Ktoré lieky a kozmetika z Egypta sa oplatia kúpiť?
Ahoj, viete mi poradiť lieky a kozmetiku z Egypta, ktoré sa oplatia kúpiť a máte s nimi dobré skúsenosti?
tretinoin. inak neviem o tom, ze by egypt bol zrovna kozmeticky tiger.
@evme0301 ja osobne by som sa tej kozmetiky bala podobne ako cinskej. tretinoin sa tam predava v lekarni, kupuje sa preto, ze v eu a usa je len na predpis. je to proti akne a vraskam, ale teda najsilnejsia forma retinoidov, cize treba mat uz nejaky zaklad - predtym dostatocne dlho pouzivat retinoly a retinal, aby to pokozka zvladla.
Vraj chcu retinol vo volnopredajnej jozmetike zakazat,,kdesi som to citala
@snowflakenel co viem, tak ide len o usa a nebude pristupny mladistvym. ine som nezachytila.
EVA Kremy, sampony Vatika, zubne pasty miswak, antinal na hnacku, kremy na telo. Kupujem tam vsetko uz roky a vo velkom. Takisto koreniny.
Porovnavat Čínu s Egyptom je dost mimo.
Ja milujem egyptsku kozmetiku.
Taktiez odporucam kremy na bolestive klby. Su o dost silnejsie % ako nase. Ale hlavne asi Eva kremy😍
Krém na kĺby nejaký
My sme bralisamozrejme antinal, lieky od bolesti,gély na boľavé kĺby,kúpila som si lesk na pery s kys hyal.co doporucovala Ľubka mohamady z FB,ale ten má nejak neoslnil,a kvapky do nosa..všetko je tam trošku lacnejšie,a ževraj by to malo mať vyššiu účinnú látku ako u nás,no nemala som ten dojem. .
@alexia112 ich volaren síce o polovicu lacnejšie ako u nás a mal mat vyššiu účinnú látku ale necítila som to nejak.
V lekárni si hlavne pozerajte ceny na krabičke.. inak vám dajú cenu aká sa hodí im.

Eva kozmetika, Vatika šampony.
Tipy nájdeš aj tu https://www.modrykonik.sk/group/12245/