Ktoré miesta v Chorvátsku sklamali najviac?
Z ktorého miesta v Chorvátsku ste boli najviac sklamaní a prečo? Kam by ste sa už určite nevrátili?
Vždy si v Chorvátsku treba popozerať poriadne na mape, kde idete 🙈 To, že ste mali zlé miesto je Váš zlý výber miesta, ubytovania a pod. Nám sa ešte nikdy nestalo, že by sa nám v Chorvátsku nepáčilo a to sme tam boli už 13x 😉 Jasné, že každé miesto je iné, že to vieme porovnať, ale zlú skúsenosť nemám žiadnu.
Čo sa týka toho Ninu a okolia, tak áno.. to som aj ja počula, že tam je blato, otras, ale opäť to isté. Pozriem si pláž Nin do Google a sama vidím, že je to tam otrasné, že by som tam nešla, takže záleží od ľudí, kde inú a potom sa sťažuju 😂
@barbora0308 Ahoj, prosím Ťa môžeš napísať aj približnú lokalitu kde odporúčaš nejaké chatky v parku? My plánujeme Istriu tak či aj tam sa dá takto ubytovať by ma zaujímalo🙂 ďakujem ☺️
@seli4 Odporucam nieco v okoli kransneho narodneho parku Učka alebo teda minuly rok sme boli ubytovani pri Bajerskom jazere konkretne vo Fruzine, krasne lesy a plaze tak na 30-40 min. autom, nam to takto vyhovovalo, kedze my neradi travime cele dni iba pri vode. Ubytko si vacsinou zhaname cez Airbnb 👍, vrelo odporucam.
@barbora0308 *Fuzine 😁
@barbora0308 super, ďakujem za odpoveď pozriem to na mape kde to je a možno dačo nájdeme 🙂
@sara07 do Chorvátska chodím 25 rokov a ešte som nebol sklamaný ale keďže s kamiónom mám zjazde za 25 rokov všetko od čínskeho múru cez Ural škandináviu ,Maroko, celú Európu Áziu môžem povedať že iba veľmi málo bolo miest kde by sa mi nepáčilo je pravda že okrem dovolenky čo spím na súkromných domoch spím ostatok v kamióne takže stravu a úbytkom neporovnávam no Španielske,Portugálske ,Maródke pláže sa na Chorvátske nechýtajú
Makarska = otras, spina na plazi vo vode, vsade, doslova stoka, natrieskana plaz hlava na hlave...
Ja osobne, najradsje na kratko objednam ubytko niekde, a potom vyrazame na mieste uz vlastnou cestou. Z Chorvatska sa viem len k "juznejsim oblastiam" vyjadrit, chodili sme iba pod Split a nizsie, na severe sme naozaj iba stali par hodin v zadare, zastavili sa na plitvickych jazerach (ako vazne sa tam oplati chodit?? :DD).
Za mna spickovy je mljet, pacilo sa nam aj na inych ostrovoch (hvar, korcula... ), tiez sa nam pacilo na plazach kam sme sa vozili z makarskej (lebo tam sa nedalo vydrzat), dokonca aj Tucepi bolo vtedy luxusne oproti tomu... rovnako sme par noci stravili v Dubrovniku (neviem ci je to vzdy, ale tam bola taka tlacenica v meste, ze to bolo priam nebezpecne, cize zazitok nula bodov, isla by som mooozno mimo sezony... ale fakt neviem ci je to tam stale, inak je tam krasne).
@fido69 ved ked v tom chorvatsku tolko obdivujes veci, prejdi sa trosku nizsie, Cierna Hora je podla mna spickova :D ja by som sa okamzite aj prestahovala tam, cestou domov Srbsko aj Bosna su krasne...kto sa kade vyberie urcite sa poobzera :D
@fido69 a vela trpezlivosti na ceste prajem :DDD
Ja mna jednoznacne najhorsi ostrov Pag. Druhe najhorsie Makarska
Pacil sa mi Rovijn, Porec, Baska. Inde som nebola
@hrabovo a kam prosim chodite? Nejaka dedinka pri Trogire?
@gabruska1985 ciovo, priamo, je tam veľa ubytovania, my konkrétne Apartment Soho, toto je ubytovanie, kam sa vraciame, skus pozrieť mapku cez booking a pozrieť aj okolité ubytovania. Tu sme veľmi spokojní
Vodice, Makarska a akakolvek masovka.
Chorvatsko je krasne, ale ja preferujem skryte plaze, idealne bez priameho pristupu autom.
Nikdy viac Nin a Pag, otrasne miesta 😖 chorvatsko je krasne len treba tie miesta hladat a necakat ich tam kde ma dovezie cestovka.
my sme boli uplne prvykrat na Vire, ked este tam nebola taka plnka ako teraz... s rocnym, a potom o rok s dvojrocnym dietatom, bolo tam super, cista voda, klud, borovice, rozne typy plazi, vsetko blizko na peso, cikady.... spravili sme si aj vylet na Nin, z plazi som bola dost sklamana, tepla a dlllho plytka voda, vobec neosviezila v tych horucavach, kopec ludi.... jedine co sa nam tam pacilo tak ten historicky ostrovcek a Solana.... teraz sme objavili Sv.Petar na moru pod Zadarom, mala dedinka, ziadne plnky, blizko Biograd, Petrčane, Sukosan, Zadar, vylety lodkou na ostrovy ked chceme.... aj cenovo spokojnost... po rokoch sme boli kuk na Vir z nostalgie, bol problem zaparkovat, vsade kopec ludi... sme radi ze sme Vir zazili kym to tam bolo podla nasho gusta....nevyhladavame velke strediska, nebudem sa s nikym tlacit na plazi a vo vode. pobrezie je dlhe :D :D
@hrabovo dakujem 🙂
@gabruska1985 nie je zač, krásnu dovolenku
@janettdamian prečo nín? My sme tam boli a nám sa rám veľmi páčilo jediné čo nám trošku nevyhovovalo bola studenejsia voda .. ale inakšie bolo pekné piesočnatá pláž malé mušle atď.. deti mali radosť z toho ..
Mna na chorvatsku prekvapuje co povazuju za piesok 🙈 naozaj taky ten nas klasicky co byva v pieskoviskach necakajte, bud je to mix s kamienkami - viac alebo menej, alebo dokonca blato (znama Kralovska plaz na Vire) Pristup do vody pisany piesok ale na pocit bahno a obchadzate balvany ….
A to ze ma niekto zly vyhlad, preplnene plaze a promenady - tak to je zly vyber miesta. Daju sa najst aj kludne casti, odlahle plaze kde budete len vy.
Co sa tyka ubytovania najdete asi kadeco - od skromnej izby bez klimy az po luxusne vily s bazenom, je len na vas co chcete a co zaplatite

Chorvatsko sme presli cele, najhorsie boli asi Vodice a Medulin, za nimi nasleduje Makarska - preludnene, hlava na hlave, v Meduline a Vodiciach otrasne plaze. Este dost zle to bolo v Nin a Privlake, po 2 dnoch sme odtial zdrhli.
Inak sa nam Chorvatsko paci, taky Primosten, Biograd alebo Porec su krasne, rovnako Plitvice alebo Krka🥰