icon

Ktorý hotel na Mallorke je ideálny pre rodiny?

natallcek
10. feb 2025

Ahojte , rada by som sa spýtala niekoho kto bol už viac krát na dovolenke na Mallorke aký hotel je dobrý pre rodinu s detmi (2,4) a v akom termíne sa najviac oplatí ísť (jún-sept) a takisto s akou cestovnou kanceláriou ste boli spokojni, či sa oplatí zajednat vopred alebo radšej last minúte . Najlepšie by bolo niečo kde je aj viac Slovákov keďže po anglicky moc nevieme. Letecky sme ešte na dovolenke neboli, ďakujem za všetky rady

janinque
10. feb 2025

S ďetmi odporúčam oblasť Alcúdie, sú tam pieskové pláže a mierny vstup do vody. Vyhla by som sa oblastiam ako napr. El Arenal, kde si chodia vyhodiť z kopýtka mladí Angličania, vymetajú bary a robia bordel.
Čo sa týka cestoviek - skús si pozrieť Inviu, tam nájdeš ponuky mnohých. Ak si z Ilavy, ako máš v profile, odporúčam pridať do vyhľadávania letiská Ostrava a Brno, my tak chodíme často a zväčša máme cenu o dosť nižšiu, ako pri odlete z BA.

natallcek
autor
10. feb 2025

@janinque ďakujem veľmi pekne za radu , pozriem 🙂 a aký mesiac chodievate ? Alebo v ktorom mesiaci je najlepsie ist na Mallorcu?

janinque
10. feb 2025

@natallcek To závisí na Vašich preferenciách, či sú pre Vás vysoké teploty počas prázdnin OK, alebo uprednostníte miernejšie teploty v júni či septembri. V júni by pre mňa bola voda studená, ale to tiež závisí na tom, čo obľubujete vy. My ideme tento rok na konci júla.

stvura
10. feb 2025

No osobne neviem ci by som si Mallorku vybrala za dovolenkovu descinaciu s dvoma malickymi detmi (a to hovorim aj spanielsky). Mesiac urcite august, september ak uz si pevne rozhodnuta...inac teraz ma voda 17st, moja dcera (14r) nemala problem vliest po pas do vody a ak by som jej povolila tak sa veselo kupe, surfuje hromada ludi teraz, je velmi veterno (vratili sme sa minuly tyzden). Satur ma dva pekne hotely: Hotel Fergus Club Europa a Hotel Fergus Club Mallorca Waterpark. Ten druhy by vam podla mna vyhovoval lepsie.
My sme s detmi ked boli male sme volili radsej Chorvatsko, Taliansko a Bulharsko.

poleva
26. mar 2025

@stvura ahojky bola si v tom druhom hoteli? Fergus waterpark? Dakujem za odpoveď

stvura
27. mar 2025

anoj, nie, mi sme zvolili uplne iny hotel kedze sme boli v januari a bazeny sme nepotrebovali

poleva
27. mar 2025

@stvura dakujem..das aj tip ? Vdaka