolenka by tam však stála ako pri mori. Chodíme max. na 3 - 4 noci.

vitaminsee
19. máj 2025
@baumka

@baumka Nie je to náhodou Primatour ?

baumka
20. máj 2025
@vitaminsee

@baumka Nie je to náhodou Primatour ?

@vitaminsee nie, nebola. Tu ide o to nájsť si vo svojom okolí ck,ktorá je predajcom aj Tui zájazdov a hlavne aby tam bol ústretový personál. Ja som bola aj priamo v ck TUI a tam sa mi zdala slečna malo kompetentná a ochotná,tak som si našla inú ck u nás,ktorá predáva tui zájazdy.

gabi24
12. jún 2025

Ahojte, ja som aktualne sklamana z cedoku. Kupila som si dovolenku v termine 16-23.8 a upravili nam odlet na 0.25 23.8 rano, co mi vlastne berie poslednu noc stravenu v hotely. S reklamaciou v CK som nepochodila, tak riesim dalej. Mal niekto podobnu skusenost ?

ktobytobolpovedal
12. jún 2025
@gabi24

Ahojte, ja som aktualne sklamana z cedoku. Kupila som si dovolenku v termine 16-23.8 a upravili nam odlet na 0.25 23.8 rano, co mi vlastne berie poslednu noc stravenu v hotely. S reklamaciou v CK som nepochodila, tak riesim dalej. Mal niekto podobnu skusenost ?

@gabi24 tak ono vzdy je prvy a posledny den urceny na prepravu. My sme bezne odlietali z ba okolo 21,00 cize tiez prvy den nic. Ale proste to je tak. Myslim, ze cestovky to maju aj tak uvedene

gabi24
12. jún 2025
@ktobytobolpovedal

@gabi24 tak ono vzdy je prvy a posledny den urceny na prepravu. My sme bezne odlietali z ba okolo 21,00 cize tiez prvy den nic. Ale proste to je tak. Myslim, ze cestovky to maju aj tak uvedene

@ktobytobolpovedal to ano, ale ked raz zaplatim za pobyt na 8dni a 7noci a oni mi tu 7noc nedaju, beriem to ako nesplnenie podmienok, aj SOI mi dala za pravdu, takze ziadam financne odskodnenie

ktobytobolpovedal
12. jún 2025
@gabi24

@ktobytobolpovedal to ano, ale ked raz zaplatim za pobyt na 8dni a 7noci a oni mi tu 7noc nedaju, beriem to ako nesplnenie podmienok, aj SOI mi dala za pravdu, takze ziadam financne odskodnenie

@gabi24 v podstate daju. Ale stravis ju na letisku 🤷‍♀️

luccija
12. jún 2025
@vitaminsee

@katka33 Ja viem že mi pri mojich x podmienkach by bolo najlepšie ísť po vlastnej osi, vybratť si hotel , ale tým že nemáme skúsenosti, kamenná pobočka - cestovka je pre nás istota, lenže ... budget 2500€ pre all incl na týždeň pre 2 s túžbou mať na výročie nadštandard hoteli , nie v Turecku ani na CYpre, ani Grécko nie, sa mi vadí málo reálna ----

@vitaminsee skús pozrieť Kalabriu

Strana
z2